İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi tek bakaya üzülüyorum.
Yorum
-
Arkadaş sana gol lazım Trezeguet çıkarıyorsun orta saha alıyorsun. Senin sorunun zaten kanatlarda, beklerin hücuma çıkamıyor. Sen de tek iş yapan kanat oyuncusunu çıkarıyorsun. Hadi onu çıkardın, takımın başı ile dibi arası 60 metre. Sıkıştırsana takımı, stoper-santrafor arası mesafeyi yaklaştırsana. Tamam futbolcular çok mallık yaptı bugün ama hoca maça hazırlık olarak sınıfta kaldı. Aklı fener maçında kalmış.
Yorum
-
Kâzim'dan da gol ye Ugurcan
Oynamak istemiyorsan oynama lan, geleni geçeni içeri aldin Kouassi denen salakodan da gol yedin utanmdin mi yaa ?
3. gol tingir mingir geldi onu nasil yedin ? ilk golü nasil yumurtladin ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi tek bakaya üzülüyorum.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Bugün tek iyi isim Ömürdü. Onun dışında herkes berbat. Naci niye oynamıyor. Lathimi niye kadroya girmiyor oysaki iyi sinyal vermişti. Uğurcan niye bu kadar düştü. Bazı arkadaşlar sinirlenecek hemen hocayı eleştiriyorsunuz dicek ama fb maçında da eleştirdim. Oynanan oyun keyif vermiyor. Daha neler görecez sene içinde
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum