Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bir sorum var Trabzonda yaşayan Trabzonsporlulara...
    Kızılyıldız ve Gaziantep maçlarında yaklaşık 30 bini kombine olmasına rağmen tribunler neden boştu?
    Her iki maça gelen taraftarlar neden yeteri kadar destek olmadı?
    Bilet fiyatları sizce yüksekmiydi?
    Maçların saatleri tribünlerin doluluğunu etkiliyor mu?

Djaniny ruhsuzunu izlememek için olabilir.

ama ben yinede maçtaydım.seyirci az olmasına rağmen desteği fena değildi.eski taraftar olsa 2-0 dan sonra yuhalamalar başlardı
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takımın top oynamaması
      tribünlere yeterli kadar coşku vermemesi
      takımın sahada yürümesini görmek istemediğinden de olabilir
      O sebepten gitmeyenler, gitmesin zaten. Mad Max: Fury Road seyretsin.

Geçen sene başı Molde maçına bahane bulduk; Roma geldi, ona bile bir şeyler söylendi. Takım şampiyon olmuş ama benim necip hemşerilerimi tatmin edememiş.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Djaniny ruhsuzunu izlememek için olabilir.

ama ben yinede maçtaydım.seyirci az olmasına rağmen desteği fena değildi.eski taraftar olsa 2-0 dan sonra yuhalamalar başlardı
        geçen sene bizi şampiyon yapan seyirciydi...
        Trabzonspor taraftar profili çok değişti, artık çok sabırlı ve maçın kazanılması için gerekli desteği veriyor.
        Bu yüzden son iki maçtaki seyirci sayısı ve desteğin az olması taraftara yakışmadı.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takımın top oynamaması
          tribünlere yeterli kadar coşku vermemesi
          takımın sahada yürümesini görmek istemediğinden de olabilir
          Abdullah Avcı'nın takımı sistemi gereği böyle oynuyor ve bir şeklide başarılı da oluyor.

Aslında coşkuyu tribünler verir ve futbolcuları motive eder.
          Takım ritmini bulunca coskulu futbolda yavaş yavaş gelecektir.
          Geçis süreci zararsız geçirmek için taraftarın desteği önemlidir.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            <iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" style="position: static; visibility: visible; width: 551px; height: 803px; display: block; flex-grow: 1;" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfdGltZWxpbmVfbGlzdCI6eyJidWNrZXQiOlsibGlua3RyLmVlIiwidHIuZWUiLCJ0ZXJyYS5jb20uYnIiLCJ3d3cubGlua3RyLmVlIiwid3d3LnRyLmVlIiwid3d3LnRlcnJhLmNvbS5iciJdLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdGltZWxpbmVfMTIwMzQiOnsiYnVja2V0IjoidHJlYXRtZW50IiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd190d2VldF9lZGl0X2JhY2tlbmQiOnsiYnVja2V0Ijoib24iLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3JlZnNyY19zZXNzaW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9uIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19jaGluX3BpbGxzXzE0NzQxIjp7ImJ1Y2tldCI6ImNvbG9yX2ljb25zIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd190d2VldF9yZXN1bHRfbWlncmF0aW9uXzEzOTc5Ijp7ImJ1Y2tldCI6InR3ZWV0X3Jlc3VsdCIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0Zndfc2Vuc2l0aXZlX21lZGlhX2ludGVyc3RpdGlhbF8xMzk2MyI6eyJidWNrZXQiOiJpbnRlcnN0aXRpYWwiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2V4cGVyaW1lbnRzX2Nvb2tpZV9leHBpcmF0aW9uIjp7ImJ1Y2tldCI6MTIwOTYwMCwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19kdXBsaWNhdGVfc2NyaWJlc190b19zZXR0aW5ncyI6eyJidWNrZXQiOiJvbiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9LCJ0ZndfdHdlZXRfZWRpdF9mcm9udGVuZCI6eyJidWNrZXQiOiJvZmYiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1572590844166668288&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fshowthread.php%2F59223-S%25C3%25BCper-Lig-7-Hafta-Trabzonspor-3-2-Gaziantep-FK-Ma%25C3%25A7-Sonucu%2Fpage60&sessionId=177cd215bfbf51daa2af2642d029c6eef9f410f8&theme=light&widgetsVersion=1bfeb5c3714e8%3A1661975971032&width=550px" data-tweet-id="1572590844166668288"></iframe>
            <script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
            ilk yarı- ikinci yarı değerlendirmesi var mı bilmiyorum , ama Uzatmalar hariç 2. yarıda oyunda kalan süre 10 dk. bile değildir.

Oyunu yavaşlatma tmm. yere yatmayı bi yere kadar anlarım da, 2. yarı yapılan hakkatten eşşeğin kulağına su kaçırmak!

ulan her dakika bi adam kendini yere atar mı?

merak ediyorum 90+7 de gelen golden sonra yaklaşık 3-4 dk oynandı, neden o ara krampların hepsi geçti??
            <iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.html?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

Yorum

• bartra saldı şifayı... ne ızdırap kaldı bünyede ne sızı...

İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk yarı- ikinci yarı değerlendirmesi var mı bilmiyorum , ama Uzatmalar hariç 2. yarıda oyunda kalan süre 10 dk. bile değildir.

Oyunu yavaşlatma tmm. yere yatmayı bi yere kadar anlarım da, 2. yarı yapılan hakkatten eşşeğin kulağına su kaçırmak!

merak ediyorum 90+7 de gelen golden sonra yaklaşık 3-4 dk oynandı, neden o ara krampların hepsi geçti??
              <iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.c4bdc17e77719578b594d5555bee90db.html?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

Yorum

• Taraftarımızı ben biraz şuna benzetiyorum. Hani mesela bir standup gösterisi olsun konu. Parasını veriyorsun ve bir performans bekliyorsun. Eğer seni güldürürse alkışlıyorsun yoksa put gibi duruyorsun. Senin oraya gelişin manasız hale geliyor gözünde. Böyle bakıyorum biraz ben. Takım bir şey oynarsa oraya gelen taraftara bunun karşılığını ödemiş gibi oluyor ve taraftar da destek veriyor. Sanki takım için oraya gelinmemiş de takım taraftarı eğlendirmek için sahneye çıkmış gibi yani.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftarımızı ben biraz şuna benzetiyorum. Hani mesela bir standup gösterisi olsun konu. Parasını veriyorsun ve bir performans bekliyorsun. Eğer seni güldürürse alkışlıyorsun yoksa put gibi duruyorsun. Senin oraya gelişin manasız hale geliyor gözünde. Böyle bakıyorum biraz ben. Takım bir şey oynarsa oraya gelen taraftara bunun karşılığını ödemiş gibi oluyor ve taraftar da destek veriyor. Sanki takım için oraya gelinmemiş de takım taraftarı eğlendirmek için sahneye çıkmış gibi yani.
                  Bu dünyanın heryerinde böyle zaten. Mesele para meselesi değil, performans göremeyince öyle olur insanlar modları düşer.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bartra saldı şifayı... ne ızdırap kaldı bünyede ne sızı...
                    )

madem öyle şifa dağıtır bi özelliği var, ilk dakikalarda salsın şifayı da, hem rakibi aygın baygın yerlerde süründürmesin boşuna, hem de bize son dakika heyecanı yaşatmasın

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu dünyanın heryerinde böyle zaten. Mesele para meselesi değil, performans göremeyince öyle olur insanlar modları düşer.
                      Mesele para meselesi elbette değil onu örnek olarak verdim. Demeye çalıştığım şey taraftar takımın ateşleyici gücü olmazsa iç sahada oynamanın bir manası kalmıyor. 11 tane adam her zaman istediği performansı veremeyebilir ama oraya gelen insanlardan beklenen sadece bağırması yahut ıslık çalması. Bir de şunu fark ettim ne zaman maçta gergin bir an olsa bizim taraftara acayip yarıyor. Mesela hakem bizi doğrasa ya da rakip oyuncular gıcık işler yapsa herkes deliriyor o güzel
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2. devre futboldan nefret ettim Gaziantep'li oyuncuların kötü niyeti yüzünden

45 yıldır futbol izlerim böyle bir maç daha doğrusu yarı devresi izlemedim.

Tamamen art niyetliydiler. Hatta bazıları numaradan sedye işareti yaptı yahu olacak iş değil.

Ekran başında sinirden deliye döndüm. 2. devre futbol oynama niyetleri yoktu.

90+ dakikaların 6.sında o kadar çıldırdım ki Yüce yaradana dua ettim, Allah'ım şu kötü niyetli takımı yenelim diye ve 1 dakika sonrası gol geldi. İlahi adalet diye haykırdım evin içinde.

TS-GFK maçının 2.devresi sporun fair play ruhuna da aykırıdır.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2. devre futboldan nefret ettim Gaziantep'li oyuncuların kötü niyeti yüzünden

45 yıldır futbol izlerim böyle bir maç daha doğrusu yarı devresi izlemedim.

Tamamen art niyetliydiler. Hatta bazıları numaradan sedye işareti yaptı yahu olacak iş değil.

Ekran başında sinirden deliye döndüm. 2. devre futbol oynama niyetleri yoktu.

90+ dakikaların 6.sında o kadar çıldırdım ki Yüce yaradana dua ettim, Allah'ım şu kötü niyetli takımı yenelim diye ve 1 dakika sonrası gol geldi. İlahi adalet diye haykırdım evin içinde.

TS-GFK maçının 2.devresi sporun fair play ruhuna da aykırıdır.

Merak ediyorum böyle bir maç Avrupada veya İngiltere Premier Ligde oynansa ne olur? 30 dk. topun oyunda kalması O haftanın, o ayın futbol konusu olur herhalde.
                          ...
                          Ancak Antepli futbolcuların yaptığı ile futbolun hiç alakası olmasa da, bunu eleştirsekte buna çanak tutan hakem ile birlikte, bu duruma itiraz , isyan etmeyen ,oyun her durdurulduğunda karşı takım futbolcusunu, hakemi baskı altına almaya çalışmayan, oyunu hızlandırmak istemeyen kendi futbolcularımızda da suç var. ne olursa olsun, buna bu kadar fırsat vermek bizim de eksikliğimiz.
                          Taraftar da aynı şekilde. Evet zaman zaman ıslıklar ve protestolar oldu ancak, öyle protesto olmalı ki, futbolcu bir sonraki pozisyonda aynısını yapamayacak şek,lde baskıyı hissetmeli ve tekrar yere yatarken 2-kez 3 kez düşünmeli. Ve hakem de o baskıyla, 9 dakika değil, 15 dk uzatma verse de taraftasın yoğun protestosuna maruz kalacağını bilmel,, bunu hissetmeli.

Özetle, hakemle beraber futbolcularımız ve taraftarımızın verdiği-vermediği tepki ile alakalı davranış ve profilini de eleştirmemiz gerekir.

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merak ediyorum böyle bir maç Avrupada veya İngiltere Premier Ligde oynansa ne olur? 30 dk. topun oyunda kalması O haftanın, o ayın futbol konusu olur herhalde.
                            ...
                            Ancak Antepli futbolcuların yaptığı ile futbolun hiç alakası olmasa da, bunu eleştirsekte buna çanak tutan hakem ile birlikte, bu duruma itiraz , isyan etmeyen ,oyun her durdurulduğunda karşı takım futbolcusunu, hakemi baskı altına almaya çalışmayan, oyunu hızlandırmak istemeyen kendi futbolcularımızda da suç var. ne olursa olsun, buna bu kadar fırsat vermek bizim de eksikliğimiz.
                            Taraftar da aynı şekilde. Evet zaman zaman ıslıklar ve protestolar oldu ancak, öyle protesto olmalı ki, futbolcu bir sonraki pozisyonda aynısını yapamayacak şek,lde baskıyı hissetmeli ve tekrar yere yatarken 2-kez 3 kez düşünmeli. Ve hakem de o baskıyla, 9 dakika değil, 15 dk uzatma verse de taraftasın yoğun protestosuna maruz kalacağını bilmel,, bunu hissetmeli.

Özetle, hakemle beraber futbolcularımız ve taraftarımızın verdiği-vermediği tepki ile alakalı davranış ve profilini de eleştirmemiz gerekir.

Hakemlerimizin yönetimide maalesef bu anti futbola katkı veriyor.Tff veya mhk bu işe el atmalı.

Dünya futbolunda artık pek çok ligde kafa kafaya çarpışma v.s. Gibi önemli sakatlıklar yaşatacak bir durum olmadıkça oyun durdurulmuyor.Benim önerim bu modele geçilmesi.
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakemlerimizin yönetimide maalesef bu anti futbola katkı veriyor.Tff veya mhk bu işe el atmalı.

Dünya futbolunda artık pek çok ligde kafa kafaya çarpışma v.s. Gibi önemli sakatlıklar yaşatacak bir durum olmadıkça oyun durdurulmuyor.Benim önerim bu modele geçilmesi.
                              Bence fedarasyonun 1. hedefi ne avrup şampiyonası, ne Dünya kupası olmalı. 1. nolu hedefi topun oyunda kalma süresini Avrupa seviyesine çıkartmak olmalı
                              Bu olduğunda zaten otomatikman Avrupa klüpleri ile daha başa baş müdahale edebilecek duruma geleceğiz. Aksi halde Türk futbolcular kendini yere atmaktan, faul beklemekten top oynamıyor.

Yorum

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim bir sorum var Trabzonda yaşayan Trabzonsporlulara...
                                Kızılyıldız ve Gaziantep maçlarında yaklaşık 30 bini kombine olmasına rağmen tribunler neden boştu?
                                Her iki maça gelen taraftarlar neden yeteri kadar destek olmadı?
                                Bilet fiyatları sizce yüksekmiydi?
                                Maçların saatleri tribünlerin doluluğunu etkiliyor mu?
                                Sehir disindan ve avrupadan kombine sahibi cok kisi var tanidigim sirf klube destek olmak icin alip senede 2 3 maca giden ustune devir etmeyen baskasina maclarda sebeplerden birisi de bu olabilir..son mac mesela 35 bine yakin bilet satildi gozukuyordu kombineler icinde en fazla 25 bin kisi vardi icerde..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X