Hoca bu kadroyu 2 sene önceki sisteme çekerse maç kazanmaya başlar örnek konyaspor bu oyunla ne yazıkki direnmesi çok zor kendisini çok seven biri olarak sonuç alamazsan gidersin hocam sen gidersen tekrar futbolcu eskileri gelir kayıp 10 sene başlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben sen hepimiz üzülüyoruz ben tv den izlerken de gittiğim umraniye istanbulspor maçlarında da bu takım ne oynuyir dedirtti bana dün oynadığımız futbol falan değildi.. bak açık siyliyim dün adana demir değilde bjk ile karsilassaydik rezalet çıkardı sahadan temposuz baskisiz ağır top çevirerek rakibi eksik yakalayamayiz... ikinci golde naci umut a tak diye indirdi golü bulduk çünkü umut bitirici çok iyi plase yapıyor... herkes bekletme suç buluyor.. hamsik omur bakasetas hamsik slovak milli takımında 10 numara oynuyirdu.. böyle orta saha olurmu allah aşkına sen şöyle... mesela fener irfancan arda lincoln orta sahası kurup önde valencia serdar king oynasa jesus u iki dakikada gönderirler.. geçen yıldan beri sürekli 3 tane 10numarayla orta saha kuruyoruz.. kayseri den 4 yedik antalya dan 5 yedik... siopis i stopere bile çektik garip garip isler yapiyiruz.. bu seyirci hep destekledi takımı ama kızılyıldız ve antep maçlarında yine oyun giremezsek hırs mücadele goremezsek seyirci de tepki gösterecek... beni umutlandıran tek nokta hocanin oyunu ve bireysel performansları sorguluyucaz lafı... siopis tam bir 6 değil ama bu kadar koşmayan adam içinde sio yu oynatmamak çılgınlık...İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben zaten hocanın hatalarının farkındayım. Orada sıkıntı yok. Takımın hala tam olarak ne oynadığı belli değil.
Ama burada bazı arkadaşların hocaya özel kini var.
Geçen sene şampiyonluğa giderken dahi adamı göndermek istiyorlardı.
Yorum
-
Nakzo kardesim sadece kadro kötü deyip işin içinden çıkamayız evet takım kötü ama hoca da formsuz.. sürekli her mac 3 tane 10 numara oynatması her maçın ikinci yarısında en az 3 oyuncu değiştirmesi... ben hoca olsam 3 hatta hamsik i de sayarsak 4 tane 10 numara varken yönetim yusuf yazici diyorsa ben önce kanat alın derim trezege rezalet ama adamın forma rekabetine giricek bir adam bile yok ki velhasıl kelam senin dediğin gibi kızılyıldız ve antep maçlarında olası kötü sonuçlar maalesef hocayı götürürİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca bu kadroyu 2 sene önceki sisteme çekerse maç kazanmaya başlar örnek konyaspor bu oyunla ne yazıkki direnmesi çok zor kendisini çok seven biri olarak sonuç alamazsan gidersin hocam sen gidersen tekrar futbolcu eskileri gelir kayıp 10 sene başlar.
Yorum
-
--------------ugurcan-------------
larsen-----bartra------denswil------eren
perez-----bakasetas---siopis------naci
--------umut-------gomez------------------
klasik 4-4-2ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
şu an takım felaket şekilde dorukhan ve visca yı arıyor.
Bu iki isim olsa herşey çok farklı olurdu.
--------------ugurcan---------------
larsen----bartra-----denswil-------eren
-------dorukhan------hamsik-----------
visca--------bakasetas-----------naci/umut
---------------gomez------------------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Djanini yi geç performans alamıyoruz peres devre arasına kadar yok visca dünya kupası arasına kadar yok dorukhan sezon sonuna kadar.. hocanin kısa vadede çözüm bulması gerek.. gbamin mücadele dahi etmiyor.. hamsik geri koşacak kondisyonu yok bardhi ise hiçbir şey yapmiyir.. orta sahayi siopis ve dogucan dan kuru caz önünde baka.. naci umut gomez... en kötü uzun oynayıp orda prese basliyicaz umut ve gomez in pas bağlantısı kurduğu anlarda baka yi da ceza sahasina sonuç az yusuf öylesine umut gomez yusuf yaparızİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yusuf,visca,perez,dorukhan,canini faydalanamadığımız isimler arada hatırlatmak istedim.
.. yok hamsik baka ömür irta sahası ile devam ediceksek 5 maç kaybeder 2 maç kazanırız
Yorum
-
Takim 6 aydir sahada yokİlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 mağlubiyetle yine eski kaoslu günlere döndük ya en çokta ona üzülüyorum..
Sampiyonluga giderken sustuk, destek olduk, dogrusuda buydu
Fakat simdi tam olarak tepki verme zamanidir, yoksa düsüse devam ederiz. Kadro planlamasi felaket, bile bile olmayacak adamlar transfer edildi ve ediliyor, dün sampiyon kadrodan üc kisi vardi sahada (!) galiba dünyada esi benzeri yoktur bunun
Hoca simdilik sistemi degismesi gerekiyor, ilk geldigi zamanki gibi bir oyun lazim malesef yoksa zor mac alirizForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGbamin, Bartra, Larrsen, Eren, Bardhi...
İlk geldikleri maçlarda oynadıkları oyunlara bakın, bugün oynadıkları oyunlara bakın.
Geri gidiyor oyuncular.
Yarın Umut ve Maxi Gomez için de aynı şeyleri konuşacağız.
- Gbamin ne oynadı yahu? Adam henüz bir şey oynamadı ki geri gitsin? Gs maçında bir 45 dk. var. Orada da eksik gedik oynadı. Bu zamana kadar ne gösterdi? Geldiği gün temposuzdu hala temposuz. Ha biraz da umursamaz görünüyor.
- Bartra ilk maçlarında muazzam oynadı. Oynama isteği ve arzusu muazzam idi. Pas kalitesi falan gözümüzün pasını sildi. Şu an da aynı şekilde oynuyor. Takımda bir orta saha direnci olmadığı için rakip atakları karşılamakta o bile zorlanıyor. Yoksa performans olarak bir kayıp veya düşüş yok.
- Larsen ve Eren geldikleri gün nasılsa hala öyleler. Takımda performansı tartışılmayacak isimler. Geriye gidişleri yok. Önlerinde safkan kanat oyuncusu yok. Yetenekli bir kenar yok. Haliyle oyunda fark yaratmaları mucize olur.
- Bardhi geldiği gün de etkisizdi hala etkisiz oynuyor. Attığı iki gole aldanmamak lazım. Gol attığı maçta da hayalet gibi oynuyordu. Kısacası o da bir performans göstermedi. Geriye gidiş söz konusu olsun.
- Umut ve Gomes iyi başladılar. Bence hala iyi devam ediyorlar. Pozisyon gelirse gol yaparlar. Ancak bu kanatlar ve orta saha kurgusunda forvetlerin işi zor! İnsanı kanser ederler.
Yorum
-
Fenerbahçe ısmail kartal la nasıl çıkışa geçti zajc crespo onlerine irfanı attı... bizde dogucan siopis önüne bakayi aticaz başka çare yok orta saha koyacak isiracak .. hamsik omur bardhi/baka 4 tane 10 numara önlerinde gomez trezege umut.. değil biz psg böyle oynasa defansta ramos vandijk hakimi roberts kalede allyson olsa kurtarmaz böyle orta saha olmaz en kötü siopis hamsik bakasetas olur o da hamsik in kondisyonunu arttırmak kaydıyla
Yorum
-
Umut formda gomez de iyi ikisinden birini k esersek gol de atamayizİlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrolarda umut u kanatlarda görüyorum adam ceza sahasi golcüsü-fantezi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum