Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sesli düşünüyoruz...

- Hocam bu para az ama bjk ile idare et. Söz şampiyon yaparsan uzatırız, sonra herkes yoluna...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    3 yıl istikrar adına iyidir. Hocanın, futbolcunun kafası rahatlar. Düzelir, düzeltecekler...

Trabzonspor gibi bir camiaya sabır oyununu ısrarla telaffuz edip kabul ettirenlerin (!) tezinin reelde gerçekleşip gerçekleşmediğinin test edileceği bir süreçteyiz...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• bu tepkiler şimdi değil geçen sene kayserispor'dan yarı finalde 4 yedikten sonra verilmeliydi. şampiyon olsan bile lig devam ediyor yarı final maçın var senin ama gel gör ki bütün camia zafer sarhoşu. haftalardır maç kazanamayan bırak 4 golü 2 gol zor atan kayserispor karşısında madara olan ekip o zaman çok ağır şekilde eleştirilse şimdi bunlar olmazdı. bu olanların hiç biri tesadüf değil.

takımda bek oyuncusu varken gidip dorukhan'I oynatan kimyager resmen taraftarın aklıyla dalga geçiyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Antrenmanda düzeltmek istiyorda tüm takımı bir arada yakın oynatmanin önemli olduğuna inandirip oynatacak. Böyle bir futbol yok. Orta sahada gbamin tek. Kimse yaklaşıp ikiye bir yapmıyor üçgen yok.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ne Avrupa'da ne de ligde maç kazanamayıp üzerine ciddi de maddi kayba uğruyoruz.
          Bu kadar para harcayıp kurduğumuz takım inanılmaz kötü bir oyunla kötü sonuçlar alıyor.

Bu öyle kulak arkası edilebilecek bir vaziyet değil.

Yorum

• Dünden beri ortalığı yangın yerine çevirdik haklı olarak ama sosyal medyaya bakınca sanki hakemin bizim lehimize çalışıp ona rağmen yenildiğimize dair bir algı yapılıyor. Ve herkes ama istisnasız herkes bu duruma seviniyor. Bir şekilde toparlanıp birleşip geçen seneki birlikteliği yakalayıp Kızılyıldız maçıyla bütün dış mihrakları susturmamız lazım.

Yorum

• Wakayeme herşeydi herşey bizim akılsızlar en iyi adamımızı gönderdi wakayeme top atıldığında topu tuyordu takımın yerleşmesini bekliyor gerekirse 2 3 çalım atıp ya forvete atıyordu ya da içeri girip vuruyordu bunların hangisi var takımda bunu yapacak kim var onun için sizin hayal ettiğiniz bu futbolu oynayamayız defans yapacaz ama yalan degil sert defans.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2 mağlubiyetle yine eski kaoslu günlere döndük ya en çokta ona üzülüyorum..
                t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Wakayeme herşeydi herşey bizim akılsızlar en iyi adamımızı gönderdi wakayeme top atıldığında topu tuyordu takımın yerleşmesini bekliyor gerekirse 2 3 çalım atıp ya forvete atıyordu ya da içeri girip vuruyordu bunların hangisi var takımda bunu yapacak kim var onun için sizin hayal ettiğiniz bu futbolu oynayamayız defans yapacaz ama yalan degil sert defans.
                  Aynen abi. Bekleyeceğiz artık geride.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hocanın istediği oyunu oynatabilmesi için prime döneminde 27 li yaşlarında hamsik lazım. Bu da imkansız zaten.

Ne kadar beli dönmeyen adam varsa orta sahada oynatıp hala daha sonuç almayı bekliyor. Bakasetas'ı 6-8 oynatmak bu takıma yapılan en büyük kötülük.

Yorum

• Geçen sezon bize yamanan şeyler var ya. Rakipler kötü ve benzeri gibi. Hiçbirini kabul etmem. Sadece Avrupa maçımız yoktu avantajımız oydu. Avrupa maçımız olsaydı o farkı mümkün değil açamazdık. Şimdiki hâle bak. İki ralliye girdin dağıldın hemen.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sezon bize yamanan şeyler var ya. Rakipler kötü ve benzeri gibi. Hiçbirini kabul etmem. Sadece Avrupa maçımız yoktu avantajımız oydu. Avrupa maçımız olsaydı o farkı mümkün değil açamazdık. Şimdiki hâle bak. İki ralliye girdin dağıldın hemen.
                        Şampiyonlar ligi olmadıktan sonra diğerleri eziyet

Yorum

• Bir yusuf yazıcı bile olsa takımda belki yenilemezdik inanılmaz takımda ayağımda top tutayım 2 çalım atayımda takım yerleşsin diyen adam yok 1 tane yokkk.

Yorum

• Dün az da olsa isyan edebilen tek oyuncu Abdülkadir'di. Rakibe gerçek anlamda pres yapabilen ve hızla top taşıyabilen tek merkez orta saha oyuncusu.

Yorum

• Arkadaşlar, dünya kupasına kadar olan sürece sadece 8 hafta kaldı, ondan sonra 1 aydan fazla ara var. Bu takım gerek oyuncu kalitesi, gerek hoca kalitesi, gerek yönetim kalitesi olarak toparlayacak potansiyele sahip. Her sene onu kov bunu getir şeklinde başarıya ulaşılamaz. İyi günde ve kötü günde söylemi boş bir söylem değilse, bugün kötü gündeyiz ve köyü günde sakin kalmak gerekiyor. Anlık tepkiler olabilir ama bu tepkileri genele yaymamak gerekiyor. Kötü oynuyoruz, hoca ve oyuncular formsuz evet ama form geçici kalite kalıcıdır ve biz o kaliteye sahibiz. Tüm ekibe ve takıma güveniyorum. Buradan çıktık, çıkacağız.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocamın takım sürekli geriye gidiyir bütün oyuncuların performansı yerlerde bunu sadece kadro kötü ile izah edemeyiz ortada bir oyun yok... golcü olarak aldimiz umut ta gomez de topu oraya getirirsen bitirir... ee topu getiremiyirsan oraya savunma yok hucum yok takım rezalet ama diyoruz ki kadro kötü... bartra hugo tandem eren larsen bekler... hamsik bakasetas omur... bile bir irta sahayi kesici olmadan oynatmak intihar... siopis dogucan önlerinde bakasetas naci umut gomez bari iyi savunma yapalım hücumda zaten bir şey yaptığımız yok eş kaza gol atarsak kazanuruz
                                ben zaten hocanın hatalarının farkındayım. Orada sıkıntı yok. Takımın hala tam olarak ne oynadığı belli değil.

Ama burada bazı arkadaşların hocaya özel kini var.

Geçen sene şampiyonluğa giderken dahi adamı göndermek istiyorlardı.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X