Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç ortası konuşan bir ihtiyar vardı burada, o da selam olsun. Bu takım şampiyon olurken de ilk yarının ekmeğini yedi,Ogün'ün dediği gibi aylardır top oynadığı yok takımın, deneme tahtası gibi sürekli bi şeyler deneniyor. Git antremanda dene,maç pratiği buna elvermiyor işte. Harala güreletop oynanmaz. Orta saha sorunun yüzünden ne defans yapabiliyorsun ne atak yapabiliyorsun. Sürekli ihtiyaç dışı oyuncu alıyorsun. Bakasetas gibi bazı oyuncuları mevki dışı denedikçenadamlar futboldan soğuyor. Adım Hıdır elimden gelen budur de çekil kenara. Takımı hocanın üstüne yaptık resmen.şampiyon takımda edgar Hugo tandemi bozuldu,akabinde de orta saha bozuldu ve dikiş tutmuyor. Sorunlar bunlar,bunlara çözüm ara, fantezi yapmaya gerek yok.

Hoca şu an tazminat peşinde belli,maça 46. Ve 80.dakikalarda müdahale ediyor ve yine yanlış ediyor. Denemeyeceksen adamları niye alınmasına izin veriyorsun

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kurulan barajın açıklaması yapılmadıkça, bu maçın bazı oyuncular tarafından sabote edildiğine inanmaya devam edeceğim !!
      Baraj yoktu adeta

Çakır'ın maaşı ve sözleşmesi uzatıldı. O yediği goller ne öyle, ha bir de rakibe pas verdi neredeyse gol oluyordu.

Abdüş Bardhi'den iyi oyuncu diyenler vardı dün, umarım yanılmışlardır.

Bu takımda ışık yok.

Moral bozukluğundan puan cetveline bakamıyorum. Bakmak da istemiyorum.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• avcı takımı hiç çalıştırmamış. görünen o. ptt ligindeki takımların bil fizik kondisyonu bizden iyi. yerlerde sürünüyoruz. geçen sezonun 2. yarısından itibaren bir oyunumuz yok. yanlış onbir tercihleri yüzünden daha ilk yarı olmadan ya da ilk yarı bitiminden sonra en az 2 oyuncu değiştiriyoruz. hatalarda ısrar ediyoruz. bakesetası ceza sahasından uzak, oyun kurucu rolünde oynattığımız bilmem kaçıncı maçta ne tesadüf ki yine ondan verim alamadık. avcının silkelenip kendine gelmesi lazım. futbolda dün yoktur. bunu en iyi profesyonel olarak bu işi yapan avcının bilmesi lazım. sergen takımını şampiyon yaptı bir sene sonra ayrılmak zorunda kaldı. tuchel chelsea gibi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı onun da görevine son verdiler. avcı böyle saçmalamaya devam ederse onun da sonu yakın. gitmek mi istiyor anlamadım ki. son olarak uğurcanın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi. onur olma yolunda ilerliyor. maalesef durum hiç açıcı değil. inşallah avcı kendini toparlar da, dünya kupası arasında takımın gerek kondisyon gerekse taktik eksiklerini giderir. bu araya kadar da inşallah yarıştan çok uzaklaşmayız

Yorum

• trezege
          ömür
          ugurcan

biraz futbolu özlemeli
          HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğurcan abini de al git birader.

Sene başından beri suratından düşen bin parça.
            Sanki zorla oynuyormuş gibi bu ne biçim beden dili Uğurcan efendi?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocanın açıklamaları beni şaşırttı dün, çok sakatımız var ve gelişmekte olan bir takımız der diye bekliyordum ama tam tersi bir beyanat verdi .
              Kötü giden bir şeyler olduğunun ve durumun net bir şekilde farkında gözüküyor .ama farkındalık ile uygulama noktası arasında ciddi bir uyumsuzluk var . Ve gelecek adına da ne yazık en ufak bir ışık vermiyor .
              Çok kötü bir savunmacı olan Samet'ten yediğimiz gol ağrıma gitti.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• bu takıma ne oldu..
                topçu kalitesi kötü değil..

bence başka sorunlar var dile getirmek istemediğim...

Bakalım gün yüzüne çıkar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok kötü bir savunmacı olan Samet'ten yediğimiz gol ağrıma gitti.
                  hocam biraz da kısmet ya..

Adamın götüne başına çarpıyor her top adamların önüne düşüyor genelde bizim maçlarda..
                  Ya yer tutmasını bilmiyoruz ya şansısız...

Yorum

• Hocanın basın toplantısını dinledim az önce.
                    Tüm transferleri tek tek saydı, övdü.

Bizim kraldan çok kralcılara göre futbolcular kalitesizmiş.

Abdürrahim, Yusuf Sarı ile Ndiaye bizim kadrodaki muadillerinden iyiymiş.

Kafalara bak kafalara!

Yorum

• şans şans şans

Yorum

• birde ilk golde tamam top dönüyor ama Uğurcan yapma be hocam....

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurulan barajın açıklaması yapılmadıkça, bu maçın bazı oyuncular tarafından sabote edildiğine inanmaya devam edeceğim !!
                          Kurulan barajdaki oyuncuların IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçüktür ama yine de sen bilirsin

Yorum

• İstanbullu kız kardeşlerin taraftarları var, sadece şampiyon olduklarında ortaya çıkarlar. Onun dışında takımları kötüyken hiç ortaya çıkmaz, ölü taklidi yaparlar. Bizde de tam tersi takım kötü gittiğinde ortaya çıkan, takım iyiyken ölü taklidi yapan bir taraftar grubu var. Yine de seviyoruz sizi canlar

Yorum

• Kötü taktiği anlarım da kötü fiziği anlayamıyorum. Rakibin 9 numarası olmadan bize 3 gol atmasını bir tane de verilmeyen varken anlamıyorum. En çok pas yapan oyuncularımızın stoperler olmasını anlamıyorum. Bakasetas’ın bizim kaleye daha yakın oynamasını anlamıyorum. Mesela Uğurcan’ın isteksiz görünmesini de anlamıyorum. Bartra’nın hemen uyum sağlayıp her topu dikmesini anlamıyorum. Gomez’in pas atacak adam bulamayıp topla taca çıkmasını da anlamıyorum. Rakip stoperin elini kolunu sallaya sallaya gelip 90+4’te gol atmasını hiç anlamıyorum. Bu topçular bize bir şey mi anlatıyor?

Herhalde benim kafam basmıyor.

Yorum

• Belli ki takım haftada iki maç yapmayı kaldıramıyor. Yeni gelenlerin hiç katkısı yok. Sakatlar da eklenşnce tüm yük belli adamların omuzuna bindi. Bu takım düzelmeye düzelir ama bizi de kanser eder. Devre arasına kadar böyle. Devre arası transferlerle iyi oluruz inşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X