Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kadirkaradag061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sence adam mutluluktan mı kahkaha attı ? ya da sence tek sorun son dk gol yememiz mi?
    bunu anlayamayacak bir taraftar profilimiz var..
    önemli değil..yalnız takımda net 2 tane kazık var..
    bardhi,trezeguet
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!
      %100 haklısın..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaslar, hic derin analizlere gerek yok bence.

Saglikli formda bir Hamsik'le sampiyonluk seviyesinde olan takimimiz, Hamsik'siz seviye dusuyor.

Hamsik cok yaslandi yasadigi dusus de maalesef kacinilmaz ve cok normal. Hamsik'in yerini de dolduramadik.. noktalari birlestirin..
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Anlaşıldı bu takımı dört sezondur waka ayakta tutmaktaydı trezegeyi üç beş defa bu yaşında donundan çıkarırdı.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kufur yemek icinmi soyluyorsun yoksa
            Hayır kardeşim ts haklı çıkardı onları diyorum. Bu hoca ve yönetim haklı çıkardı onları, cevap bırakmadı bize

Yorum

• İlk olarak alp.ckmk29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam tarihin en iyi kadrosu çöp olsun diyorsunuz yani
              Tarihin en iyi kadrosu mu
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Hangi akla hizmet 3 sene daha sözleşme yapıyorsunuz be bu taktik yoksunu hoca ile !!

Ver sağa ver sola, ver sağa ver sola. Onu da beceremediniz de son dakika golü yediniz çapsızlar !!’
                McLas was Here

Yorum

• Adana demir ne oynadı ki güzellemeler yapılıyor? Tamamen bizim kötü ve rezil oyunumuzda iyi gözüktü. Bugün bu adanayı biz hariç her takım yenerdi. Bu takımda orta saha yok, kanat yok, bekler vasat. Ne bekliyoruz Allah aşkına? 3 tane ofansif orta sahayla merkezi nasıl tutacaksın? Adamlar moda tabirle geçiş oyunuyla merkezi çok rahat geçti. Amatörce iki gol yedik.
                  Bugün Trezequet adanada olsa yıldız olurdu biz de Trezequet güzellemeler yapardık.
                  Yıllardır hiçbir zaman fizik kondüsyon açısından iyi bir takımımız olmadı. Bu kadar bitik olunmaz. Naci oyuna giriyor iki güzel şey yapıyor tam umutlanıyorum sonra poposunu kaldıramamaya başlıyor. Avcı birşey oynatmaya çalışıyor ama o da biliyor mu belli değil. Zamanla ya çok iyi olacaz ya da kepaze olacaz. Lig açısından tabelada önemli bir durum yok ama oyun olarak umut yok. Bu sene en fazla eski sempatik günlerimize döneriz. 2 maç kazanır 2 maç kaybederiz. Sezon da öyle biter. Bari avrupaya konsantre olalım. Allah aşkına maç kazanalım artık. Avrupa'da ilerleyelim. Avcı o saçma taktikleri bir kenara bıraksın maxi ile Umut'u bir arada oynatacak hücum planlamaları yapsın

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğurcan maalesef Onur Kıvrak olma yolunda ilerliyor hali tavrı aynı onun hateketleri gol yemesi tepkileri falan bile aynı …

Takımda bir karısıklık var bu çok net ortada

Yerliler yabancılar arasında kocaman bir buz dağı var !!!

Ve titanik ona çarptı batıyoruz !!!
                    katılıyorum. geçen seneki birlik beraberlik ruh kesilikle yok. oyuncuların bi memnuniyetsizliği olduğu geliyor insanın aklına. ne peki. uefa maçı oöncesi bütün ödemeler yapılmış. bilemiyorum nedir sorun ama ortada takım halinde büyük bir sorun var.
                    geçen sene egemen elinde dosyayla her futbulcuya bişiler anlatırken şimdi onun yerinde biri var ama oyuncularla konuşan yok. bişiler var bu takımda. ismail köybaşılı hüseyinli halimiz bile böyle değildi.

Yorum

• Çare poşettino

Yorum

• Asıl sıkınti kizilyildiz macindan sonra bu takim mac falan alamaz daha kolayina ancak istanbulu umraniyeyi sivasi yener takim ruhunu inancini heyacanini cesaretini kaybetmis
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım kondisyon olarak bitmiş, bir kişi yere yatsın da bari 2-3 dk soluklanın.

Bu kondisyon izah edilemez de bir tane uyanık da yok takımda.
                          Kondisyon olarak bitik falan değiliz. Takimin boyu cok uzun cok fazla boşluk var. Surekli ileri geri depar atıp duruyoruz. Ben daha bu kadar dağınık bir takım olduğumuzu görmedim. Hoca bizim üzerimizde birşey deniyor. Başka bir açıklaması yok. Nasıl olsa şampiyon yaptım. Şunu bunu deneyeyim diyor. Bu futbolu TFF 1. Ligde bile oynamıyorlar.
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Yemin ediyorum içinde Tdubasa'nın olmadığı Nankatsu bile bizden daha iyi daha istekli. Biz maç kazanmak falan istemiyoruz. Oyuncular bu oyun anlayışını kabul etmiyorlar ve etmeyecekler yaşadığımız şey bundan başka bir şey değil.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Olacak oldugu buydu
                              Az akilli olsak biz buluyorduk 3-2 yi

Yorum

• Eğer ki hoca değişecekse şuan tam zamanıdır. Ben hocaya inanıyorum ama şu oyun beni kahrediyor
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X