İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1 puanı bile haketmedik,yine çok kötü bir oyun.
Demirspor 5-6 farkla kazanacağı maçı alamasa yazık olurdu.
Bu sezon çok rahat maçlar izletiyor takım bize stres sıkıntı yok hepsine teşekkürler(!)DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
yeni bir hoca getirsin yönetim acil yoksa avcıyla ilk devre sonuna kadar beklerlerse kendileri de gitmek zorunda kalır
zaten 6 aydır bitik haldeyiz(Allahtan şampiyon olduğumuz sene erken kopardık yarışı yoksa şampiyon olamazdık)
heyecanı kaybetmemek lazım elimizde bir sürü topçu var yeni gelen acil hoca değişmezse 2 sene çöp olacak.
Yorum
-
Arkadaşlar şunu kabul etmek lazım. Biz AA döneminde hep böyle oynuyorduk. Bugünden farkı o zamanlar takımında Mr. Brain lakapli bir sihirbaz vardı.
"Sabırlı futbol" zehri oyuncularımıza tam olarak işlememişti. Ve şampiyonluğa aç Hamsik, Baka ve en önemlisi Uğurcan gibi oyuncularımızın sahneye çıkmasıyla 3 puanı alabiliyorduk.
AA takıma kompakt futbol oynatmadıkça Avrupa'da da grubu sonucu bitirmemiz kimseyi şaşırtmasın.
Hadi şimdi hain ilan edin beni."Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."
Yorum
-
Avcı ve kepaze futbolundan bıktık.sampiyonlar ligini bile kazansa anti avcı oldum artık..Bu kadar durgun ve uyuşuk oyunu hak etmiyor bu camia.. Gerçi hak ediyor... hiç bişey oynatmyan bu adamın acaip fanları var.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
sence adam mutluluktan mı kahkaha attı ? ya da sence tek sorun son dk gol yememiz mi?İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşi hayırdır ya..
çok mu hoşuna gitti??
herkes burda oyunu, oyuncuyu, hocayı , yönetimi eleştiriyor.
Ama son dakikada pis bi gol yemişsin, kahkahah ile gülmek nedir ya, derdin ne senin?
Yorum
-
Şampiyon olurkende böyle oynuyorduk biz birkaç arkadaş burda söyledik geri hepiniz zafer sarhoşuydunuz boşuna konuşmayın kenara çekilin biz konuşalım. Geçen sene Allah acıdı bizi şampiyon olduk kısır futbol birkaç oyuncumuzun ekstra golleri sayesinde şampiyon olduk. Ben size geçen seneden beri 5 tane iyi maçımız yok diyorum siz bana Trabzonspor düşmanı diyorsunuz. Bu camianın asıl düşmanı sizlersiniz devekuşları,hadi gömün kafanızı biryerlere. Bekliyorum bana cevap verecek cesaretiniz var mı? Hodri meydan burdayım!
Yorum
-
Sahada doğru pozisyon almıyor çünkü. Tek bildiğimiz rakibe temas etmeden geri koşmak. Onu yapacak adamlar da olmayınca her pozisyon tehlike oluyor. Hamsik-Baka-Ömür ile bundan fazlası olmaz. Hoca kumar oynadı kaybetti.İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer pozisyonda kontra yiyen başka bir takım var mıdır dünyada bilmem ama bizim taktiğimiz halı saha taktiği gibi. Sürekli bir telaş var ve hep rakip yarısahada yakalanıp kontra yiyoruz. Beklerimiz vasat ötesi oyuncular olduğu için de rakip sahaya yerleşsen bile kanatlar çalışmıyor. Bu sene nadiren maç izlerim artık çünkü sahada kargaşadan başka bişey yok. Bu sene reklam arası umarım seneye toparlanırız
Yorum
-
Cidden bir bokluk var futbolcular sanki hocaya tavir almisİlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatın bana öğrettiği ve en çok işime yarayan şey insanların yüzünü okumaktır.
Uğurcanın suratı neden sirke satıyor?
wakaeme
edgar
cornelius in
gidisi sanki bazilarini rahatsiz etti
Yorum
-
Hocam tarihin en iyi kadrosu çöp olsun diyorsunuz yaniİlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım küme düşmedikten sonra ne olursa olsun Avcı nın sezon sonuna kadar kredisi var.Aksini söyleyen boş yapmasın. Kötü oynuyoruz ayrı mesele,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum