Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siopis’in bu takımda olma nedeni son 20 dskikada oyuna katacsğı dinsmizm. En ihtiyacımız olduğu anda almıyoruz adamı. İş mi bu şimdi

Yorum

• Acaba ne oynadığımızın farkında mı oyuncular bilmiyorum. Yok abicim bu kadar geniş oynayamıyor takım daha bunda ısrar etmenin manası var mı?

Bakasetas Hamsik 30 metre geri koşuyor her pozisyonda aptal aptal.

Olmuyorsa al oyuna Siopis'i neyin ısrarı bu?

3 kez geri düştük ya şaka gibi. Sahada zaten b.k gibi saha ısrarla pas pas pas. Gördük işte pas oyununu şu sahada olmuyor yani ısrar edince ne değişiyor.

Oyunu Bartra'dan Larsen'den kurduracağımızı herkes ezberlemiş.

Hamsik, Baka gelip top alacak herkes biliyor yani bunu.

Şu kadro bu oyunu oynamaz.

Abdullah Hoca var takımın başında sabrediyorum, sezon sonuna kadar sadece böyle eleştireceğim ama bu takım belli ki efor harcamıyor maç içinde. Anlıyorum elendik bi yıkıldılar oyuncular ama silkinin artık ya, böyle mi gidecek?

Adana deplasmanında 1 puan kötü falan değil en kötü onu al 93 te yeme arkadaş. Yeme onu 93 te bas topa sende kalsın, vallaha cinnet geçireceğim.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        8tasa guluyorduk avci konusunda kimseye gulmeyeceksin demek ki
        En büyük destekçisi bendim belki de ben de desteğimi geri alıyorum artık bu takımı hiçbir şey toparlayamaz kolay kolay bu gidişle Abdullah Avcı hider

Yorum

• Hayatın bana öğrettiği ve en çok işime yarayan şey insanların yüzünü okumaktır.
          Uğurcanın suratı neden sirke satıyor?

Yorum

• 2-2 son atakta inşallah yeriz dedim. Şu oyunla 3 puanı geçtim 1 puan bile hak etmiyorduk.

Yorum

• Takım ruhen ve fiziken bitmiş.

Oyuncular ile hocanın iletişimi iyi olsa böyle oynamazlar. Sahada taktik yok, hırs yok.

Hocanın 345346346 tane 10 numara ile oynama fantezisi yüzünden maç gitti.

Kayseri kupa maçında yarım devrede 4 yedik, bu maç 2.

Akıllanmıyor hoca maalesef. Yardımcılarında da iş yok.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Ali Senocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                80 müdür dakika Trez. nasıl dayandın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Sol dşşğm ondan daha iyi oynar

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işin kötü yanı da geçen sene diğer takımlar kötüydü hakemler sizi ittirdi teorilerini doğrularcasına oynuyoruz
                  yazık
                  malesef bu algıyı haklı çıkarıyoruz
                  TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Uğurcan maalesef Onur Kıvrak olma yolunda ilerliyor hali tavrı aynı onun hateketleri gol yemesi tepkileri falan bile aynı …

Takımda bir karısıklık var bu çok net ortada

Yerliler yabancılar arasında kocaman bir buz dağı var !!!

Ve titanik ona çarptı batıyoruz !!!

Yorum

• Bir takimin her yaptigi yanlis olurmu ya? Hangi birini düzelteceksinki? Ilk 6 ya zor gireriz. Avrupada 3. bile olamayiz.

Ne oynuyoruz yahu? Son dakikalari anlayan varmi? Zamanami oynuyoruz galibiyete mi? Sonra her atak Kontra mi yenir? Neden topun arkasina gecip takim savunmasi yapamiyor bu takim? Cok seyler var cok. Kötü degil berbatiz ve Gram isik yok..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enes bardi ve trezeget bir daha forma yüzü görmez umarım
                        Gbamin dahil

Yorum

• Bu maça kadar hep düzelir umudum vardı ama bu sene çöp oldu bence seneye için nokta transfer çalışmalarına başlayalım. Geçen sene gibi lig biter bitmez transferler gelmeli

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyasetle değilde rakiplerin berbatlığından diyebiliriz..
                            Kinaye yaptım ama onları haklı çıkardı sağolsun kasketli

Yorum

• Kimse Trabzonspordan büyük değildir. Oynatamazsan bir oynatan bulunur. Kaç maç oldu aynı terane yeter aq. Saçma sapan işler. Ersun Hami Ünal Tolunay Abdullah ıvır zıvır hepsi bu kadar oynatırdı bu leş futbolu. Senin ne farkın var Avcı. Farkını ortay koymazsan onların yanına gidersin çok net. Krediymiş pozisyona giremiyorsun kabız futbol oynatıyorsun mücadele yok. İyi oynasak neyse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Her pozisyonda kontra yiyen başka bir takım var mıdır dünyada bilmem ama bizim taktiğimiz halı saha taktiği gibi. Sürekli bir telaş var ve hep rakip yarısahada yakalanıp kontra yiyoruz. Beklerimiz vasat ötesi oyuncular olduğu için de rakip sahaya yerleşsen bile kanatlar çalışmıyor. Bu sene nadiren maç izlerim artık çünkü sahada kargaşadan başka bişey yok. Bu sene reklam arası umarım seneye toparlanırız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X