Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi Adana'nın oynadığı topu biz neden oynayamiyoruz??
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu takımın bu kadar silik oynamasının nedeni Abdullah Avcı’nın oyun anlayışı dengeli bir takım yok bu sene bitmez Avcı ile
      “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İnönü stadında oynanan Bjk TS maçını statda izlemiştim. 7-1 Bjk almıştı maçı ama maç 7-8 ya da 7-6 bitebilirdi. Bugün kazanması gereken kazandı. Az daha sabır diyorum.

Yorum

• Hoca gitmistir, yeni hocaydi tazminatti derken bu sene de bitmistir, haydi gecmis olsun.
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• kodumun malı şimdi çıkıp ne zırvalıcaksın cok merak ediyorum

Yorum

• Hakedenin kazandığı maç oldu
              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Dakika 90 ile 94 arasını izleyin yeter. Kenar yönetimi var mı yok mu diye.

Fizik olarak bitik olup olmadığını bile göremeyen Avcı II. Rize Vakası benzeri gol yedi ki o maçta 1 puan alsak yeterdi az daha şampiyonluk gidecekti. Bu maçta tüm sezona bedel olabilir.

Geçmiş olsun.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Adamlar hak etti kazandı.

Bu leş , çağ dışı futbolu oynatmaya devam ettikçe daha da maçları izlemeyeceğim.

Böyle rezalet bir futbol anlayışı olamaz.

Hocanın da akıl tutulması hastalığında kendine acil şifalar diliyorum. Prensi trezegeye de mümkünse maaşıyla ayak alsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• avcıya tek laf ettirmezdim bundan önceki haftalarda ama ywter ya.

herif pas yaptırmaktan takıma atak yaptırmıyor. herifler 3 pasla kaleye gidiyor. ne pas sevdasıymış bu ya.

Yorum

• Kovun Avcıyi adam geri pas yap dedi maçı verdi tazminat peşinde adam bunları yapar.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu teknik direktöre bu takımdan bir bok olmaz, sıkıntı şu ki Avcı asla istifa etmez inanılmaz inat birisi, işin sonunda tüm alacağını alıp gider, bu sezon çöp zaten, nasıl bir takım yaratmışsa Hamsik bile geriye pas oynuyor..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Avcı ve yönetim istifa etmeli ..

Bu kadro ile şampiyonlar ligine gideceğini zanneden adamlarda futbol beyni yoktur !
                          McLas was Here

Yorum

• Adana Demirspora helal olsun adamlar çatır çatır top oynadı. Kimse kusura bakmasın bu performans devam ederse bu takım bu sene geçen senenin gssinden de beter olur. Hoca moca da değil futbolcuların aklı futbolda değil.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İstifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa istifa

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hoca şapkayı önüne koysun bi düşünsün biz ne oynuyoruz diye. Artık maç da kazanamıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X