Trezeguet Ömür Bardhi Eren Dogulcan Y32 bunlar derhal kovulmasi lazim. Ne yapip edin Wakayi getirin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Muhtemelen bu kadar büyük yatırım yaptırdığı için kazanmaya çalışıyor ama yanlış yapıyor...İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Trezeguet'ye bu kadar tahammul etmenin profesyonel seviyede gecerli bir sebebi var mi? Ya da ortasahayi bos birakmanin?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
2. lige düselim raziyimİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Loading….
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
+1İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaxi Gomez sahada ben buraya niye geldim diye düşünmüyorsa bir şey bilmiyorumTERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
Trezege geldi ilk 2 maç şov yapacak dedik
Eren geldi yeni abdullah ercanı bulduk dedik
Bartra geldi grlmiş geçmiş en iyi stoperi aldık dedik
Larsen geldi bunu nasıl almışız dedik.
Bardi gelir gelmez 2 tane yapıştırdı
Gbamin geldi harika oyuncu dedik.
Hepsini çöp edenler teknik heyettir. Sorumluyu başka yerde aramayın artık
Yorum
-
Tamam kabul. Fakat Oynattıkları kendi aldırdıklarıysa sorun daha büyük.İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi aldırmadığı oyuncuları oynatmıyormuş sanırım. Bana da mantıklı geldi, yoksa bu rezil adama mümkün değil katlanmak.
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. lige düselim raziyim ama o gelmesin
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum