Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca oyuncuları kafasındaki oyuna ikna edemiyor. Başka ihtimal olamaz. Jokey ne yaparsa yapsın cevap alamıyor attan.

Yorum

• Siopis Hamsik 1 kanat al oyunun çehresi değişir.

Yorum

• Mucize oldu iceri 1-1 girdik. Bakalım yine mucize mi bekleyeceğiz yoksa aksayanlar yerini oyun ezberi olan Hamsik silopis ömür gibi adamlara mi bırakacak.

Gbamin ilk maçından sonra yazdım bu kadar hantalligi o bölge kaldırmaz. Bardhi son 10 15 dakika kapanan takima sut filan çeker djye denenir. Bu adamlar tutmadı. Artık 11 oynayıp oldurmaya calismamak lazim. He tutmayan biri daha var ama orada alternatif pek yok oldu olacak diye bekliyoruz.

Genelde 2.yarilar bir tik daha iyi oynuyoruz ama bakalım bu sefer ne yapabileceğiz. En mantıklısı silopis hamsik içeri gmabin bardhi dışarı yapıp bakayi 10 a çekmek. Çocuk vurunca atıyor. Araya gomeze filan da atabilir. Bu ikili birden girerse sasimiz artık.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• 13 transfer yaptık bir tane dribbling ile orta sahayı geçecek on numara ile bağlantı kuracak temaslı oyuncu almadık. Gbamin de çöpe döndü bardhi de. Kimse yerinde oynamıyor görev tanımları herkesin bozuk. Eziyet öekştıduz cidden. Dorukhanın yokluğu inanılmaz etkiliyor bizi ama ondan daha iyisini almamız gerekiyordu.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• hoca maalesef direzegeyi de harcayacak sağda oynatarak,sağ kanatta çalım yeteneklerinide kaybediyor,bu robbeni sol açıkta oynatmak gibi bişey,robben sağ açık oynar aga,misal
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gbamin için bence Yusuf iyi oyuncu alın dedi bizimkilerde aldı, bu seviyelerin oyuncusu değil..
              Aynen öyle olmuştur.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Adademir de oyle cok iyi bir takim degil, onlar da gecen seneye gore zayiflamislar bence.
                Ama bizim gecen sene ile uzaktan yakindan alakamiz bole yok.
                Bu maci alsak ne olur almasak ne olur.
                Sahada bir oyun yok. Tamamen dogaclama, rastgele.
                Sahada bazi seyleri iyi yapsan, duzelir dersin. Ama ne savunmada iyiyiz, ne hucumda.
                Oyun hicbir sey vadetmiyor.
                Bari 2 sene oncesine donup, once savunma isini yapalim.
                1.0 a baglamaya calisalim maclari.
                Bu sene takimi cok kotu kurmusuz, belli.

Yorum

• takım olarak ne oynuyosun o önemli?
                  onun için o çıksın bu girsinlik bir durum olmasa da en azından sarı kart dolayısı ile Gbamin ve Bardri çıkmalılar. adamlar hızlı, 2. yarı kırmızı riski var.

Yorum

• Trezeget disari naci iceri
                    Gbamin disari siopis iceri
                    Bardri disari hamsik iceri

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trezeguet denilen Nwekaame'nin sağ bacağı bile etmeyen adama o kadar para verip aldıran kimse yazıklar olsun..

Hamsik yerine adam almayan kim varsa yazıklar olsun.

Eziyet bu ya nasıl bir futbol hocam bu şaka mısın sen oynaysana Lahtimi ile Naciyi bunlardan ne eksikleri var.

Yeter be bitir şu kaprislerini artık.

Ne oynadığımız belli değil.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Hamsik, hafta içi ağrıların artacaksa, Kyıldız maçında oynayamayacaksan, sonraki haftlarda oynayamayacaksan girme anasını satıyım.. yok, oynayıp sapasağlam çıkacaksan gir aldır şu maçı.

Yorum

• Ne yediğimiz gole üzüldüm ne attığımız gole sevindim. Camia olarak moral ve motivasyon sıfır,muhtemelen futbolcular da bu şekilde şampiyon olduk bitti kafasında herkes.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takim cok kopuk oynuyor. Oyuncularin cevre kontrolu neredeyse sifir bu yuzden badou presinde cok top kaybediyoruz. Takim cok yeni biraz daha zamana ihtiyac var.

Bu yuzden biraz daha destek, bugun kazanacagimizi dusunuyorum. Sizde inanin. Destek buradan baslasin.
                            Bakasetas bile ilk yarı böyle 2 top kaybetti ki normalde öyle pozisyonlarda hemen kalçasını koyar. Ben anlamıyorum gerçekten takımdaki tutukluğu... Biz inanıyoruz, ama takım kendisine inanmıyor üzüntüm bu.

Yorum

• Sahada Trabzonspor yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hamsik + abdüş giriyor
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X