Yenilgi bekleyen ZAVALILAR Avcı sayesinde uzun yıllar sonra RESMİYET kazanmış ŞAMPİYONLUK gördünüz hala vır vır bi uzak durun şu takımdan İHANET içindesiniz ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben hakkaten, ne yapmaya calisiyoruz anlayamiyorum. Gbami'nin ilk macini izlemedim, sanirim o mac biraz iyi gorunmustu. Ancak haftaici ve bugun kesinlikle mac ile alakasi yok. Bir de 2 li orta saha'da, Bakasetas'la, bilemiyorum. Ikisi de statik, kenarlara deplase olabilen adamlar degiller bunlar. Bizim ortasaha'da ikili ya da uclu fark etmez, Trezequet'yle ya da Visca'yla ikili, uclu oyunlar kurabilecek hareketlilikte olmasi lazim. Bu adamlar, Nwakame ya da bu Yusuf Sari (?) gibi topa basip, hucum kuracak ya da direkt sonuc yaratacak adamlar degiller. Hareket ettirilmeleri lazim, onu da Gbami ile Bakasetas yapabilecek gibi gozukmuyor. Aslinda Gbamin guzel tek pas yapiyor ama bizim oyun planimizda bu ne anlam ifade ediyor onu bilmiyorum
Yorum
-
Takım ruhu yokİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet penaltiya itiraz bile etmedik. Takimin durumu bu pozisyonda bile kendini ele veriyor.
Bu sene bu takima ne oldu boyle
Bir dunya transfer yaptik ama gecen seneye gore asiri daginik bir takim olduk.
Gbamin, bardhi, dogucan, umut, naci,lahtimi, trezeguet hicbiri tutmadi.
Sadece nwakame bu saydigim adamlarin toplamindan daha iyi adamdi.
Kaliteyi bulmak zordur, buldumu kaybetmeyeceksin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Takımda 10 tane orta saha var. Bartra çıkıp oyun kuruyor. Allah'tan korkun be. Ne işe yarar bu kadar adam. Ondan başka top süren yok. Top isteyen yok. Boşa çıkan yok. herkes sırtı dönük bizim kaleye doğru giderek top alıp geriye veriyor. Bunun adı futbol öyle mi?
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bardiyi devre arası ispanyaya göndermek lazım. Asla faydası olamaz. Flavio ve Koita gözüme futbolcu göründü bu gbamin Trezeguet ve vardı den sonra. Allahim ne biçim futbolcu bunlar. İspartasporda oynarlar ancak.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hakem yorumcularından penaltı değil diyen çıkacaktır elbet ama çok net çekip indiriyor. Yeni VAR işleyişi ne yazık ki futbolu eski düzene döndürdü. Ofsaytlar haricinde adalet sağlamayacak gibi. Top belki doğrudan Umut'a gelse daha fazla ses çıkardı...İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutun pozisyon çok net penaltıydı…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
viscayıda abartmamak lazım hocam, üst seviye bir yetenek değil, başakşehirdeki bertrand traore çok daha yetenekli bir oyuncu,misalİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranan oyuncu yürüyerek oynayan Nwakaeme değil Edin Visca. Şuan sahada Visca olsa takımın zekası yükselsin sorun çözülsün.TEKKEBALL
Yorum
-
Son maçlarda bari bi sağa bi sola bi sağa bi sola oynuyorduk. Bugün o bile yok. Bugün hiç bir b.k yok!!!İlk olarak chener;[URL="tel:1921718723" tarafından gönderildi1921718723[/URL]]Abi şöyle yapıyoruz; topu alan içinden 5 e kadar sayıyor, yanındakine veriyor, o da sayıyor yanındakine veriyor, yanında kimse yoksa rakibe veriyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum