Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil hamsik girmeli

Yorum

• Ulan al lahtimi yi bundan kötü olamaz en azından sinirlenmeyelim
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Hayatımda ilk kez bir topçudan bu kadar nefret ediyorum, kaç paraysa kaç bu gerizekalıyı kadro dışı bırakın artık lanet herif sinir krizine sokuyor milleti
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Savunmadan top şişirip duruyoruz ileri.

Vallahi müthiş...

Yorum

• Sefa yilmazdan sonra ayni etkiyi ilk kez birisi yapti oda trezege

Yorum

• Şu maçtan en az 5 dakikalık komik hata videosu çıkar

Yorum

• Bu takımı wakayeme edgar peres cornelius şampiyon yaptı. En büyük pay wakayeme idi. Trezeguet denen adamı oynatan kimse haindir.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Naci veya Lahtimi şimdi değilse ne zaman oynayacaklar? Sahadaki şeyden daha kötü olamaz heralde

Yorum

• Bu Trezegue harbi zarar.. simdi kötü Trezegue oynuyorsa latimhi ne o zaman???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Maxi çok iştahlı bulursa basacak

Yorum

• Wakaemeyi yasi ve istedigi paradan oturu kendince kovan,gomen tipleri goruyorum mac basliginda.
                        Cok komik harikasiniz futbol muhasebecileri. Gurur duyun eserinizle.
                        En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 22:08.

Yorum

• Şu kadroya Ersen Martin'li Denizlispor futbolu oynatan Sn. Hunter. Afedersiniz ama yesun fışkiyi.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maxi çok iştahlı bulursa basacak
                            Geçen yıl ki takımda şov yapardi. İstanbul takımlarinda böyle adam yok.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlla ikinci yarıyı mı bekliyorsun hoca değişiklik için?

En sinir olduğum durum, çıkart oynayamayacaktı, bu kadar mı zor yahu?

Bu konudaki en iyi hoca Hugo Broos idi !
                              McLas was Here

Yorum

• Gbamin dışarı trezeguet sola. Adami kanat bek gibi oynatiyoruz.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X