İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
abdüş hataları:
-dorukla ona maaş artışı
-en iyi oynadığı yer forvet arkası, orası kalabalık visça olmayınca sağ açık
ancak sağ açık oynadı diyoruz ama, esasen sağ açık oynamadı, sağ iç oynatıldı ki çizgiye larsen koşturuldu, hem larsen yorgunluktan tükendi, ve hem baka rezil oldu, hem kendisi de rezil oldu. maalesef hocamız da karadenizli ve bizler gibi o da inat mı inat mı....
Yorum
-
-
tüm probelemimiz Abduşu oynatmak mı oynatmamak mı ?
1 hafta dinlendirdi hoca 2 maça çıktığında tazı gibiydi ertesi hafta yine aynı..
Diyorum size halı saha topçusu..
İster begenin ister beğenmeyin....
Hızlı oynayamıyor top süremiyor şut atamıyor güçsüz çelimsiz diyorum bana çok biliyorsun diyorlar...
Ben mi futbolu fazla biliyorum yada aklım da ki adamla bu çocuk uyuşmuyor mu karar veremedim....
Millet ne derse desin son 2 seneki performansı ile sadece Trabzon'lu ve Türk yerli ststüsünde olmasından kaynaklı takımda oynuyor...
İyi bir Yusuf olduğunda Abduşâ yol verilmeli bence..
Aklı burada değil se yolu açık olsun..
Bu arada Visca'yı bu kadar arayacağımızı tahmin etmezdim....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Gbamin geçen maçta ki hatasına rağmen bence diri bir oyuncu olmalı...
Hamsik 3-4 pas hatasına rağmen o olmayınca takım oynayamıyor...
Trezze..Baka...kesin olmalı.....
Orta saha için yine ne olursa olsun Siopis denenmeli...
Hugo-denswil--tercih meselesi...
Bartra kesin oynar..
bardri şiş mi kebab mı karar veremedim..Oyun içinde ama çok efor harcıyor ...zaman gösterecek..
Yusuf gözükmese de her daim oyunda olmalı...
Naci yi merak ediyorum aslında...bu kadar ısrarcı olmak ...birşey görülmese alınmazdı kanımca....
umut-gomez----keşke ikiside oynayabilse...
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
-
Aman Hoca, Allahaşkına geri pas, yan pas, kaleciye şiddetli geri pas falan izlemeyelim deİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tempomuz da çok düşük, geçiş oyununda biz 3. bölgeye çok ağır gidiyoruz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Dünya futbolunun önde gelen kulüplerinin futbol anlayışını kopyala yapıştırla bizim kulüplerin futbol anlayışı yapmaya çalışan hocaların oynattığı futbol ortada.
Guardiola fetişizmidir gidiyor ülkede.
Geriden oyun kuracaksın top sürekli sende olacak vs…
Sonuç ? Takımında Xavi, Thiago,Gerard,De Bruyne ya da en azından Kovacic’in ve bolca muadili olacak ki set hücumunu sürekli ters toplarla aşıp rakip savunmayı ters köşe yapasın.
Geçen sezon bu konforu az çok Waka sağlıyordu bize.
Yeterli ya da formda olmayan oyuncularımızı çizgiye bastırıp rakibin açılmasını beklememiz de bir başka hatamız.(Ümraniyespor maçı ilk yarı)
Israrla rakip ceza sahası içinde ve önünde sayı üstünlüğünü alıp o mevkilerde bolca olan kalifiye ayaklarla daha cesur oynamalıyız.
Aynı oyun anlayışıyla gidersek daha çooookkkk 1-0 kazanırız diye avuturuz kendimizi.
Yorum
-
Artık günümüzde hem defans hem ofans oynayan adamlarla orta saha kurgulanıyor. Yani herkes iyi defans da yapıyor ofans da. Daha herkes stoper derken ben ortaya en azından böyle bir adama parayı gömmeliyiz diyordum. Siopis iyi ama pas yapamıyor. Sahada bir kişi eksiksin yani gibi. Dolayısıyla kitlendik kaldık. Dediğim tarzda iki canavar orataya aralarına da Hamşik oldu bittiydi. Transferlerde ki dengesizlik zaten apayrı bir konu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Son 2 senedir herhalde en umutsuz olduğumuz maç. Haleti ruhiyemiz pek iyi değil. Takım iyi oynamıyor. Sancılı bir süreçdeyiz. Avrupa dönüşü. Kötü bir maç kaybetmişiz. Hem fiziksel hem mental yorgunluk var. Moralsizlik var. Çok zor bir deplasmandayız. Hücum hattı açısından ligin en iyi takımlarında birine karşı oynuyoruz. Eksikler, sakatlar çok fazla. Rakibin çok hızlı ve iş bitirici oyuncuları var.Perşembe avrupa maçı var. Her açıdan büyük sıkıntılar barındırıyor.
Tüm bu koşullar düşünüldüğünde herkes takımdan bir reaksiyon vermesini bekliyor. Bense tam tersi mümkün olduğu kadar durağan, oyunu soğutan, 0-0'a oynayan bir Trabzonspor bekliyorum. Rakibin hızlı oyuncularını savunabilmek adına savunmayı çok geriden kuracağımızı, herkesin kızdığı yan pas geri pas kombinasyonunu çok daha fazla yapacağımızı, oyunu soğutabildiğimiz kadar soğutup rakibin tempo yapmasını engelleyeceğimizi ve rakibin sinirleriyle oynayacağımızı düşünüyorum. Eğer plana sadık kalıp bireysel hata ile gol yemezsek (ki son maçlarda çok seviyoruz bunu) maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü rakibin savunması gerçekten sakar isimlerden oluşuyor. Tayyib'in de gittiği düşünülürse savunma kurgusunda sıkıntı yaşayacaklardır. Mutlaka gol buluruz. 1-0 falan kazanırız diye düşünüyorum bu şekilde olursa.
Ancak eğer ki ferençvaroş maçındaki gibi bir şekilde erken bir gol yersek çok büyük arızalar çıkar sahada. Çok olumsuz bir skor olabilir. Bu maçı mümkün mertebe 0-0'da tutmalıyız. Savunmayı kesinlikle geriden kurmalıyız. Bu noktada da defans hücum bağlantısını kurabilmek için mutlak suretle hamsik'le başlamalıyız. Bu kadar kontracı bir takıma karşı önde savunma intihar olur.
Kadro olarak Uğurcan-Larsen-Bartra-Hugo-Eren başlarız. Hugo Dyzuba'yı savunacak tek profil. Ağır ama defansı geriden kurduğumuzda hugo kadar iyi bir stoper yok bu ligde.
Orta sahada Siopis-Hamsik olmalı. Siopis'in enerjisine ihtiyacımız var. Oyunu hamsik üzerinden kuracağız. İlerde trezeget-bakasetas-bozok-Gomez dörtlüsü oynamalı.Bozok sağ kenara yakın oynamalı. Kontraya yatkın oyuncularla çıkmalıyız.Göbekten hamsik-baka bağlantısı ve trezegeut-umut kontraları ile golleri bulabiliriz. Abdüş'ü bu haliyle görmek dahi istemiyorum.
Hoca'nın planını bu şekilde kuracağına eminim. Maç ne kadar sıkıcı ve durağan geçerse kazanma şansımız o kadar artar. Vira Bismillah !
Yorum
-
Acikcasi kazanacagimizi düsünüyorum. Defansimiz lig genelinde yine iyi, ofansta ise yeni oyuncular ile güclendigimizi düsünüyorum. Yeni takim, oynaya oynaya kendini bulacak İnşAllah
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
O zaman ilk yarılardaki saçma sapan fantazi kadro kurma geleneğini bozsun. As takım ilk yarı sahaya sürülür. Her ilk 45 dakika çöpleri izliyoruz resmen.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize her yer TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum