Doğum günü hediyemi alayım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıcı 2, canini yeduğum 1 hafta olmayacakmış. Bu kadar sakatlık normal değil. Sağlık kurulu istifa!
Yusuf Yazıcı Macaristan deplasmanında bir pozisyonda auta giden topu çevirmeye çalıştı. O pozisyonda dizi inanılmaz döndü. Pozisyondan sonra ciddi sakatlık yaşayacak dedim. Ancak seke seke sahaya döndü devam etti. O pozisyondan sonra bir sıkıntı çıkmaması anormal bir durum olurdu. Nitekim sabah sakatlık haberini görünce hiç şaşırmadım. Djaniny konusunda da bir şey diyemeyeceğim. Nerede nasıl sakatlandı bilmiyorum.
Yorum
-
canininin beyni sonunda vücuduna yansıttı. beyin sakatlığı vücuduna vurdu.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı Macaristan deplasmanında bir pozisyonda auta giden topu çevirmeye çalıştı. O pozisyonda dizi inanılmaz döndü. Pozisyondan sonra ciddi sakatlık yaşayacak dedim. Ancak seke seke sahaya döndü devam etti. O pozisyondan sonra bir sıkıntı çıkmaması anormal bir durum olurdu. Nitekim sabah sakatlık haberini görünce hiç şaşırmadım. Djaniny konusunda da bir şey diyemeyeceğim. Nerede nasıl sakatlandı bilmiyorum.
Yorum
-
Abdülkadir Ömür bir şeyi artık fark etmeli! İnsanlar kendisine neden kızıyor anlamalı. Bunun üzerine kafa yormalı. İnsanların senden beklentisi var. Bu beklentileri karşılayabilecek yeteneğin var. Ancak yapmıyorsun! Topu alıp sürekli geriye veya yana oynaması artık herkesin canını sıkıyor. Öyle ya da böyle bu takımda sağ kenar veya 10 numara oynayınca rakibin üzerine gitmelisin. Adam eksiltmelisin. Ya da öne etkili pas atmalısın. Ancak bunları yapmayı bırak Ömür hiç denemiyor! Pas atmaktan korkuyor, rakibi geçememekten korkuyor. Bu korkaklıkla futbol oynanmaz. Bir an evvel bu zihniyetten sıyrılmalı...
Yorum
-
16 . Dakikada 10 kişi kalmış rakibe karşı hamlelerini bile 3-1 den sonra yapan cesur yürek bu maç cesaretli oynayacağız demiş, artık kısır, korkak ve geriye pas futbolun yakında bizi kanser ederken senide yer hocam. Bu taraftar mağlubiyeti kabul edebilir ancak ezik futbolu aslaRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Valla hücum anlamında hocadan beklentim yok. Ruhuna işleyen kontrollü futbol isimli garabetten kurtulmasını beklemiyorum. Hiç değilse eskiye dönüp uzmanı olduğu savunma işini eksiksiz yapalım. Kabız oluyorduk ama pozisyon vermiyorduk. Şimdi yine üretemiyoruz üstüne abuk sabuk pozisyon veriyoruz.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
''Dünyanın en kötü futbolunu oynayalım ama kazanalım sorun değil.''İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahada siopis kesin olmalı ya. Dünyanın en kötü futbolunu oynayalım ama kazanalım sorun değil. Dik oynayıp kaybedelim diyenlere gülüyorum. Öyle olsa ilk onlar istifa diye bağırır.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şampiyonluk gelmeden önceki herkesin katıldığı bir fikir idi bu
şampiyonluk geldikten sonra artık kazanmanın çok fazla bi espirisi kalmadı,
taraftar 2 yıldır zeki demirkubuz , nuri bilge ceylan filmi seyretmekten bıktı, yeter daa
hoca taraftarın sabrıyla fazla oynuyor gibi, şampiyonluk için kötü oyuna sabredildi,şimdi ne için bu sabır istenecek taraftardan,
futbol skorların yanında ve ötesinde bir seyir keyfi aga, her hafta 2 saat uyutan bir futbola bu taraftarı ikna edemezsin,uyutan futbol şampiyon olduktan sonra taraftarı amiyane tabirle kesmes
hele uyutan futbol oynayıp üzerine skor da alamazsan kredin çabuk biter teknik adam olarak,avcı nın kredisi sadece skorlara bağlı şu anda, güzel oyun oynanmadığı için, güzel oyun oynatıp skor alamasa en azından futbol izledik falan diyecek taraftar,geçen senede şampiyon olduk diye düşünecek,haliyle kredi yükselecek,şu anda ise böyle bişey yokTEKKEBALL
Yorum
-
Sadece başarı başarı diyenler maçları izlemiyor herhalde. Bizim çektiğimiz eziyeti çekmiyor bu arkadaşlar. Başarıdan önce has bir oyun, mücadele ve ruh lazım. Bunlar olmadan sırf taktikle kazansan ne olur?
Bu şeye benziyor. Çok para kazanacaksın ama hiç harcamayacaksın. Sürekli kazan dur. Saçmalık
Yorum
-
Kutlu olsun kardeşim, sağlıklı mutlu daha nice şampiyonluklar yaşayacağın yılların olsun inşallah.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğum günü hediyemi alayım...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Yorum
-
Net yeneriz demiyorum ama %99.9 yeneriz diyorumİlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenet yeneriz diyebilen varmı...hele ömür oynarken
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Bunlar da bize karşı ölümüne bilenen bir camia, tıpkı Antalya gibi
Geçen sezon 1-3 yendiğimizde TD'leri bir sürü bahane uydurmuştu.
Alayı böyle
3 büyütülmüşe yenilince tebrik ederler, bize yenilince onca bahane üretirler.
Kazanırsak zirve yarışında iyice yerimizi sağlamlaştırmış oluruz.
5 maçın dördünde gol yemedik. Bu akşam da yemezsek kazanırız.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 10:32.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum