Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden hala omur adam sağ kanatta yapamıyor sıfır katkı.... ugurcan.. larsen bartra hugo eren... gbamin hamsik baka... umut gomez trezege/djanini... aslında djanini ile başlayıp direk savunma arkası pas ta deneyebiliriz umut ve gomez de bu oyuna uygun... yada hamsik yerine siopis koyup gbamin siopis baka ile önde baskı da deneyebiliriz
    Ayakta duramayan Hamsik ve Bakasetasli bir orta saha yapıp neden Ömür diye sorman hiç olmamış abicim.

Neden Ömür söyleyeyim. Ömür benim babamın oğlu değil. Buradaki herkes kadar gelişimini sürdüremediginin ve oyun görüşünün eksik olduğunun ben de farkındayım ama öyle lanet bir kadro yapilanmasi yaptılar ki o yüzden Ömür'ü yazmak zorunda hissediyorum.

Gomez Umut ve çok iyi bir ikili olabilirler ama onların orta sahası veteran Hamsik, hantal Gbamin ve Bakasetasli bir yapi olmaz abicim.

Şu saatten sonra Siopis özerkliğini ilan etti. Ya oynayacak ya da oynayacak.

Yorum

• ADS nın yeni transferi 77 numaralı çocuk iyi
      İstanbullu iyi Gökhan iyi zuba ? Asonbolonga emin değilim
      Geçen sezonki kalecileri iyiydi yenisi hakkında fikrim yok
      A2 de pırpır zenci oyuncuları var am bitirdikleri iyi değil ortada oynyan bizim eski oyuncumuz zenci iyi
      Bazı alanlarda denk gibiyiz ama forvet hattımız bence önde ve Yusuf takımın fark yaratanı olur.
      Ağırlıklı olarak beraberlik gibi ama kazanırız gibide.

Yorum

• Bu takım yapamayacağı şeyleri yapmaya devam ettikçe abuk subuk takımlara yenilmeye de fark yemeye de devam eder. Yaptığımız şey bile bile lades çünkü. Defansı orta sahaya kadar çekiyoruz ama stoperlerimiz yavaş. Kaptırdığımız her top tehlike oluyor. Hadi bu olmadı diyelim topu kaptırdığın gibi çullanman lazım adamların üzerine e öyle temaslı oynayan oyuncumuz da yok. Hayır hiçbir şey olmasa bu mevcut düzende siopisin banko oynaması gerekir. Hoca diyor ki defansı önde kuralım tamamı on numaralardan kurulu orta saha ile sahaya çıkalım yüz elli milyon pası son derece ağır bir şekilde yapalım ve topu kaptırmayalım ve asla bireysel hata yapmadan skor yapalım. Yahu böyle bir şey mümkün mü ? Hoca uzun zamandır resmen bir fantezi yapıyor ama farkında değil. Sanırım yardımcıları içerisinden de kimse kendisini uyarmıyor ya da uyaramıyor. 7-8 aydır Bakasetas'tan bir sekiz yaratmaya çalışıyor ki o saçma anlayışa rağmen adam o kadar yolu gelip bulduğu her fırsatta kaleyi yoklamaya çalışıyor. Ki attığımız gollerde de çok ciddi payı var son maçlarda. Geçen sene adam düştü denildi ki temelde bu sorun oynadığı yer ile alakalıydı bu sene bomba gibi girdi ama yine yeri aynı adamın. Adama zulmediyor resmen. Ömür'ü de yine sağ tarafa hapsetti. Geçen sene merkezde oynarken kaç maçta ceza sahasına koşu atan adam yine adam geçme zorunluluğu olan yere geldi. Ha genel bir performans düşüklüğü vardır o zaman hiç atmazsın sahaya. Oyuncuların yerleriyle oynayıp durmasına hakikaten anlam veremiyorum. Üstelik iki yeni kanat oyuncun varken bir de oluyor bu. Artık ciddi bir takıntı olduğunu düşünüyorum ben bunun. Hoca ne zaman ki takıntılarından kurtulur mevcut oyuncu grubundan maksimum verimin nasıl alınacağını düşünür bu takım o zaman top oynar. Ha derse ki yok ben ille de bunu oynatacağım o zaman adama sorarlar 13 transfer yapılırken iki tane sekiz numara aldıramadın mı diye. Net bir plansızlık net bir kafa karışıklı yahut fantezi dünyasının içine düştük. Buradan çıkar mıyız çıkarsak nasıl çıkarız allah bilir artık
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Sonuçlardan bağımsız konuşuyorum, boşa yangın yapılıyor. Birileri geçmişten kalan nefretini kusuyor, birileri acaba bizimkine ekmek çıkar mı diye gazlıyor. Olan da kafasında fitne fesat olmayan garip taraftara oluyor. Öyle hava var ki ligin en kötü takımı biziz, öldük bittik sanacağız. Hoca inat ediyormuş da ondan böyle oluyormuş. Kopenhag, Antalya, Macar.. bunların hepsinde biz de kazanabilirdik. Daha iyi bitirebilse, savunmada anlık dikkat kayıpları olmasa şu üç maçı da kazansak şu anda şampiyonluk şarkıları söylüyordu millet.

Rakiplerin her maçından sonra istatistikler havada uçuşuyor forumda, aman şu kadar şut atmış aman şu kadar topa sahip olmuş.. Macar takımıyla yaptığımız maçta oyun çorbaya dönmeden önce dahi ilk yarıda 10 şutumuz var. Gs maçının ikinci devresi hariç 45 dkda ortalama 9 civarı şut atıyor takım. Bunların da ceza sahası içi ve dışı dengeli. Uçan kaçan bjknin ilk yarılarında üçer tane attığı Alanya, Sivas maçlarındaki toplam şut sayısı 12. Hücumda bitiricilik problemi yaşanıyor, yeni elemanların uyumunun artmasıyla bu çözülecektir. Savunmadaki basit hatalar da en aza indirildiğinde oyunla ilgili problem göremiyorum ben.

Son sözüm de anti yan pas grubuna. Bu takım geçen sene şampiyon olurken attığı gollerden önceki pas sayısında, oyun süresinde zirvedeydi. Bu oyun bizi şampiyon yaptı, oynamaya da devam edeceğiz.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayakta duramayan Hamsik ve Bakasetasli bir orta saha yapıp neden Ömür diye sorman hiç olmamış abicim.

Neden Ömür söyleyeyim. Ömür benim babamın oğlu değil. Buradaki herkes kadar gelişimini sürdüremediginin ve oyun görüşünün eksik olduğunun ben de farkındayım ama öyle lanet bir kadro yapilanmasi yaptılar ki o yüzden Ömür'ü yazmak zorunda hissediyorum.

Gomez Umut ve çok iyi bir ikili olabilirler ama onların orta sahası veteran Hamsik, hantal Gbamin ve Bakasetasli bir yapi olmaz abicim.

Şu saatten sonra Siopis özerkliğini ilan etti. Ya oynayacak ya da oynayacak.
            Dorukhan siopis te oynadık gbamin e göre daha hareketli olmasına rağmen hem kopenhag hem gs maçlarında sadece 1 pozisyona girdik ... gbamin siopis le uretmemiz mümkün değil üstelik birde kanatta omur.. siopis skor yapmaz gbamin yapmaz omur yapamiyir bakasetas i kapaticaklardir oyun kurmada büyük sıkıntı yaşarız baskiyida yeriz hamsik i kesiminde ayağı daha iyi dogucan i koyarım bu çocuk pasa da çok iyi maçlar oynadı... bu arada 6ci haftada 4 cu deplasmana çıkıyor takım üstelik takimda 11 de 7 yeni oyuncu var hoca formsuz an olduk bittik bircdurumumz yok hoca yine bir seri yapacaktır ugurcan da döndü evet antalya maçında kötüydü ama karnında yırtılma oynamıştı ugurcan o acıyla oynamak kolay değil kazanucaz bu maci

Yorum

• devre arasına kadar başkan yüzünden işkence çekeceğiz .yapmadığı kaliteli transferler yüzünden başımız yanacak ilk devre
              İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaleci: UĞURCAN

Sağ bek: LARSEN

Sağ stoper: BARTRA

Sol stoper: ???????

Sol bek: EREN

Ortasaha: GBAMIN, HAMSIK, BAKA

Sağ açık: ???????

Sol açık: ???????

Forvet: GOMEZ

Eksik bölgeler için benim adaylarım; TAHA, YUSUF Y.,NACI.

Yorum

• Yıllarca onur kıvrak gönderilsin tek kurtuluş yolu diye bütün heryerde mücadele verdim,şimdide Abdülkadircik Ömürcük için aynı şeyleri yazacağım. Gidişi kurtuluş demek futbol diye bir derdi yok o arkadaşın.

Yorum

• Geçen seneki başlangıçtan çok farklı değiliz. Sakatlıklar ve kadro değişimi zorluyor. 1-2 aya toparlanırız.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonuçlardan bağımsız konuşuyorum, boşa yangın yapılıyor. Birileri geçmişten kalan nefretini kusuyor, birileri acaba bizimkine ekmek çıkar mı diye gazlıyor. Olan da kafasında fitne fesat olmayan garip taraftara oluyor. Öyle hava var ki ligin en kötü takımı biziz, öldük bittik sanacağız. Hoca inat ediyormuş da ondan böyle oluyormuş. Kopenhag, Antalya, Macar.. bunların hepsinde biz de kazanabilirdik. Daha iyi bitirebilse, savunmada anlık dikkat kayıpları olmasa şu üç maçı da kazansak şu anda şampiyonluk şarkıları söylüyordu millet.

Rakiplerin her maçından sonra istatistikler havada uçuşuyor forumda, aman şu kadar şut atmış aman şu kadar topa sahip olmuş.. Macar takımıyla yaptığımız maçta oyun çorbaya dönmeden önce dahi ilk yarıda 10 şutumuz var. Gs maçının ikinci devresi hariç 45 dkda ortalama 9 civarı şut atıyor takım. Bunların da ceza sahası içi ve dışı dengeli. Uçan kaçan bjknin ilk yarılarında üçer tane attığı Alanya, Sivas maçlarındaki toplam şut sayısı 12. Hücumda bitiricilik problemi yaşanıyor, yeni elemanların uyumunun artmasıyla bu çözülecektir. Savunmadaki basit hatalar da en aza indirildiğinde oyunla ilgili problem göremiyorum ben.

Son sözüm de anti yan pas grubuna. Bu takım geçen sene şampiyon olurken attığı gollerden önceki pas sayısında, oyun süresinde zirvedeydi. Bu oyun bizi şampiyon yaptı, oynamaya da devam edeceğiz.

Ligin en çok şut çeken ikinci ve kalesine en az şut çekilen üçüncü takımıyız. Bu fikstürde de bir Antalya deplasmanı, bir de Galatasaray maçı var. Beşiktaş gibi yumuşak takımlarla da oynamadık. Laubali olmasak Ümraniye maçı 4 veya 5 atardık. Antalya maçı sıradışı idi.

Eleştiriyorum ama yandık, bittik demiyorum. Biraz zaman lazım. Bu zamanı en aza çekmek gerek. Yönetim ve hocayı doğru hamlelerinde alkışladık. Son üç ayda yanlışları, eksikleri, geç kalmışlıkları söylüyoruz. Bana göre sana göre de değil. Rehavet taraftardan çok onlarda görülüyor.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligin en çok şut çeken ikinci ve kalesine en az şut çekilen üçüncü takımıyız. Bu fikstürde de bir Antalya deplasmanı, bir de Galatasaray maçı var. Beşiktaş gibi yumuşak takımlarla da oynamadık. Laubali olmasak Ümraniye maçı 4 veya 5 atardık. Antalya maçı sıradışı idi.

Eleştiriyorum ama yandık, bittik demiyorum. Biraz zaman lazım. Bu zamanı en aza çekmek gerek. Yönetim ve hocayı doğru hamlelerinde alkışladık. Son üç ayda yanlışları, eksikleri, geç kalmışlıkları söylüyoruz. Bana göre sana göre de değil. Rehavet taraftardan çok onlarda görülüyor.
                      Farkında olmadan izlediğimiz "kötü" Trabzonspor'u tek (ilk cümlen) cümle ile özetlemişsin...

Neden çok (bilinçsiz) şut çekiyoruz?....

Neden rakiplerimiz fazla sut çekmek zorunda kalmiyor?....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Farkında olmadan izlediğimiz "kötü" Trabzonspor'u tek (ilk cümlen) cümle ile özetlemişsin...

Neden çok (bilinçsiz) şut çekiyoruz?....

Neden rakiplerimiz fazla sut çekmek zorunda kalmiyor?....
                        Çok şut çekmenin kötülük emaresi olduğunu da duydum ya...

O şutların gole dönme oranı bir iki puan yükselse, buradaki hava değişirdi. Başka hiçbir etkene dokunmasak da...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocaya ve oyuna yapılan değişim çağrılarını kastediyorum ben. Yoksa eleştiri tabii iki yapacağız ben de yapıyorum ama sürekli yan pas, ezber oyun gibi bizi şampiyon yapan şeyler üzerinden sallanmasını kabul edemiyorum maalesef.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yenecekmiş gibi görünüp Osmanlıspor'a 3-0 yenildiğimiz bir maç vardı erkan zengin'li mehmet ekici'li dönemde öyle birşey bekliyorum

Yetmiyormuş gibi bir de Bardi belası çıktı başımıza
                            O tarihi maçı hiçbir zaman unutamam! Nedeni elbette 3-0 yenilmemiz değil.
                            Odamın camı perdesi kapalı gündüz vakti projeksiyondan maçı izledim. Odada da tekim, maç da öyle bir maç ki sigara içmekten oda kahvehaneye dönmüş!
                            Maçın sonunda perdeyi açıp camdan hava alayım derken tam tepemde tuhaf siyah bir cisim gördüm.
                            İlk başta drone sandım çünkü biraz yatay mesafede uzaktaydı. Hem maçı kafamda düşünüp sövüyorum hem de gözüm o cisime takılmış ona bakıyorum.

Bu hal üzerine öyle bakarken cisim git gide yaklaştı ve ayrıntıları daha da belirginleşti, baya da büyük siyah bir üçgendi! bu sefer maçı düşünmek aklımdan çıktı ''bu da ne lan?'' diye kendime söylendim.
                            Cisim siyah bir üçgen şeklinde, üçgenin her köşesinde halojen far gibi yanıp sönen ve günlük güneşlik havada bile göz kamaştıran ışıkları vardı. Üstelik cisim havada yatay eksende oldukça yavaş ilerliyordu ve kendi ekseni etrafında dönerek bunu yapıyordu!
                            Hemen içeri koşup durumu içerdekilere anlatıp onlarında bu cismi görmesini istedim ve koştum pencereye bakın dedim. Ama cisim çoktan kaybolmuştu!

Bu da böyle bir anımdır, ya maçtan dolayı o anlık sıyırmış böyle bir şey görmüştüm. Ya da gördüğüm ufo denilen şeydi! Keşke o an fotografını veya videosunu çekmek aklıma gelseydi.
                            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıllarca onur kıvrak gönderilsin tek kurtuluş yolu diye bütün heryerde mücadele verdim,şimdide Abdülkadircik Ömürcük için aynı şeyleri yazacağım. Gidişi kurtuluş demek futbol diye bir derdi yok o arkadaşın.
                              sana sonuna kadar destek veriririm kardeşim

Yorum

• Istatistiklere göre bu sezon an az Gol beklentisi olan ilk 3 Takim
                                Istanbulspor
                                Hatayspor
                                Ümraniyespor
                                3üde Trabzonspora Karsi

Üstelik 5 macin 4ünde Kalenizde Gol görmedik..

Biraz daha sabir bu Kadro cok kaliteli ve hocamiz COK DEGERLIDIR

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X