Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ferencvaros maçından çok daha zor.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Yeter artık abi ya millet stada gidiyor para veriyor 90 dakika rakip takımın oyununu izliyoruz yada kendi sahasında paslaşan takım var.

Mustafa reşit akçay daha rezil kadroyla lazio'nun olduğu gruptan lider çıkardı takımı.

Montella gibi hoca getirsinler takımın başına en azından yenilsek bile kimse niye yenildik demez.

geçen sene toplamda 3 mağlubiyet aldık ama çoğu maç berabere bitti ondan önce ki sene de aynıydı.

Bakın bu normal değil takımdaki bütün herkes inanılmaz kötü gözüküyor.
      Avcı'nın oyun taktiği tamamen skoru 0-0 da tutma üzerine kurulu.

Adamın kapasitesi bu kadar zorlamaya gerek yok.

Şu kadroya yazık edecekler.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.09.2022, 13:15.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beraberlik iyi sonuç. Artık ben de [MENTION=28114]İ. SARAL[/MENTION] gibi düşünüyorum. Bu takımın mevcut oyunuyla 1461'e karşı bile üstünlük kurması mümkün değil. Kazanabilir ama üstünlük kuramaz. Hayal kurmaya gerek yok. Kadro da muhtemelen aynı çıkar zaten
        Troll veya totem için falan yapmıyorum gerçekten. Geçen sene de aynı şekil yazıyordum çünkü yensek bile hep zor oluyordu. Bu sene takım çok değişti illaki bir süreç gerekiyor. Hoca da oyun anlayışını bırakmıyor, milli araya kadar en az hasarla geçmeliyiz. Bu maç için 1 puan iyi olur.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeter artık abi ya millet stada gidiyor para veriyor 90 dakika rakip takımın oyununu izliyoruz yada kendi sahasında paslaşan takım var.

Mustafa reşit akçay daha rezil kadroyla lazio'nun olduğu gruptan lider çıkardı takımı.

Montella gibi hoca getirsinler takımın başına en azından yenilsek bile kimse niye yenildik demez.

geçen sene toplamda 3 mağlubiyet aldık ama çoğu maç berabere bitti ondan önce ki sene de aynıydı.

Bakın bu normal değil takımdaki bütün herkes inanılmaz kötü gözüküyor.
          Avcı'nın oyun taktiği tamamen skoru 0-0 da tutma üzerine kurulu.

Adamın kapasitesi bu kadar zorlamaya gerek yok.

Şu kadroya yazık edecekler.
          Dediğin gibi oynatıp puan kaybedince daha az mı puan kesiliyor? Takım kazandığı sürece isterse kalenin önüne 10 kişi dizilsin, hiç umurumda değil. Sene sonu toptan eğleniriz.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Troll veya totem için falan yapmıyorum gerçekten. Geçen sene de aynı şekil yazıyordum çünkü yensek bile hep zor oluyordu. Bu sene takım çok değişti illaki bir süreç gerekiyor. Hoca da oyun anlayışını bırakmıyor, milli araya kadar en az hasarla geçmeliyiz. Bu maç için 1 puan iyi olur.
            Biliyorum ya. O süreç bitene kadar muhtemelen biz kanser oluruz. Dün Onkoloji hastanesi nerede diye soranlar vardı
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ———Gbamin—Hamsik
              —————Bakasetas
              Yusuf———Gomez———Umut

Bence çıkması gereken düzen budur.

Yorum

• İlk iş oyuncuların sahaya çıktıkları mevkilerinin tanımlı olması. Dün karmaşanın ötesinde bir şey vardı sahada

Yorum

• Ömür ve bardhi anca birbirinin yerine oynar. Bardhi de anca bakasetas veya Yusuf'un yerine oynar. Yusuf da anca Bakasetas'ın yerine oynar. Bu ne demek ? Sahada ancak bir tanesi olabilir. Ben 3 tanesini bekliyorum ama.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bardi ve Abdüş asla ilk 11 oyuncusu değil bardi bence abdusten de kötü oyuncu adam Abdüşun kötü kopyası.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Avcı'nın taktiği oyun anlayışı Avrupa'da çok işimize yarar dedik
                        Daha galibiyetimiz yok

ŞL bize büyük gelir, 5-6lık olur geliriz, uefa tam bizim dengimiz dedik
                        10 kişilik macar takımına az daha 5lik oluyorduk

3 günde bir bu takımı şu haliyle izlemek büyük kesim için ızdırap.
                        Ama bu takımın ihtiyacı olan tam da bu. Çok maçla az kayıpla şu bir ayı atlatmak.

Öyle kesik yiyecek, kadro dışı bırakılacak bir topçumuz olduğunu düşünmüyorum.
                        Biraz yangına körükle gidiyoruz gibime geliyor.
                        Geçen senenin şampiyonu taraftar, biraz daha sakin kalmalıydı şu içinden geçtiğimiz süreçte.
                        Alanya maçının 4 attığımız ilk yarısının bitiş düdüğüyle takımın ortaya koyduğu kabız futbol bunda çok etkili tabiki.
                        Şöyle vurduğumuzun gol olduğu farklı bir galibiyet herkese ilaç olacak sanki. Ve kısa süre içerisinde bir takıma patlayacağımızı da düşünüyorum. Kadromuzda belli plansızlıklar olsa da bu güç var.

Son maçta geçen seneki şampiyon kadrodan sadece iki oyunu vardı: Hugo ve Baka. Hugo da ikinci yarı çıktı. Şaka gibi. Ligin son dönemindeki kötü futbol böyle bir değişimi çağırıyordu belki ama sakatlıklarla birlikte bu kadar değişim hep tekrarı vurgulayan bir hoca için büyük sıkıntı.

--------------Uğurcan-----------

Larsen---Bartra---Hugo---Eren

---------------Gbamin----------

Ömür----Baka---Hamsik---Trezege

--------------Gomes----------------

Şurda 100 kişiye kadro yaptırsak hiçbiri birbirini tutmaz
                        ADS maçından sonra aynı 100 kişiye bir daha kadro yaptır yine hiçbirisi birbirini tutmaz
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Adettendir yazıyım vurup geçeriz.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Geçen sezon biz oynuyorduk millet izliyordu,
                            Bu sene millet oynuyor biz izliyoruz.

Avcı Bey bak senin için kadro çıkarıyoruz. Çünkü sen yapamıyorsun. Her transfer edilen topçu iyi çıkacak takıma uyum sağlayacak diye bi kaide yok.
                            Mühim olan hataları tekrarlamadan en iyi kadroyu çıkarmak.
                            kadro1.jpg
                            "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Antalyaspor maçının kopyası olur.

Yorum

• Şu an takımda istediğimiz özellikle sağ kanat oyuncusu yok. Bu bölgeyi yok sayıp orayı larsen siopis ile tutmak daha makul olabilir.

Şöyle yani

Uğurcan
                                Larsen Bartra Hugo Eren
                                Siopis Gbamin
                                Bakasetas Trezeguet
                                Gomez Umut

Trezeguet sol tarafta yine kontra ümidimiz olur bakasetas ile şut tehdidi yaratırız. Hiç olmazsa bu düzende orta saha sağlam olur hem de ileride iki tane iyi forvetimiz olur. Üstelik yerli kuralından da sıyrılmış oluruz
                                En son Gökhan Balcı tarafından düzenlendi; 09.09.2022, 14:44.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X