Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AVCI hoca biran önce BAKIÅž AÇISINI deÄŸiÅŸtirmeli!!!

Kopenhagen maçlarında sonra OYUN OLARAK TUR ATLADIK ne demek?

Biz farkli maçlar mi izledik? Kopenhagen her iki maçta bizden çok daha net gol pozisyonlarına girdi...

Abdullah hocanin en büyük eksiği, ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAMASI ne yazik ki...oysa bu eleştirilerden faydalanıp kendisini çok daha fazla geliştirebilir.

Bu sadece hocamızın bir eksiği değil, bu bizim toplumun genel bir sorunu...

DOĞRU ELEŞTİRİ VE BU ELEŞTİRİYİ POSITIVE KULLANMAK...

Yorum

• Suç yönetimin. Ne konuşursak boş.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes dünkü maçtaki futbolu eleştiriyor ama geçen sene Mart ayından beridir futbol oynamıyor takım. Geçen sene ilk yarıdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansı, sonrasında ikinci yarıda da biraz Visca ile ilk yarıda şampiyonluğu aldık. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiş var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadıköy'de yenemediğimiz maçta bile kadıköy'de alınan bir puanla mutlu olursanız, kötü ve ağır futbolu görmezden gelirseniz bugün işte böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz. İlk Kopenhag maçı da, Antalya maçı da bu maç da aynıydı. Mesele sadece bu maç değil, önceki maçlarda da aynı problem vardı. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonları yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takımız. Sonuç bu işte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki işte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayında şampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliği önemli, ama bu kadro yapısı Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcı'dan beklediğimiz bu kadronun hakkını vermesi.

Bu maç, sezonun en önemli maçıydı. Mesele para felan değil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadık. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik sağlamalıyız. O yüzden hocanın arkasında durmak önemli. Ama hocanın da herşeyi en iyi ben bilirim havasından çıkıp, ekibiyle de konuşup, nerede hata yaptık diye kafa yorması lazım. Evet ben hata yapmadım, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz işte, aynı yerde kalırız.

Kopenhag ile olan 180 dakikayı defalarca izlemesi lazım hocanın. Yana pas sağa pas sola pas. Kendisi bundan zevk alıyor olabilir ama işte 180dk içinde Djanini dışında pozisyonumuz yok. Baktım dün 18 şut çekmişiz, Djanini'nin şutu dışında içinde bir tane net şut yok. Hepsi zorlama ıkınma pozisyonlar. Ceza sahasına herhalde 30 tane orta yapmışız, 1.90'lık kule defansların içindeki tek başına Cornelius'a orta yapmak hücum planımız. Bu şekilde CL'ye girebileceğimizi düşünmüş teknik ekibimiz yani. Kapalı defansı açma adına hiç varyasyon yok. Ne bileyim sıfıra ineyim geriye çıkartayım, ortadan verkaçlar yapayım, şut açıları yakalayayım. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas dağıtıcımız zaten Siopis düşünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karşı defansı açmasını bekliyoruz. İşte bunlar biraz da Wkameme tembelliği. Geçen sene hocanın kapalı defansı nasıl açarım diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadı. Neden, çünkü maç sıkışınca, oyunu da karşı tarafa yıktıysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kişiyi yatırsın kaldırsın, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksınız verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsınız takımdı. Wkameme bugün olsaydı Kopenhag'ın işini daha ilk maçta bitirmiştik, Antalya'yı da rahat yenmiştik. Sen Wkameme'siz nasıl oynayacağını bilme, adamı gönder. İşte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yıl daha çok rahat verimli oynardı, bir sürü de maç çözerdi.

Son olarak şunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadığı takımda, eğer skor yüküne katkı verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabız eder bizi söyleyeyim. Hoca'nın kredisi çok ama o kredi hocanın başarısından değil Hamsik Wkameme Bakasetas'ın geçen sene ilk yarıdaki oyunundan ve diğer takımların geçen sene çok kötü oluşundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda değilller, bu sene hocanın gerçek seviyesini göreceğiz, ve inanın çok hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
        Futbol analizi böyle yapılır.

Bu arkadaşımızın söylediklerinde yanlış olan hiç birşey yok. Ama bazılarımız ısrarla böyle konuşanlara Trabzon düşmanı diyor ve sadece güzelleme yapıyor.

Yürekten kutluyorum seni Murat,
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Abdullah AVCI'nın hakkı ödenmez, yıllar sonra bu taraftarın şampiyonluk sevinci yaşamasına vesile oldu.

Ama futbolda duygusallığa yer yok. Şu turun kaybedilmesinin baş sorumlusu, her iki maçtaki akıl dışı taktik ve oyuna müdahaleleri ile Abdullah Avcı'dır. Her şeyi geçtim ilk maça ilk 11'de kouassi ile nasıl başladı hala anlamıyorum. 2. maçtaki taktik ile ilk maça çıksa belki oradan daha iyi bir skorla dönerdik.
          Birde gole ihtiyacın olan ve yedek kulubesinin zayif olduğu bir maçta neden bu kadar temkinli davrandık onu da hiç anlamadım. Dakikalar geçtikçe rakibin direnci daha da artarken bizim oyuncuların yürümeye mecali bile kalmadı. Son 20 dakika da neredeyse pozisyon yakalayamadık.
          Son olarak biraz strese girmiş olacak ki maç sonlarında saçma sapan açıklamalarda bulundu maalesef. Neymiş ilk maçta oyunu biz yönetmişiz, oyunun kontrolu tamamen bizdeymiş. Kardeşim adamlar maç boyunca sahada yapmak istediği her şeyi yapmış, skor üstünlüğünü eline almış, rakip defansa çarparak şansa bir gol atmışsın. Nasıl oluyorda oyun üstünlüğü bizde oluyor. 2.maçta da nemden bahsediyor. Bizim için nem zorsa rakip için 10 kat daha zor. Normalde nem oranının yüksek olmasının bize olumlu yönde etki etmesi lazımdı ama sanki daha kötü olmuş gibi bahsediyor.

Her hoca hakkında çok olumsuz yorumlar yazdım ama yanlış anlaşılmasın istifa etmesini istemiyorum. Sadece bu buhrandan çıkıp geçen senenin ilk yarısı gibi takıma bir kimlik kazandırması gerekiyor. Kendisinin bunu başaracak gücü var, umarım ilerleyen günlerde çok daha iyi oluruz.
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İyi oynamak kelimesinin de anlamını bitirdiler. Bana iyi oyun nedir birisi anlatsın ya çok merak etmeye başladım?

Kopenhag deplasmanında berbat bir ilk yarı sonrası , rakibin 2-0 avantajıda almasıyla alın siz oynayın demesiyle sağladığımız biraz oyun üstünlüğü ve gelen gol

İstanbulspor, maçında keza öyle olmadı mı? Oynamadan bulduğumuz 2 tane gol , O maçta da ne demişti hoca? Duran toptan gol atmak güzel, İstanbulspor ilk defa duran toptan gol yemiş ya ondan değerli herhalde)

Antalya maçı? Berbattan daha berbat bir ilk yarı. Aynı Kopenhag maçı gibi , Rakip 2-0 yakaladıktan sonra , Al topu eve götür dedi ve biraz top oynamaya başladık, Oyuncu tercihlerinde ki absürtlükler ve bireysel hatalar ile ne kadar da 2. devre oynamaya çalışsak da maçın 4-5 olacağını ben tahmin etmiştim sizi bilemem.. Antalya maçında ayrıca ne oldu? Kopenhag maçı rövanşı olmasına rağmen, En etkili oyuncularımızı dinlendirmek gerekirken, Biz Bakasetas'ı sakat verdik, Trezegeyi de morlaman bitirttik ve adam kopenhag maçına yedek başladı.. Avcı ne dedi ? '' ben oyundan memnunum ))

Dün akşam, 18 tane şuttan ah bu nasıl kaçar dediğimiz bir tane Şut var o da Janini'nin pozisyonu, Onun haricinde hepsi s...dirik pozisyonlar, Şikeciler o pozisyonları pozisyon bile saymıyorlar ama bize şahan geliyor valla. Bakasetas'ın 40 metreden ya tutarsa diye vurduğu top şut sayılıyor)
            Dün akşam, Rakip Hocanın da dediği gibi oldu

'' Trabzonspor, kendi liginde temaslı oyunu sevmiyordu bunu biliyorduk ve topu onlara verdik işi bitirdik ''

Yalan mı??

Faul yapamadık, Faul alamadık , HİÇ DİKKAT EDİYORMUSUNUZ, rakipten top alamıyoruz. 5 kişi yanında önünde arkasında kovalıyoruz ama temas etmiyoruz ve alamaıyoruz, Rakip topu yanlış yere paslamasa o top bizim kalemize kadar geliyor..

Büyük oyun başka nasıl oluyor. Biz kendimizi kandırmaya devam ediyoruz. Murat'ın da dediği gibi, Geçen sene 1-0 önde olduğumuz Fener maçında rakip 10 kişi kalmasına rağmen maçı alamamıştık ya. Ha işte öyle, ısıramıyoruz ve sahada farkında değiliz ama doğru pozisyon alamıyoruz

Kopenhag gibi bir takıma elnemke çok koyuyor

Dahası , Hocanın ben memnunum demesi daha da koyuyor

hafta sonu GS bizi yenerse ve yine de ben memnunum demeyeceğinin garantisi de yok. Çünkü yenildikçe hata kabul etmiyor ve iyiyiz diyerek algı yapıyor

Tıpkı, Dün gece medyaya servis edilen '' Yusuf Yazıcı Trabzon'da '' haberleri gibi. Keşek daha iyi bir isim zikretseydiniz de , Dün akşam ki, Tek tek dökülen takımın halini unutsaydık. Maçtan sonra Üzüntüden kahrolup yerlerde yatan oyuncularımız vardı ya. Onlar üzüntüden değil, Yorgunluktan )) Boşa koşmaktan, Rakibi kovalamaktan,

Neyse, iyi değiliz ve iyi olmadığımızın farkında olmayan bir ekip ise bizi sürekli kandırıyor. Bakalım neler olacak
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ömür mesela ? Dikkatli izleyicilerimiz lütfen hatırlasın ?

Ömür, En son hangi maçta rakip cesa sahası içine girdi ? Değil dün akşam, Antalya, İstanbul, hatay, maçlarına bakın, Hiç bir maçta ceza sahasına girmeden kaçamak bir şekilde oynuyor. korkuyor ve yeteneği de yok. Futbol zekası yok mesela

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi oynamak kelimesinin de anlamını bitirdiler. Bana iyi oyun nedir birisi anlatsın ya çok merak etmeye başladım?

Kopenhag deplasmanında berbat bir ilk yarı sonrası , rakibin 2-0 avantajıda almasıyla alın siz oynayın demesiyle sağladığımız biraz oyun üstünlüğü ve gelen gol

İstanbulspor, maçında keza öyle olmadı mı? Oynamadan bulduğumuz 2 tane gol , O maçta da ne demişti hoca? Duran toptan gol atmak güzel, İstanbulspor ilk defa duran toptan gol yemiş ya ondan değerli herhalde)

Antalya maçı? Berbattan daha berbat bir ilk yarı. Aynı Kopenhag maçı gibi , Rakip 2-0 yakaladıktan sonra , Al topu eve götür dedi ve biraz top oynamaya başladık, Oyuncu tercihlerinde ki absürtlükler ve bireysel hatalar ile ne kadar da 2. devre oynamaya çalışsak da maçın 4-5 olacağını ben tahmin etmiştim sizi bilemem.. Antalya maçında ayrıca ne oldu? Kopenhag maçı rövanşı olmasına rağmen, En etkili oyuncularımızı dinlendirmek gerekirken, Biz Bakasetas'ı sakat verdik, Trezegeyi de morlaman bitirttik ve adam kopenhag maçına yedek başladı.. Avcı ne dedi ? '' ben oyundan memnunum ))

Dün akşam, 18 tane şuttan ah bu nasıl kaçar dediğimiz bir tane Şut var o da Janini'nin pozisyonu, Onun haricinde hepsi s...dirik pozisyonlar, Şikeciler o pozisyonları pozisyon bile saymıyorlar ama bize şahan geliyor valla. Bakasetas'ın 40 metreden ya tutarsa diye vurduğu top şut sayılıyor)
                  Dün akşam, Rakip Hocanın da dediği gibi oldu

'' Trabzonspor, kendi liginde temaslı oyunu sevmiyordu bunu biliyorduk ve topu onlara verdik işi bitirdik ''

Yalan mı??

Faul yapamadık, Faul alamadık , HİÇ DİKKAT EDİYORMUSUNUZ, rakipten top alamıyoruz. 5 kişi yanında önünde arkasında kovalıyoruz ama temas etmiyoruz ve alamaıyoruz, Rakip topu yanlış yere paslamasa o top bizim kalemize kadar geliyor..

Büyük oyun başka nasıl oluyor. Biz kendimizi kandırmaya devam ediyoruz. Murat'ın da dediği gibi, Geçen sene 1-0 önde olduğumuz Fener maçında rakip 10 kişi kalmasına rağmen maçı alamamıştık ya. Ha işte öyle, ısıramıyoruz ve sahada farkında değiliz ama doğru pozisyon alamıyoruz

Kopenhag gibi bir takıma elnemke çok koyuyor

Dahası , Hocanın ben memnunum demesi daha da koyuyor

hafta sonu GS bizi yenerse ve yine de ben memnunum demeyeceğinin garantisi de yok. Çünkü yenildikçe hata kabul etmiyor ve iyiyiz diyerek algı yapıyor

Tıpkı, Dün gece medyaya servis edilen '' Yusuf Yazıcı Trabzon'da '' haberleri gibi. Keşek daha iyi bir isim zikretseydiniz de , Dün akşam ki, Tek tek dökülen takımın halini unutsaydık. Maçtan sonra Üzüntüden kahrolup yerlerde yatan oyuncularımız vardı ya. Onlar üzüntüden değil, Yorgunluktan )) Boşa koşmaktan, Rakibi kovalamaktan,

Neyse, iyi değiliz ve iyi olmadığımızın farkında olmayan bir ekip ise bizi sürekli kandırıyor. Bakalım neler olacak
                  peki çözüm nedir?
                  çözüm oalrak ne sunuyorsunuz
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Sosyal Medya‘da Ismail Kartal ile görüsülüyor haberleri var.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sosyal Medya‘da Ismail Kartal ile görüsülüyor haberleri var.
                      kim görüşüyor, ali koç mu?
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kim görüşüyor, ali koç mu?
                        Yok, Vehbi Koc.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok, Vehbi Koc.
                          ahhahahahha çok güldüm ya

gerçekten iyi geldi bu moral bozukluğuna
                          eyvallah
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• dunku macta hocanin amaci baskaydi..çünkü.maci.kaybetmedik turu kaybettik onu duzeltelim dedi))) ilk mactada maci oyun olarak kaybeymedik demisti....buna madem onem veriyosun ozaman gecen sene tum oyunlari kaybettik sadece sampiyonluk kazandik dicez

Yorum

• Dün cidden hoca ağır saçmaladı.

Dün biz kamera şakası gibi birşey izledik cidden..

Bu kadar da olmazdı yani.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• maçın kaybedilme sebebi fizik gücü yetersiz bücürler ile oynamaktan, Trezege ve Bakasetas ilk oyunda başlamalıydılar,.
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X