İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hocam yan pas geriye pas kaleciye pasi nasil hangi gozle izleyipte direncimiz iyi e enerjimiz iyi dedi hala anlamaya çalışıyorum 90+2 rakip sahada iki tane adamimiz var o sirada bizim defans ugurcanla pas alistirmasi yapiyor bari 10 kişi doldurun orayi karambolden doldur bosaltla atarsin buu icin ekstra beyne ihtiyac yoktur hayvanlar aleminde bile sürü halinde rakibe saldiriyor onu bile beceremiyoruz
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşama kadar abdullah avcı takımda kalsın 10 yıl sözleşme yapılsın diyenlerdendim fakat bu saatten sonra avrupa ligini alsa bile desteklemem.
kadıköy de 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'yi yenemeyen bir adam trabzonspor teknik direktörü olamaz.
millet şampiyon yaptı diye eleştirmeye korkuyor.
ulan aylardır top oynamıyoruz geçen sene avrupa dan elenince ilk yarıda tek maç oynamanın avantajıyla rakiplere fark attık.
ligin ikinci yarısının puan durumunu buraya atın bakalım kaçıncı olmuşuz.
3-5 hafta daha lig olsa şampiyonluğu verecekti yine.
Abdullah avcı geçen sene uğurcan, visca, nwakaeme, cornelius, bakasetas, ömür'ün üst düzey oyununun ekmeğini yiyor.
adam şampiyonluk maçında bile antalyaspor'a karşı rezil oldu.
Çünkü seninle uzun vadeli plan yapacak hoca yok
Avrupdakiler zaten senin kiytirirk takımına gelmiyor
Hocanın da gelişim sağlaması lazım
Ancak Kopenhagi eleyememenin hiçbir açıklaması yok
Kaplumbağa hızında futbolun da hiçbir açıklaması yok
Bunların değerlendirilmesi yapılması laizm
.koca takım sadece hamsikin eline bakıyorsa, wakayemeyinin eline bakıyorsa burada bir sorun vardır
Kopenhag da yetenekli oyuncu mu vardı da bizi eledilerNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Ben evde koltuğun üstünde daha çok Tempo yaptım. Yahu dakka olmuş 80 hala saçma sapan paslaşmalar.
Risk alsana, 1:0 yenilsen ne olur.!!!!
Tempo ypk takım da, hemde 6 aydır yok !!!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Birde dikkat ettinizmi arkadaşlar takım bu sezon presle.hic top alamıyor kafası kesik tavuk gibi boş boş koşuyorlar ve rakip rahatça kale önümuze geliyor rakipler presle 3 top yapmamizi engelliyor bu nasıl oluyor alanimi daraltamiyorz anlamadım gitti
Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Benim canımı sıkan da bu zaten : Hamsik yoksa takım darma dağın ...
İyi de bizim Abdullah hoca ile ilgili en önemli beklentimiz takımın bireysel yetenek değil, güçlü bir takım oyunu ile oynaması...
Karşımızdaki takımda Hamsik mi vardı? 4 as adamı sakat, 19 yaşında sıradan gençlerle oynadılar.
Biz Hamsik olmayınca organizasyon kabiliyetini nasıl sıfırlarız?
O zaman güçlü oyun beklentisine dair nasıl bir yorum yapacağız?
Kopenhag hocasının eksiklerden yakındığını duyduk mu? Özellikle ilk maçta?
Desem ki takım türk oyunculardan kurulu, altyapı eğitimleri yetersiz.
Değil, takım epeyce yabancı oyuncudan oluşuyor.
Elimizden gelse 11 yabancı ile oynayacağız.
Buna rağmen güçlü oyun için bireysel oyuncu eksikliği bahane ediliyorsa bir yerde hata yapıyoruz demektir.
Oturup düşüneceğiz, yönetim ve hoca kafa kafaya verecek.
Güçlü oyun dediğimiz de rakip bize alan bıraktığı zaman orta alanda top yapmak değil.
Kopenhag ın yaptığı gibi rakibi hataya zorlamak.
Bunu presle de yapabilirsin, topu hızlı şekilde dolaştırıp rakip takımın yerleşimini bozarak da yapabilirsin, bireysel beceri ile adam eksilterek de yapabilirsin.
Biz, bize gol lazım olduğunda, eğer rakip skoru korumaya gitmemiş ise bunu yapamıyoruz.
Rakip hoca ne dedi?
Lig maçlarından gördüğümüz kadarı ile Trabzonspor temaslı oyunda zayıf, bunu bilerek oynadık.
Birkaç kaliteli ayağı, gençlerle harmanlanmış, kim girerse girsin sistemini işleten, oyuncu kalitesi bizden aşağıda, ama takım ve oyun kalitesi bizden çok ileride bir takıma elendik.
Hocanın ve yönetimin oturup düşünmesi ve buna çözüm üretmesi gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen evde koltuğun üstünde daha çok Tempo yaptım. Yahu dakka olmuş 80 hala saçma sapan paslaşmalar.
Risk alsana, 1:0 yenilsen ne olur.!!!!
Tempo ypk takım da, hemde 6 aydır yok !!!
Yorum
-
Takımın kadrosu zayıf waka gitti visca yok hamsik yok baka sakat perez yok forvetin yok bu yüzden hocaya kızamıyorum dünkü maç özelinde sadece ömürü 30.dakikada çıkarırdım ondan hiçbir halt olmaz forvet almalıyız birde ne yapıp edip yusuf yazıcıyı almalıyız takım üretemiyor üretemedikçe panikliyor bunu takım içinde çözemezsin o yetenekte adamın yok yusuf yazıcıyı alırsa bunu çözer yoksa bu seneyi kaybettik.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın kadrosu zayıf waka gitti visca yok hamsik yok baka sakat perez yok forvetin yok bu yüzden hocaya kızamıyorum dünkü maç özelinde sadece ömürü 30.dakikada çıkarırdım ondan hiçbir halt olmaz forvet almalıyız birde ne yapıp edip yusuf yazıcıyı almalıyız takım üretemiyor üretemedikçe panikliyor bunu takım içinde çözemezsin o yetenekte adamın yok yusuf yazıcıyı alırsa bunu çözer yoksa bu seneyi kaybettik.
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün sabah yazmisdim, bize Eku gibi hizli ve kuvetli oyuncu lazim diye.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim canımı sıkan da bu zaten : Hamsik yoksa takım darma dağın ...
İyi de bizim Abdullah hoca ile ilgili en önemli beklentimiz takımın bireysel yetenek değil, güçlü bir takım oyunu ile oynaması...
Karşımızdaki takımda Hamsik mi vardı? 4 as adamı sakat, 19 yaşında sıradan gençlerle oynadılar.
Biz Hamsik olmayınca organizasyon kabiliyetini nasıl sıfırlarız?
O zaman güçlü oyun beklentisine dair nasıl bir yorum yapacağız?
Kopenhag hocasının eksiklerden yakındığını duyduk mu? Özellikle ilk maçta?
Desem ki takım türk oyunculardan kurulu, altyapı eğitimleri yetersiz.
Değil, takım epeyce yabancı oyuncudan oluşuyor.
Elimizden gelse 11 yabancı ile oynayacağız.
Buna rağmen güçlü oyun için bireysel oyuncu eksikliği bahane ediliyorsa bir yerde hata yapıyoruz demektir.
Oturup düşüneceğiz, yönetim ve hoca kafa kafaya verecek.
Güçlü oyun dediğimiz de rakip bize alan bıraktığı zaman orta alanda top yapmak değil.
Kopenhag ın yaptığı gibi rakibi hataya zorlamak.
Bunu presle de yapabilirsin, topu hızlı şekilde dolaştırıp rakip takımın yerleşimini bozarak da yapabilirsin, bireysel beceri ile adam eksilterek de yapabilirsin.
Biz, bize gol lazım olduğunda, eğer rakip skoru korumaya gitmemiş ise bunu yapamıyoruz.
Rakip hoca ne dedi?
Lig maçlarından gördüğümüz kadarı ile Trabzonspor temaslı oyunda zayıf, bunu bilerek oynadık.
Birkaç kaliteli ayağı, gençlerle harmanlanmış, kim girerse girsin sistemini işleten, oyuncu kalitesi bizden aşağıda, ama takım ve oyun kalitesi bizden çok ileride bir takıma elendik.
Hocanın ve yönetimin oturup düşünmesi ve buna çözüm üretmesi gerekiyor.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum