Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen elendiğin ve gittiğin alt organizasyonda bile 4. torba takımısın.

Hocaya hakaret etmeden önce düşün.
    şampiyonlar ligi için çıktığın maçta 6 numaran siopis, forvetin cornelius gibi ağır bir adam ( yedeği bile yok) sa şampiyonlar liginde olmayı haketmiyorsundur. Gitmememiz tam isabet olmuş. daha 3 haftada bir dünya sakat verip, zaten çok dar olan kadromuz daha da daraldı. Şampiyonlar liginde rezil kepaze olurduk, ligde de ilk 4 e girmezdik.
    Ayrıca herkesın gördüğü cornelius nwakame ile oynar ancak mevcut kanat oyuncularla daha da sıradanlaşır.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eksik yazmışım kusura bakma.
      Zaten Ömür 10 kişi oynattığı işin bilinç altıma da işlemiş olabilir.
      Demek istediğim 2 şutör var sürekli kanatlara gidip boş ortalar yerine merkezden girip sürekli şut deneseydin farklı olurdu. Geçti gitti artık transfer yapıp İstanbulspora karşı oynasınlar. ŞLni bir daha rüyamızda göremeyiz.
      Çok fazla kanattan deneme yaptığımız konusunda haklısın. Hoca kendi eleştirdiği işi yaptı resmen. ŞL yi sadece biz değil herhangi bir Türk takımı daha rüyasında bile göremez ki görmemeli zaten.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu ŞL'de rezil olma korkusunu da anlayamıyorum.

Sanki ilk biz olacağız.

City'den 5 yiyince rezil mi oluyoruz,yeri geliyor Real'e bile 5 atıyorlar.

Maalesef marka takımlarla oynamak için bu son fırsattı o da kaçtı.Üzücü yanı geçebileceğimiz bir takımı geçemedik,Roma gibi bir kura değildi.

Bundan sonra ülke puanımız daha da geriye gidecek.3 eleme oynanacak,seri başı olunamayacak ŞL müziğini son kez dinledik bana göre.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Dün oynadığımız oyunun futbolun içinde olduğunu düşünmüyorum
          sağa ver sola ver sola ver sağa ver, tek bir dikine pas verkaç organizasyonu yok
          gol atmamız zaten mucize gibi bir şey olurdu.

Bir de yakaladığımız poziyonları cömertce harcayınca bu sonuç kaçınılmaz oldu..

bu eleşitirler teknik direktör değişsin diye değil.
          hele şenol yazanları görünce resmen kusasım geliyor.
          yahu şenol size para verip buraya yazdırıyorsa aramızda para toplayalım da susun.

bu adam emreye kucak açtı emreye hani emeklerini 2011 senesinde çalan adamların kara kutusu olan emre, ırkçı emre şikeci emre.
          şu midesizliği bırakın artık
          lütfen

azıcık hafızanız, o hafızanın ürettiği azıcık kininiz olsun, omurga beklentimiz yok zira
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ŞL'de rezil olma korkusunu da anlayamıyorum.

Sanki ilk biz olacağız.

City'den 5 yiyince rezil mi oluyoruz,yeri geliyor Real'e bile 5 atıyorlar.

Maalesef marka takımlarla oynamak için bu son fırsattı o da kaçtı.Üzücü yanı geçebileceğimiz bir takımı geçemedik,Roma gibi bir kura değildi.

Bundan sonra ülke puanımız daha da geriye gidecek.3 eleme oynanacak,seri başı olunamayacak ŞL müziğini son kez dinledik bana göre.
            Cok eminim, Bayern München gibi bir acimasiz takim karsimiza ciksa iki haneli sonuc bile cikabilirdi. Sampiyonlar ligini ülke futbolu olarak zaten hak etmiyoruz.
            En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 10:53.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• maalesef avcı nın bu yana pas oyunu yorumlarda görüldüğü üzere dalga konusu haline geldi

nasıl ünal karamanın hücum futbolu skorlar gelmeyince dalga konusu oldu,taktik mantik yok denilerek

benzer şekilde avcı nın bu yana pas oyunuda aynı duruma getirdi taraftarı, ikiside yanlış, yani avcı nın sistemini yana pas olarak değerlendirmek

avcı yı eleştirebiliriz ,özellikle ilk 11 tercihlerini,ama sistemini yana pas olarak görmek haksızlık olur, bu sistemle son 2 sezonda sadece 3 kez mağlup oldu,boru değil

haliyle doğru eleştiri yapmak gerekiyor,diğer türlü kaos olur ve bunun altından kalkılmaz,orta sıra takımı oluruz ligde,avcı nın sistemi takımı ayakta tutuyor şu anda

bjk sergenle şampiyon oldu,sonra dağıldılar,ligde orta sıralarda kendini buldu,kaos,önder karaveli üzerine valarian ismail geldi
              gs şampiyonluğu averajla kaybetti,sonraki sezon terimle küme düşmemeye oynadılar,terim+torrent ve sonunda okan buruk

sağlam bir sistem olmadığında güzel oyunlar oynasan bile dağılabiliyorsun,

avcı da bu tarz durumların olacağını sanmıyorum,zirve yarışı içinde olacaktır gene avcı,hedefe varırmı bilinmez,hocanın şu anda dalga geçilen yana pas sistemi diğerlerinde olduğu gibi orta sıralara yada düşme hattına düşürmez ve zirve yarışında olmaya devam eder

yalnız avcı da sadece şu negatif durum görülüyor,pragmatik oyunla hedefe vardığı için kendi ideal (18-19 sezonu başakşehiri) sisteminden çok fazla taviz vermeye başladı,çift ön libero ve bol bol uzun toplar, yani hocanın kafasının bir yanında şampiyon olduktan sonra pragmatik oyunlada skor elde ederim oluştu,buda bence sıkıntılı bir durum,çünkü hem pas oyunu oynamaya çalışmak hemde bol bol uzun vurmak ve set hücumunda çuvallamak gibi arızalara neden oldu ,hocanın yeni pragmatik sistemi,kafa karışıklığı olunca ne oynadığımız belli olmayan maçlar izlemeye başladık,

yani bir yandan sivasspor gibi oynamak(uzun vurmak,çift 6 no ile oynamak) diğer yandan başakşehir gibi oynamak(oyun kurmaya çalışmak ve bol pas yapmak),çorba bir sisteme döndük adeta

şampiyonluk hocanın kafasını karıştırmış olabilir,yani pragmatik oyunla hedefe vardım,buna devam edeyim diye düşündü,oysa 18-19 başakşehir sistemine geçmeliydi,bu sezon,çünkü artık şampiyon olma baskısı da yok,geçen sezon en önemli şey şampiyon olmaktı,hedefe giden yolları hoca kısalttı pragmatik oyun ile,çünkü başakşehir sistemi 4-5 yıla ihtiyaç duyan ve hedefe de varamamış bir yapı idi

hocanın önünde 3 tercih var sistem olarak

1- ibb sistemi : sivasspor taktiği,küçük takım oyunu,bunu ibb de yaptı,yani tecrübesi var

2- başakşehir sistemi : 18-19 sezonu mert günok la başlayan pas oyunu,city sistemi taklidi

3- 21-22 sezonu trabzonspor sistemi : pragmatik sistem,pas oyunu + uzun vurmak serbest

hoca 3. madde de hedefe vardığı için kafası bu sistemde kaldı diyebiliriz, bence bunun acilen değişip 18-19 başakşehire dönüşmesi gerekiyor,çorba (pragmatik) sistemle çift ön libero ile pas oyunu falan oynanmaz aga,geçen sezon rahat şekilde hedefe vardık ama çift 6 no falan yoktu gene
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam bana sorarsan Ömür sahada kalır Bardhiyi cikarirdim. Trezeguet Djaniny Ömür arkalarinda Dorukhan Bakasetas ile devam ederdim ve Kouassiyi daha erken alirdim oyuna. Bir başkası da daha farklı yapmak isterdi bunu. O yüzden isimlerden ziyade hoca risk almadı konumuz bu. Neyse hoca ilk defa yanlış yapmıyor. Doğruları çok daha fazla . Devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
                kouassi yi daha erken oyuna almak mı

hocam futbol konuşmayalım bir süre
                TEKKEBALL

Yorum

• acikcasi buyuk hayal kirikligi oldu.bireysel kalite olarak dumduz bir takima elendik.farkimiz onlarin bir plani vardi bizim yoktu.adamlar o kadar takim olmuslar ki mac boyunca hic kopmadilar,surekli yakin oynadilar.bizde onlari hataya zorlayacak tempoyu yapmayinca gule oynaya turu gectiler.her basliga yazdik buraya da yazalim.bu takimin bir oyun plani yok gecen sezonun ikinci yarisindan itibaren futbol oynamiyoruz.gecen sene ballandira ballandira anlatilan o plan bireysel performanslardi.ugurcan,nwaekeme,hamsik ve baka(ilk haftalar) sonra ikinci yari bazi maclarda visca.ne zaman ki bunlar bir bir sakatlanmaya basladi o zaman takim sahada da zorlanmaya basladi.cunku bunlar fisi cekenlerdi,bireysel kaliteyi arttiranlardi.hoca oyuncu olmayinca sistem ilerliyor diyor ama bence alakasi yok.hamsik,visca'yi cok aradik..allahtan bartra geldi de savunma toparlandi.biz hala takim degiliz ve takimin bir plani da yok.hala her mac bireysel performanslar macin sonucunu belirliyor.

bir diger konu,hadi oyunu elenmeyi gectim ama bu takimin fizik olarak o durumu kabul edilemez.futbolcularimizin cogu ozellikle son 10 dakikaya dili disarida girdiler.90+larda geridesin 3 kisiyle hucuma kalkiyorsun.digerleri yurumekten aciz.

bu nedir allah askina?lan arkadas futbolcularin cogu yabanciyken bizim lige gelen herkesin kondusyon sıkıntısı yasamasi normal mi?bu isin bir antrenmani yok mu?sanirsin mac boyu tempo yaptık da yorulduk.yana ve geriye pas yapmaktan baska bir haltta yapmadik.isin tuhaf tarafi dun o kadar topa sahip olmamiza ragmen adamlarin gole ihtiyaci olsa her turlu atarlardi.dusun ki bir ara yuruye yuruye sohbet ederek ceza sahamiza girdiler rahat rahat paslastilar.oynanan futbolu gectim acilinden bunun cozulmesi lazim.cl'yi bosver bu kadar temposuz,fizik olarak bitik bir takimi avrupa liginde de perisan ederler.

daha gecen hafta besiktas 60dan sonra dusuyor diye sallayan arkadaslar vardi.demek ki adamlarin 60 dakika yaptigi tempoyu biz 10 dakika yapsak sahayi ambulanslar basacak.bazi topcularimiz ciddi ciddi bayilacakti.topa sahip oldugumuzu dusunuyoruz ama anlamsiz yere kendimizi yordugumuzu dusunuyorum.saga-sola-geriye vss..sonra fizik olarak dusuyorsun rakip ustune gelince onu takip edecek mecalin kalmiyor.refakatci gibi kale onune kadar gelmesini izliyorsun.ayni sey antalya macinda da oldu.uzerimize gelen her takim delip geciyor.

Yorum

• Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklardan sonra kanatta ilk adımları eskisi kadar çabuk değil. Mümkün değil daha orada oynayamaz. Hiçbir numarası kalmamış. Zaten eskiden de topla içeri girerken şut atacak mesafeyi elde edemiyordu şimdi karşısına bek gelince bitiyor.

Orta sahada merkezde boşluk topunca top taşır, ceza sahasına topsuz koşu atar falan. Fazlasını beklemeyin.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok eminim, Bayern München gibi bir acimasiz takim karsimiza ciksa iki haneli sonuc bile cikabilirdi. Sampiyonlar ligini ülke futbolu olarak zaten hak etmiyoruz.
                      Çift haneli vs imkansız bence. Ama şu açık, eğer şl gruplarına katılsaydık herhalde en ağır top oynayan takımı olurduk. Hocanın takık olduğu geçiş atağı yememek için bu kadar ağır oynamayı anlamıyorum. Rakibi bozmadan bu seviyelerde nasıl gol atmayı düşünüyordu merak ediyorum.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• dikini hic pas denemedik dün. Ver kac bir kere yaptik ordada Djyannyi karsi karsi ya kaldi. Neden devam yapmadik. Pres denen bisey var, kopenhageni hataya sorlicaktin. Uzakdan vur, belki gol olur, yada ele carpar.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklardan sonra kanatta ilk adımları eskisi kadar çabuk değil. Mümkün değil daha orada oynayamaz. Hiçbir numarası kalmamış. Zaten eskiden de topla içeri girerken şut atacak mesafeyi elde edemiyordu şimdi karşısına bek gelince bitiyor.

Orta sahada merkezde boşluk topunca top taşır, ceza sahasına topsuz koşu atar falan. Fazlasını beklemeyin.
                          Top Ömüre geliyor, ayaklari titriyor, topu kontröl edemiyor. Kac kere top taca cikti. Rezil herif. Hocada alagmasin diye cikarmiyor.

Yorum

• Ömür dün Trabzonspor'da ki kariyerini noktaladı..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kendimizi kandirmayalim tarihi firsat kacti trabzonspor artik ruyasinda gorur sampiyonlar ligini rakip disimize gore takimdi becerip eleyemedik seneler sonra bile bu mac konusulacak unutulmayacak daha olayin şokunda herkes..reaksiyon veremedik takimda dinamizm yok beni en cok uzen bu oldu.taktik teknik hepsini bir kenara birakiyorum son 10 dakika kalmis artik birseyler yapmasini bekliyoruz takimdan 3 5 2 donersin 4 3 3 donersin ne bilim hogoyu alir gonderirsin ileri top sisirirsin hicbirsey yapamiyorsan biz ne yaptik o dakikaya kadar sahada birsey yapmayan djaninyi ceza alani icine cornelius yalniz kalirken gondermeyi birak birde disari cikariyoruz. dun en az 15 topu kaleciye gonderdik geri pasi o da ileri sisirdi durdu trabzonsporun taktigi bu mu bu takim bu kadar aciz futbol oynayacak takim mi dakika olmus 93 hala denswil 40 metreden kaleciye geri pasi veriyor topu ileri sisirmek yollamak yerine bu oyun ezberi olmus cunku artik seyircide orda patladi zaten .al topu ver saga ver sola don geriye at kaleciye yahu maclarda top oyundayken 20 dakikasini boyle heba ediyoruz zaten antreman temposunda rölantide takiliyoruz resmen.. hoca artik farkli birsey denesin bu taktik islemiyor az birazcik top yapan takimlara karsi gorsun bunu avciya kimse gitsin demiyor ama hatalarindan ders alsin takimin b plani yok bu oyun anlayisi trabzonspora yakismiyor islemiyor artik .waka gibi sapkadan tavsan cikaran biri yok bunu gorerek bir sistem kurmaliyiz..bu oyun anlayisi ile devam edersek ads antalya gibi takimlarla 4.luk mucadelesi veririz ancak bu sene fazlasi olmaz.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İnanılmaz bir hayalkırıklığı. Bu sahadan çıkmamaları lazımdı,saha dışında turun sorumlusu yönetim olsa da, hocanın tercihleri ve yavaş oyun eleştirilebilir olsa da,bu takım o sahada oyunu çözmesi lazımdı. Bazı oyuncular artık misyonunu tamamladı,level atlayamiyorsak ders çıkarmak gerek ve level atlatacak tercihleri getirmek gerek. Büyük klüp oyunculara takılı kalmamalı. Abdulkadir Ömür için Avrupa dan minimum bir teklif dahi kabul edilip gönderilmeli. Hamsik, en önemli oyuncumuz ama geçen sene de yazmıştım gitmeli diye,bu sene de en önemli zamanlarda sakat bu adam,geçen yıl kaç hafta maç kaçırdı bu sene de yok abi bugün yoktu. Bakasetas, ne oldu abi kaç aydır geri donemiyor yani, djanny bırak lanet gitsin sen gol atmadiktan sonra bal yapmayan arı. Yönetim kaç ay seyretti kaç ay, Kopenhag i yensek de şampiyonlar ligi nde adamı madam eder plakayı gelen geçen tersten yazdirirdi, daha Kopenhag maçı arkasında Antalya dan 5 yedik, City denk gelse ne halt edecektik. Bizim sorunumuz büyük klüp vizyonumuz yok, şampiyon olurken de tir tir titredik, Kopenhag korner atarken de titredik, böyle olunca da transfer sezonunda da yattık bütçemize uygun olsa da level atlayamadık

Yorum

Yükleniyor...
                                X