Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gidin wakaeme'yi geri alın tek bildiğiniz topu ona atıp atak yapmaktı. Şimdi sağa sola geriye pas başka bir şey yok

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Marc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..
      Olabilir ancak devreye baka visca gibi oyuncular giremezse gol bulamazsin kaleci karsinda ayaklar odun gibi beceri sifir

Yorum

• hiç mi risk alınmaz kafayı yiyeceğin yahu. son 10 dk 209 tane pas yaptık sahamızda. ak dijaniny niye çıkarıyorsun. siopis sahada. bravo gol yemedin. avcı şunu bilsin bu pespayeliğe kimse prim vermez. istersen 10 kere şampiyon yap takım. yaprak gibi bir hafta geçirttin. tebrikler avcı.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle bir zamanda hamsik ve kanatlarımız yoktu ki. Yani inanılır gibi değil.
          Son şarkıyı söyleyemedik.
          Zaten ne zaman lazım olduğunda gördükki sahada
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hacı raytı alalım dedik transfer döneminde,arkadaşlar beğenmemişti
            Orta saha transferine gerek yok diyenler vardı. Takım aylardır orta saha diye bağırıyor adam bana Siopis var diyor.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömür denen müptezel bugünden itibaren kara listeme eklendi. Gerekirse şampiyonluk golünü atsın daha da sevmeyeceğim.
              Lahana tohumu her maç 10 kişi oynatıyor takımı. 10 numara bölgesinde blok görevi görüp takımı geriye tokatlıyor. 8 maçta 1 gol atıp kredisini yükseltiyor. Böyle bir hayat şansı her insana lazım. Yıllardır aynı fizik aynı şut bir tık ilerleme yok Abdüşte Abdüş yeter abi ya. Yok mu bu takımın sadece Trabzonsporu düşünen taraftar grubu yapın baskıyı kurtulalım artık şu illetten. Yeter ya. Eleman küsüp ağlayacak diye düştüğümüz hallere bak. Bakasetas gibi roketatarı almışız Abdüş oynayacak diye defansife çevirip köreltmişiz adamı hala Abdüşte Abdüş. Bugün 90dk Baka oynasa 2-3 şut daha fazla çekse fena mu olurdu. Rakip bağrıyo bana merkezden 2 hızlı pas ile gelip şut çekin elenmeye hazırım diye şu hale bak. İnsanı hayattan soğuttunuz be!

Yorum

• janini yide kim istiyorsa satsınlar

hatta kimi itiyorlarsa satsınlar

yarısı kadar parayla oynanabilen futbolu gördük çünkü...
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• Waka gitti perez gitti visca sakat hamsik sakat forvetin ligdeki en hantal forvetttt buna göre yorum yapın hocayı küstürmeyin.Istanbulun gazına gelmeyin bundan sonra hicbir Türk takımı 3 ön eleme oynayıp ş.ligine katılamaz o iş bitti.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Karşında 2-1 skor avantajı olup deplasmanda oynayan bir Danimarka ligi takımı var neden bu kadar baskılı bir oyun beklemiyordun İstanbulspor musun sen?
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Utandım lan utandım.. Şu köy takımına bir tane gol atamamak ve zorlayamamaktan utandım...

janini nin kaçırdı ve 80. dakikada corneliusun vurduğu toptan başka hiç bir şey üretemeyen takımdan ve oyundan utandım..
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baka sakat değil mi? Bence ondan 90 dk oynamadı. Bardhi de sutor deniliyor, sut pozisyonu mu buldu?
                        Baka oynayabilecek durumdaysa ki kendi risk alıp oynamak istiyorum dediyse oynayacaksın. Bakanın çektiği şutların zekatını bile veremeslz başka topçumuz. Rakibi başka türlü eleme şansın yok. Rakip zaten skor avantajını eline almiş sen hala balon ortalarla pozisyona girmeye çalışıyorsun, zavallı Cornelius'u 4 rakibin arasına bırakmışsın gol bekliyorsun.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Waka gitti perez gitti visca sakat hamsik sakat forvetin ligdeki en hantal forvetttt buna göre yorum yapın hocayı küstürmeyin.Istanbulun gazına gelmeyin bundan sonra hicbir Türk takımı 3 ön eleme oynayıp ş.ligine katılamaz o iş bitti.
                          Evet dogru perez,visca (kendi malligi, kendini sakatladi salak) ve hamsigin eksikligi bizi daha etkisiz yapti.Saglik olsun!

Yorum

• Bu gecenin birinci sorumlusu gerekli takviyeleri aylardır yapamayan yönetimdir. Bartra'yı bile bir hafta önce alsan belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. İkinci sorumlu kontrollü oyun diye bize mıymıy top izleten hocadır. Üçüncü sorumlu da yüzde yüz golleri kaçıran Corne ve Djaniny.
                            Bir de sırtına 10 numara geçiren bir eleman var. İki kez topukla pas vermeye çalıştı ikisinde de yere düştü. Birinde az daha gol yiyorduk. Sorumluluk alması gerekirken paşa torunumuz rakip defansın arkasına saklanıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam iste. Hizli ve dinamik bir forvetin olsaydi rakibin stoperleri bu kadar rahat markaj yapamayacakti. Hareketli forvetin olsa sürekli kosular yapar ve böylece rakip defans hattinda bosluklar olacakti. Cornelius statik durdugu icin markaj yapmasi cok kolay oluyor
                              Hocam adamlar bir adım ileriye atmadı maçın 70-80 dakikasında. Geçen sene gsyi de fbyi de çözen oyuncu Cornelius’tu. Al hareketli oyuncu Djaniny’i koy o maçlarda. Kırk gün oyna geriye yaslanmış takımı o şekilde açamazdı.

Topu defanstan ileriye geçiremiyoruz bunu kimse görmek istemiyor. Ne dribblingle ne de net, ayağa paslarla çıkamıyoruz. Siopis’i koymuşsun defansın önüne Bartra’dan alıp Denswil’e, Denswil’den alıp Bartra’ya veriyor. Böyle bir şey olabilir mi ya?

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya böyle bir şey olmadı. Play station değil bu ileri vur'a basınca adama gitsin. Rakip (herhangi bir rakip) pozisyon alırken adamın görüş açısını kapatacak şekilde pozisyon alır, bakıyorlar atıyorlar. Atacak adam bulamıyorlar dakika 90 olmuş, sen rakip olsan boşta adam mı bırakırsın.
                                Toptami sisirmeyi beceremedik ceza alani icine hugoyu en azindan oyuna alip zaten mac gitmis bahane bunlar takim buna aliamis artik ezber olmus geriye yana kolayina gecmez bu hastalik 40 metreden kaleciye bomboaken geri pas vermek neyin kafasidir taktigidir mac biterken
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X