Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum, adamlar defans yapmaya gelmiş, topu sana bırakmış. Madem çok iyi idik ikinci yarı niye döküldü takım. Adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın. Abdullah Avcı’nın oyun planı yetersiz. Kabul etmek lazım.
    Hocam ben bu adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın kısmını anlamıyorum. Madem bizim oynayabilmemiz onların iznine tabi, neden izin veriyorlar? Silerler bizi sahadan öyle bir güçleri varsa.

Yorum

• Kimin 11 de oynadığı değilde bu kadar temposuz oynayarak bu kadar iyi kapanan bir takıma nasıl gol atmayı planlıyorduk ön alan baskısı dahi yapmadık biz sağdan sola topu çevirene kadar adamlar sahayı parselledi üzüldüm fakat bu oyuncu kadrosu ve futbol ile silindir olup üstümüzden geçerlerdi Şampiyonlar liginde Avrupa liginde en az gruplardan çıkmalıyız ülke puanı için teknik heyet ve oyuncular bu acı gerçekle kendilerine gelir umarım.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• üzgünüm ama avcı ya yazar

bu kadar etkisiz olmaz

ben diğer maçları bu maça odaklandıkları için oynayamadıklarını düşünüyordum

üzgünüm ama bu takımdan bir cacık olmayacak gibi

2 senenin sonu meyvesi bu olamaz

hakeden kazandı

adamların paslaşma hızları şu su bu su hepsi bizden iyiydi

avcıda transfer vs demesin şu takıma bu mu oynatılır

transferler vs bende oynatırım oyle

ilk maçı böyle oynamalıydık

şu maçta teknik direktör farkı olmalıydı

üzgünüm...
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• Trezeguet'e 4 milyon bonservis verdin peki o sana ne verdi, Nwakaeme'yi tutsaydın şimdi şampiyonlar ligindeydin, yaratıcı oyuncuyu gönderip dümdüz adam aldın..
          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 00:17.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..
            Hadi ya biz de Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen sanıyoduk en kaliteli oyuncuları sen söylemesen. Çok yüksek IQ lu bir arkadaşsın vesselam her yorumundan kalite akıyor

Yorum

• Rakip çok iyi alan kapattı, özellikle göbeği sağdan soldan orta yapmamıza izin verdiler ve Cornelius'un bir kafası dışında tek top göstermediler.

Hem top bizdeyken hem de kendilerindeyken bilerek oynadılar,bu oyun kariyer ve para ile değil bilgi ile oynanıyor.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• tahmin ettiğim ve korktuğum gibi oldu malesef...

yapacak bir şey yok. evet para ve prestij kaybı oldu ancak düştüğümüz yerden kalkmamız lazım. dağılmamızı bekleyenleri sevindirmeyelim.

Avrupaya Uefadan devam edip grupları geçmeye çalışalım. sonuçta orada da para var.

Ayrıca hızlıca mu maçın etkisinden kurtulup Hafta sonu maça odaklanmak gerekiyor.

üzgünüz ama futbolda dünde kaldınız mı o zaman kaybedersiniz.

Yorum

• İlk olarak ulaş sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşeyi geçtim de o son dakikalarda adeta maç bitsin diye top çevirmelerini hazmedemiyorum.
                  Ya böyle bir şey olmadı. Play station değil bu ileri vur'a basınca adama gitsin. Rakip (herhangi bir rakip) pozisyon alırken adamın görüş açısını kapatacak şekilde pozisyon alır, bakıyorlar atıyorlar. Atacak adam bulamıyorlar dakika 90 olmuş, sen rakip olsan boşta adam mı bırakırsın.

Yorum

• Ulaş özdemir maçtan önce istanbul'da fırtına kopacak diye neden yazdı acaba? Bak ben böyle taraftar gibi yorumcuyu sevmem!
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• bu sonuçta yönetim de suçu var kesinlikle.

ya ortasahan yok al gel işte neyi bekliyorsun

takımda ortasaha yok kanat yok forvet yok hoca takımı hücum olarak frenlese de kaliteli adamlar birşekilde top ağlara sokuyordu.

şimdi kimse yok kalas corneliusa kaldık sadece

bir de bakasetas uzaktan atabilirse

gerçekten sinirden krize girdim yani şampiyonlar ligi ön elemesine çıkacaksın ama ciddi şekilde tüm takım olarak psikolojik sorunlarımız var hocasından başkanından topçusuna

Yorum

• Yeni aldığımız adam da defansif bir ön liberoymuş. Yani Siopisin irisi.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Deplasmanda 1-2 yenilmek kötü sonuç değildir ama kendi sahanda Kopenhag gibi bir takıma gol atamamak rezil bir sonuçtur.

Yahu 45+’yı pas yaparak bitirdik biz ya. Son topu orta sahada pas yaparak harcadık ya. Vallahi çıldırmamak elde değil. Şu maçta ne yapacaktın edecektin bir tane atacaktın. Sonra yersin nasip dersin. Turu geçebilmek için hiçbir şey yapmadık ya inanılır gibi değil.

Yorum

• İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Orta sahaaaaaaaaaaaaaaa
                              orta sahaaaaaaaaaaaaaaaa

lan hamsik geçen sene bizi yari yolda birakti. Buraya insan oyuncu almaz mi

bu ligde siopis koyma oraya hocam doğucan ile iş mi olur

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

kimse kusura bakmasin hala okuyamiyoruz durumu

hala burda nwakame yazanlar var olsaydi ortak hemipiz ona sövüyorduk onun devri de bitti

geçen sen şu bu en önemli etkenlerden biri de şans ti göz ardi ediyoruz defolarimizi kapatan şans vardi. Bu sene tersine döndü

ders almazsan yapacak bir şey yok avci hocam

geçen sene kaybettiğimiz antalya maçiniizleyin ne göreceksiniz her maç kurtarici takimin dianmosu siopis o maçta ezildi. Bu sene ayni hoca hiç ders almadan siopisi koydu oraya ikinci maça koyacak mi oyuna merak ediyorum.

Geçen sene hamsik gitti takim beyinsiz oynadi resmen takimi taniyamadik. şampiyonluk gidiyor bunalima soktular. Orta sahada
                              dorukhan bardhi üçüncü adam yok hamsik zaten şurda bakasetas siopis doğucan bunlar olmaz burda

oldu 11 koydun mu yok hükmündesin

Yorum

• Şampiyonlar ligine kalıp ne yapacaktınız merak ediyorum,bence bu takım için UEFA Avrupa ligi bile lüks orda bile oynayamayız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X