hacı raytı alalım dedik transfer döneminde,arkadaşlar beğenmemişti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarc Bartra bu takımda Hamsik'le beraber en kalite oyuncudur..TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
-
Yine de beklediğimden iyi oynadık. Sabırlı oynamaya kabulüm ama özellikle ikinci yarı oynadığımız oyuna sabır denmez, uyuşukluk denir.
Dk 55de takım çaresizliğini dışa vururken, kameralar Abdullah Avcı’yı gösteriyordu. Onun da vücut dili çaresizdi. Bence oyun planında değişikliğe gitmeliydik ama ikinci yarı neredeyse hep aynı oyunu oynadık.
Avrupa liginde güzel bir kura çekeriz umarım. Avrupa maçlarının keyfi kesinlikle bambaşka oluyor. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye koşacak ambulans çıkışından dışarıya mı? O kadar boş bir oyun oynadın ki adamlar Cornelius’u iki kişi kucağına aldılar adım attırmadılar. Stoperleri pozisyonlarından çıkarabildin mi? Adamlar 3 adım sağa 5 adım sola giderek sadece pozisyonlarını koruyarak maçı bitirdi. Gram fazlasını yapmadılar..
FrancescoTotti
Yorum
-
Kirıp dökmeye gerek yok bu sene Transfer yapamadıkkkkk elimizdeki bu yinede sahip çıkacaz bizim hocamız iyi hoca kadromuz kötü yine bu kadroyu adam edecektir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ulaş sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi geçtim de o son dakikalarda adeta maç bitsin diye top çevirmelerini hazmedemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak mteleskop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar transfer yapıldı. para harcandı. hani başarı? bu takımın şampiyonlar liginde gruplara çıkması lazımdı ya. başkan korkma derhal abdullah avcı'nın istifasını isteyip, şenol güneşin yerine getirmen lazım. şu takım bu hocanın elinde hiç oluyor...En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 00:16.t.akyildiz
Yorum
-
Kusura bakmayın da adamlara gol lazım olsa gelip atarlardı. Gol lazım olmadığı için çekildiler.
İlk maçta da 2-0 a kadar aynı senaryo vardı.
Antalya maçında da aynı senaryo vardı.
Biz baskın olduğumuz zaman değil, rakip müsade ettiği zaman top bizde kalıyor.
Antalyaspor'a fizik olarak cevap veremeyen takımın Kopenhag'a karşı üstünlük kurmasını zaten beklemememk gerekiyormuş.
İlk yarı fena değil, ikinci yarı saçmaladık. Ayaklar dolaştı resmen.
Ağır oynuyoruz, ağır paslaşıyoruz, top bizim stoper ve 6 numaralarımızda iken kalan oyuncular ileri açılıyor ve bağlantı kopuyor. Yani takım ileri geri birlikte hareket edemiyor. Hiç kimse pas opsiyonu yaratmak için hareketlenmiyor.
Bu kadar ağır ve statik oyunla disiplinli hiç bir takımı açamazsın.
Umarım bu moral bozukluğu ile GS maçında da çuvallamayız.
Rakip müsade etmediği sürece oyun oynayamıyoruz.
Hocanın kişilere bağımlı oyundan takım oyununa dönmesi lazım. Hamsik yokken oyun oynayamıyoruz diye bir şey olur mu?
Yorum
Yorum