Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ula bari ceza sahası çevresinde frikik kazanın. Belki Enis atar böyle nasıl olacak
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bu seviyede bu pozisyonlardan birini atacaksın.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben oyunu beğendim hoca iyi hazırlanmış....Sadece Abdülkadir'e topu şişirmeyi anlamadım...Kopenhag böyle şaşırtılmaz .....

Yorum

• Bir tane şut yok diyenler neyin kafasını yaşıyor ya.. 9 şut çekmişiz 3'ü isabetli.. rakip de 3 şut çekmiş 1'i isabetli..
          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Yapacak bişey yok..oynadığımız yer şampiyonlar ligi elemesi..bulduğunu atacaksın Canini papazını golcü diye tutuyoruz takımda..bana 2-0 öndeyken 3.golü atacak adam lazım değil. Bana şu maçta bulduğu ilk pozisyonu atacak golcü lazım..
            t.akyildiz

Yorum

• Ömür Djaniny dışarı
              Baka Trezeguet içeri

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzlediğim en kötü ve bilinçsiz taraftar şu an kadar. Maçın bitiş düdüğüyle yuhaladılar rsmen ya inanılır gibi değil.
                Bence atak hazirliginda oldugumuzu düsündükleri an hakemin oyunu bitirmesini yuhladilar.

Yorum

• Taraftar siopis'ten daha çok uyuttu
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Hee gol bulamadığımızda Nwakaeme’yi çağıracaksak, ben de Fatih Tekke’yi çağırıyorum, Gökdenizi çağırıyorum. Neredesiniz ey Fatih ey Gökdeniz?

Yorum

• Dorukhani sag beke, Abdüs ortaya, Larsen kanada. Boyle biseyde yapilabilir. Larsen hücumda baya etkili

Yorum

• Kim girer bilmem ama Siopis çıkmazsa hiçbir şekilde hızlandıramayız oyunu. İstisnasız her topu geriye çevirdi ve atağı kesti. Bir tane ara pasa pozisyon olacak yerde topa basıp geriye oynuyor.

Takımda inceleri en çok görebilen oyuncu Djaniny ama o da çok çabuk pes ediyor pozisyonlarda.

Bilemiyorum çok zor gibi duruyor durum.

Yorum

• Pas yapma isini abartiyoruz sure bitiyor biz hala lay lay lom top ceviriyoruz.adamlar ilkyari istediklerini aldilar 2.yari hepten ayaklar dolasir.ceza alaninda ömure top sisirmek sanirim taktik degildir 3 4 sefer ayni seyi denedik..yapmamaiz gereken yay ve etrafindan yerden oynayarak ceza alanina girmek duvar paslasarak bunu 2 3 kez yaptik hepsinde tehlike yarattik.denswil geriden oyun kuracakti guya aldigi toplari ya kaleciye veriyor ya yan pas iki kere ileri oynadi sadece .rakipte 2 tane bos pozisyon buldu atamadi bartha denswil uyumsuz geldi gozume..djaniny defansa katki 0 surekli soldan gelmeye calisiyorlar eren yalniz kaliyor o bolgede..sıkıntili bir 2.yari bizi bekliyor gol yersek atmadan tur gider zaten.djaniny bencili kaleci uzerine vurmak yerine corniye pas atsa ondeydik simdi trezege gibi o da kendine oynama pesinde soyle bir macta bile bunu yapabiliyor..ozetle klasik trabzonspor ilkyarisi cope giden bir 45 dakika yine
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şans bir kere de gülsün de tarihimizde sevinip gurur duyacağımız bir olay yaşayalım.

Pozisyona gir kaçır kaçır rakip gelsin atsın elen. Yine aynisi olacak 20 senedir aynı olay yine aynisı olacak.

Şunlara elenip İstanbulluları sevindirecegiz, 25m euro Danimarka'nın köy takimina kalacak. Çok zoruma gidiyor.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şut tehditi oluşturacak adam yok sahada
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açık konuşayım beklediğimden çok daha ilk yarı oldu. Sarhoş reis Cone'yi göremedi, şunları bitirebilse zaten tam ŞL topçusu olacak ama işte...

Rakibe tek pozisyon verdik. İkinci yarı bir kaç pozisyon daha bulurlar kaçarı yok.

0-0 gittikçe ibre bizden yana aman gol yemeyelim, eninde sonunda kaleye bir topu ittiririz.
                                Hocam gormustur ya gormemesi mucize olur ,adam resmen kosuyu yapti arkaya dogru. Kendisi atayim dedi ve pozisyonu bitirdi.
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X