Uzun süredir evimizde yenilmiyoruz ama Trabzon da oynanan lig maclari ne kadar ölcüdür bilemiyorum bu maclar icin. Türk Takimlari cok zor pozisyona girip cokta kolay gol pozisyonu veriyor Avrupa da. Lig 3. lig maclarinda kendi evinde basariliydi ama deplasmanda berabere kaldigi Liechtenstein takimindan sahasinda fark yedi..Deplasmanda berabere kalan lig 2., kendi evinde aylarca mac yapmayan bir takima elendi..Trabzon daki macta kesinlikle favori degiliz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca ne oynadığımız anlaşılmasın diye özel talimat vermiş, rövanşta şaşırtacakmış. 61saat adlı hesabımdan..
Ligde o kadar çöp ol, bize karşı en azından sağlam dur ve dağılma... olacak iş değil
Demek ki akılları hep bu maçtaydı
Doğrusu da bu
Bizimkiler de sanki peyuk maçmış gibi şimdi Antalya maçına gonsandre olurlar
Fuşki yesin antalya maçıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
uzatmaya kalmadan eleyecegimizi dusunenlerdenim.takim super oynadigindan degil rakip kesinlikle abartildigi kadar iyi degil.belli bir oyun planlari var ve ona sadiklar.dun ozellikle son yarim saatte yaptigimiz gibi topa sahip olursak,kalitenin one cikacagi oyunu kurabilirsek dayanamazlar.
dun les gibi gecen ilk yarida bile dogru duzgun baski kuramadilar.bizi bozan oyunlari degil taraftarlari oldu.bazi topcularimizin taninmaz halde olmasini,basit hatalar yapmasini buna bagliyorum.muazzam bir atmosfer vardi.
zaten rakibi en azindan bir kez yenemeyeceksek cl gruplarina gitmeye gerek yok.tamam maddi acidan bir kayip olacak ama yapacak birsey yok.cikacagimiz 11 macin kaderini belirler.maci tutacak degil alacak 11 gerekiyor.kontrollu oynayalim rakibi uzerimize cekelim gibi sacmaliklara girmemek gerekiyor.tamam kalite olarak daha iyiyiz ama skoru alamadigimiz her dakika daha direncli hale gelecekler.skoru aldiktan sonra avci'nin ne oynandigi belli olmayan,kisir ve uyuz futbol anlayisina donersek daha iyi olur.
Yorum
-
TV'de ve sosyal medyada yapılan yorumlara baktığımda herkeste biz bu takımı çok rahat eleriz düşüncesi hakim olmuş. Ben o kadar iyimser değilim ne yazık ki. Dünkü maçtan çok daha dikkatli oynamamız gerekiyor. Öyle iç sahada bilinçsiz saldırırsak hemen cezayı keserler. Her ne kadar deplasman gol kuralı kalkmış olsa da savunma güvenliğini bırakmadan ani çıkışlarına izin vermememiz lazım. Bartra, Dorukhan ve Djaniny ile başlayıp baskıyı kurarsak bir şekilde golü buluruz. Ancak tek golün yeteceğini düşünmüyorum. Hatta bana göre 1 gol yiyeceğimizi de düşünürsek mutlaka 3 gol bulmamız gerekiyor. Olur da maç uzatmalara ve penaltılara kalırsa olası bir elenme çok dramatik olur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk 15-20 dakika da öne geçersek taraftar desteği ile 2-3 fark olur.
Önemli olan beklenmedik gol yersek taraftarın tepkisi, dağılırız yani.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLarsen-Bartra-Hugo-Eren
Trezeguet-Dorukhan-Baka-Bardhi-Djaniny
Cornelius
Yorum
-
İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen djaniny'nin ilk 11 olup iyi oynadığı maç hiç hatırlamıyorum. belki geçen sene içerdeki hatay maçı. başka da aklıma gelmiyor. adam sanki sonradan oyuna girip de oyunu değiştirmek için yaratılmış. bu 11'in hamle oyuncusu yok. o yüzden bence djaniny ile başlamaz. herkes 2.yarıda girince djaniny ne kadar etkili diye bahsediyor. evet etkili oldu ama 11 oynasa olmazdı bundan eminim. hayatımda gördüğüm en enteresan futbolcu.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun süredir evimizde yenilmiyoruz ama Trabzon da oynanan lig maclari ne kadar ölcüdür bilemiyorum bu maclar icin. Türk Takimlari cok zor pozisyona girip cokta kolay gol pozisyonu veriyor Avrupa da. Lig 3. lig maclarinda kendi evinde basariliydi ama deplasmanda berabere kaldigi Liechtenstein takimindan sahasinda fark yedi..Deplasmanda berabere kalan lig 2., kendi evinde aylarca mac yapmayan bir takima elendi..Trabzon daki macta kesinlikle favori degiliz..
Yorum
-
İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen djaniny'nin ilk 11 olup iyi oynadığı maç hiç hatırlamıyorum. belki geçen sene içerdeki hatay maçı. başka da aklıma gelmiyor. adam sanki sonradan oyuna girip de oyunu değiştirmek için yaratılmış. bu 11'in hamle oyuncusu yok. o yüzden bence djaniny ile başlamaz. herkes 2.yarıda girince djaniny ne kadar etkili diye bahsediyor. evet etkili oldu ama 11 oynasa olmazdı bundan eminim. hayatımda gördüğüm en enteresan futbolcu.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamleyi düşünürsek olmaz ki Ömür var işte yedek, bütün kozları sürmek lazım saldırmak lazım skor bulmak lazım Djaniny iş yapar.
Yorum
-
İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Konya maçı gibi bir atmosfer olmalı. Elleri ayaklarına dolaşmalı. Daha şehre adımlarını attıkları andan itibaren korkuyu ve baskıyı enselerinde hissetmeliler. "Biz buradan çıkamayız" düşüncesini ilmek ilmek işlemeliyiz beyinlerine. Pasaport polisinden tutunda da otel çay getirecek garsonuna kadar herkes onlara buradan çıkışınız olmayacak hissiyatını vermeli. Hocaya, takıma hayatınızın maçı oynasanıza diyen taraftar için ise sizin de "hayatınızın maçı" demek istiyorum. Çok başka bir taraftar profili olmalı. şarkı söylenecek, telefonla ışık yapılacak maç değil. Maç çıkışında sesi kısılmayanın kombinesi iptal edilmeli o derece önemli.Tribün kültürümüzü de artık oturtmak adına da kilometre taşı bu maç. Allah yardımcımız olsun.
Yorum
-
İlk maç oynanan futbol beni oldukça karamsarlığa itti maalesef. Ben Türkiye'nin çok ciddi bir teknik adam yetersizliği olduğunu düşünüyorum. Takımların kadrolarını değiştirelim Kopenhag 3-4 farklı yenerdi bizi. 90 dakika boyunca ne oynadığı belli olmayan bir takım izledik. Adamların topu kaptıktan sonraki organizasyonlarının bir tanesini bile biz yapamadık. Abdullah Avcı'ya saygım sonsuz, bu topraklar içinde başımızda olabilecek en iyi hoca fakat Türkiye futbolda ileriye gitmek istiyorsa Avrupa'dan teknik adam ithal etmeli. Zira oyuncu kalitesi açısında eksikliğimiz olduğunu pek düşünmüyorum, daha çok onları yönetecek zeka eksikliği var gibi duruyor.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
Yorum