Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hak etmedik.

Onun için üzülmedim.

Para kaybı oldu belki ama vasat bir stopere yıllık 2.3 milyon Euro vereceksen olmaz olsun öyle para.

Adamların 19 yaşındaki sol beki muhtemelen 300 bin Euro alıyordur.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Waka olsaydi kesin kazanirdik. Ulan takim pozisyon bulamiyor. 300 orta yaptik, kimse ceza sahsinin icinde degil. Cornelius bile ceza sahsinin disinda. Rezil hoca
      Tamam 10 milyon verilmez ama şu an o kadar istemeyeceğine eminim. 15 gol 10 asistlik adam. Adam kilit açabiliyor. Biz grur yapıyoruz
      Oyunu geriye giden tek takım biziz
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iste sorun burda.Biz kendimizi cok iyi saniyoruz, ama her sene avrupada oynayan takima bok gibi diyoruz.Önce "Biz neyiz?" dememiz lazim!
        Tamam kopenang çok iyi takım.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ekim 2021 de 9 dan aldım hâlâ bekliuorum
          Geçmiş olsun. Tspor'un potansiyeli 9-11 arası zaten.

Yorum

• skora ihtiyaç duyduğumuz dakikalarda set hücumu yapamadık,çünkü sahada yanlış oyuncular kalmıştı,hatalı değişikliklerle
            TEKKEBALL

Yorum

• Ulan madem istemediniz Şampiyonlar Ligini, neden haftalardır hele bugün 48 Şampiyonlar Ligi paylaşımı yaptınız?
              Neden bizi onca taraftarı oyaladiniz?
              Resmen Avrupa ligine gitmek istedi bugünkü herkes
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Niye şaşırdınız ki???

Hoca ne demişti ??? DİK FUTBOL yok artık

YAN FUTBOL var ve yan oynadık
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• O ortalar neydi öyle? Koskoca takım bir tane iyi orta yapamaz mı?

Yorum

• Cidden taraftarımızdan iğrendim, şu forumu da bırakıyorum. Ulan 30 senede 2 kere gittiğin ligde Kopenhag'a bundan daha iyi nasıl oynayabilirsin, el insaf ya. Lanet olsun yapacağınız taraftarlığa, şu takımı alkışlayamadınız değil mi?
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de bu Cornelius bu Djaniny geçen sene takımı birçok maçta sırtlamadı mı? Hemen nereye gönderiyorsunuz? Belli ki oyunsal sıkıntı var, adamların kalitesi düşmedi. Artık Avrupa Ligi'nde yola devam.
                      Renkdaşım 7 metre 32 cm kalede topu kaleciye nişanlayan topçunun afedersin ama ben ta amk
                      TRABZONSPOR
                      Mustafa Kemal ATATÜRK
                      NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                      ŞAMPİYON

Yorum

• @Sefer_A.

neredesin bi küfür et de kendimize gelelim ya.

Yorum

• 1 tane adam akıllı ofansif oyuncu yok 1 tane!!!
                          Hatasız düzgün oyanayacak, akıllı işler yapcak 1 tane adam yok!

Yorum

• İlk yarı pozisyonlar bulduk atamadık
                            İkinci yarı pozisyon uretemedik yorulduk tempo yapamadık
                            Çok ümitliydim olmadı teselli değil bu söylediğim ama biz bu kopenhagi geçmiyorsak şampiyonlar liginde işimiz yok elek ederler 8tasin rekorunu kirardik kalsın avrupa liginde gruptan çıkma hedefi koyacağız ona göre yine batsuayi shomuradov falan alabilirsen yine al yapacak birsey yok takım hoca elinden geleni yaptı
                            Avcıya laf edemeyiz en azından bu sezonun sonunu görmeliyiz
                            Unutmayın bizi karıştırmak isteyecekler izin vermeyelim birlik olalım...

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maçı takım içinde birileri satmadıysa ben futboldan anlamıyorum.
                              Cornelius' ikimacin tekrarini acin bu adami dikkatlice tekrar izleyin😡😡

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi de bu Cornelius bu Djaniny geçen sene takımı birçok maçta sırtlamadı mı? Hemen nereye gönderiyorsunuz? Belli ki oyunsal sıkıntı var, adamların kalitesi düşmedi. Artık Avrupa Ligi'nde yola devam.
                                bunu anlamıyorlar malesef

cornelius arkasında canini ile başlasak herşey çok farklı olacaktı.

ömür ve bardhi kanatlarda.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X