Şampiyonlar Ligi Play-Off (I) | Kopenhag 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Anlayamadığım şuan oynanan şl eleme maçlarındaki karabağ dinamo sutumgraz ve diğer takımlar neden bizim muhtemel rakiplerimiz olmadı acaba. Onlarda playof oynayacaklar.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU TrabzonsporYorum
-
Icim rahat ozelikle Trabzondaki mac icin.
Biletler icin haber geldiginde bir hayirsever bizede ozelden mesaj atarsa sevinirim.
Turk hava yollari bu sene 100% artis ile bilet satti, Trabzona gidemedik bari Kopenhaga gidip takimimi izlim.
HEP DESTEK TAM DESTEKYorum
-
Benim 11'im:
Uğurcan
Larysen-Transfer (yetişmezse Taha veya Denswil)- Hugo-Evren Eren
Doğucan
Dorukhan
Visca-Ömür-Trezege
Kral Andreas2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 04.08.2022, 12:01.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Danimarka telefon numarasi ve adresiyle üye olup bilet alayim dedim, yine olmadi yau Kop taraftari olmadigimi anliyor mu sistem nedir...
Yalniz anladigim kadariyla daha önce ya bilet almis olmak ya da kombine sâhibi olmak gerekiyor onlarin tribünden bilet almak için, Ingiltere'de de var bu durum bâzen
Diger olasiliksa acabâ diyorum IP adresinden orada olmadigimi anlayinca mi öyle uyari veriyor, bilemedimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
**13 gün kaldı.
çok ama çok ciddi bir maça çıkacağız.
şampiyonlar ligi gruplarına kalma adına,
kazancımız üst düzey olacak.
ben şahsen çok önemsiyorum.
gruplara kalmayı ve başarılı olmayı.
**
dediğim gibi 13 kaldı
evet hala sağ stoperimiz YOK.
HAMSİK saktlanmış yetişememesi söz konusu olabilir.
yetişse dahi antreman eksiği olacak
dilimi ısırıyorum,inşallah olmaz diyorum ya cornelius sakatlansa ne olacak?
en baştan savunduğumu tekrar etmek istiyorum.
corneliusu zorlayacak gerekirse yedek bekletecek FORVET alınmalı diyorum.
vicka ve bakasetas formsuz.
bu kritik maça 13 kaldı
geç kaldık diyorum.
pişman olmayız inşallah.
16 Ağustos yaklaşıyor.Süre daralıyor.Yorum
-
21 ve 23 Ağustos arada 48 saat var. Çok az.
Bunda bir yanlışlık olmalı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Hamsik yerine berat mi oynar sizce
Bu çocuk bir kendine gelemedi azıcık toparlamaya is yapacak amaNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Bizimkiler derneklere ona buna biletleri ayirmakla mesgul kesin... oradan kapabilirsek kapariz yoksa is satisa kalirsa bir sey olmaz 10:00 satisa çikacak deseler 9:45'de girsek bile bilet kalmadi uyarisi gelir 90%, at fava bekle... yapacaklari isin içine edeyimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
fb havaya girmiş 115 miyonluk dinamo ya elendikten sonra 8 milyonluk takımı yenince gaza gelmişler. kesinlikle bunlarla aynı kategoride değilizYorum
-
Hamsik sakatlanmasa şansımızı %50 görüyordum ama şu anda %40'a kadar düştü bence..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Biz toplu almaya uğraşıyoruz bakalım, haber ederim sana.Bizimkiler derneklere ona buna biletleri ayirmakla mesgul kesin... oradan kapabilirsek kapariz yoksa is satisa kalirsa bir sey olmaz 10:00 satisa çikacak deseler 9:45'de girsek bile bilet kalmadi uyarisi gelir 90%, at fava bekle... yapacaklari isin içine edeyim
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum