Şampiyonlar Ligi Play-Off (I) | Kopenhag 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Macellan
    • 18.07.2022
    • 678
    • Dış Ticaret
    • İngiltere

Bu takım pozisyona giremiyor,ileride çoğalamıyor,rakip az dişli olunca kornerden,duran top haricinden gol bulamıyor,ne yaptığımız,ne oynadığımız belli değil.Rakip topla ileri çıkarken kısa mesafede,uzun mesafede 3 pas üst üste dört pas üst üste nasıl yapılır ve anında kalende tehlike yaratılır dersi verdi sana.Bunu empoli,Torino maçlarında gördük.Defalarca da yazdık ileri uç,kanat orta saha ve defansa takviye lazım yoksa cl de hiçbirşey yapamayız diye ama bunları söyleyenler,gerçekleri görenler karamsarlık ile suçlandı.Ama trabzonun huyu bu illa ki o musibeti yaşaması lazım..Şu takıma eksikleri zamanında alsan ki halen kadron Avrupa ve şampiyonluk için yetersiz,kopenhagla o şekilde mücadele edip eleme fırsatını yaşasan,şu an ki gibi ah keşke öyle olsaydı yada şöyle olsaydı diye kendi kendini yemesen...Yapılan transferler doğru ama zamanlama yanlış ve halen net 2 orta saha ileri uç,ve kanatlar eksik ve yetersiz.Bunu bile bile almıyorsan her ne kadar önceki yönetimlere nazaran beğendiiğimiz yönetimi de hocayı da demek ki aslında Avrupa’yı pek de düşünmüyorsun diye eleştirmek,taraftar olarak bizim en doğal hakkımız.Ve de eleştirdik diye vatan haini muamelesi görmek ise sığ fikirlilikten başka birşey değildir.Unutulmamalı ki seni geliştirecek şey,yanlış yaptığın zaman bile buna bir mazeret bulacak,bunun yanlış olmadığına seni bile inandıracak kişiler değil,sana yapıcı eleştiriler yaparak,senin hatanı düzeltecek kimseler geliştirir.Bütün bu eksikliklerin yanında hocanın da çıkarmış olduğu kadro epeyce yanlış,kaldı ki bunu bugün net şekilde gördük.Demek ki kouassi yerine djaniny ile başlasan,bartrayı direk 11 e koyup,Trezeguetin ilk yarıdaki etkinliğini azaltıp onu sağa çekip direk oyundan düşürmeyip,oraya daha önce de orada denenmiş djaniny yi ekip Trezeguet in etkinliğini azaltmayıp iki kanadı da aktif kullansan,dorukhanı kenarda bekletmesen demek ki daha iyi takım oluyormuşuz değil mi hocam.

Yorum

• Timur Mikhail
      • 03.06.2008
      • 2554
      • İstanbul

Denswil'in sırf sağ ayağını kullanamaması bile oyunumuzu başlatırken bizi kısıtlıyordu, Türkiye'de oynana futbol Avrupa'da halı saha futbolu gibi birşey, Avrupa'da oyun anlayışımız sahaya dizilişimiz çok önemli hele bizom futbolcular kiclarindan gerçekten ter akana kadar akıllıca mücadele etmeli orta sahada rakibi dövmeliyiz.
      Bizim sahada bizi olabildiğince uyutup maçın temposunu düşürmeye çalışacaklar, olabildiğince duran top ve kontra fırsatı arayacaklar 3. Bölgede sert ve katı bir savunma yapacaklar. Pozisyon oyunumuzu set hücumumuzu adamlar kusana kadar sağlam bir şekilde sahaya yansitmamiz lazım ne olursa olsun orta sahayı geçirmemiz lazım umarım hoca yine fantazilere girmez.

Ayrıca rövanş maçında bizim taraftar maç basladiktan 10 dakka sonra uyuşuk uyuşuk lay lay oo Trabzon ve kuru davul sesiyle uyursa bassinlar gitsinler
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• Enaldo61
        • 14.02.2010
        • 23677
        • Tekirdağ

Yalnız 2. Maç da böyle geçerse turu veririz, hata yapma şansımız yok, artık şunun da farkına varalım avrupalılara göre yavaş kalıyoruz çok sahada avrupa şampiyonasında da böyleydi Uğurcan topu göremeden kalemizde buluyor mesela neden jet gibi bitiriyorlar pozisyonu
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• jairzinho
          • 07.06.2010
          • 15529
          • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
          Fazla paslaşmanın anlamı yok ki kardeşim etkisiz paslaşma. Adamlar yaklaştırmadı bile kalesine bizde döndürdük durduk topu. Başakşehir ayrıca böyle değildi.
          biz topu döndürdük ama adamların 3. 4. golü bulmasına izin vermedik ve 1 gol attık

genelde türk takımları 2-0 dan sonra dağılır ve rakibe acayip kontralar verir,

oyunu kontrolümüze aldık ve rakibin farkı açmasına izin vermeden farkı 1 e indirdik,buda önemli bence,çift maçlı eleme oyunlarında

bu işin rövanşı var hocam,tek maç oynamıyoruz,haliyle tedbiri elden bırakmadan oynamak zorundasın,
          TEKKEBALL

Yorum

• mechatron61
            • 10.06.2016
            • 847
            • Kocaeli

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
            Sağ stopere gerek yokçular da anlamıştır gerçeği herhalde
            Böyle diyen var mıydı cidden yaa

Yorum

• erenslash
              • 03.09.2012
              • 9956
              • Güney Amerika

haklısın.Ali ağaoğlu başkanımız gönderdiği topçuları gönderir satar ama yerini dolduramaz.bununla da övünür.işte böyle kötü bir huyu var malesef.satar Ereni hemen satmaz ama yerini doldurmaz.hatalarından ders çıkarırsa bilemem tabi.topçu pazarlama merkezi farklı olur altyapıdan pazarlarsın.yani herşeyin bir zamanı var sana lazım olan ana kadro oyuncusunu satmassın dediğin gibi.Erenden daha yetenekli yabancı genç solbeck bulursun o zaman napıyorsan yap o zaman satarsın.ama satmadan önce topçuyu alır eldekini o zaman çıkarırsın ama bizim yönetimin öyle bir huyu yok eldekini satar almadan.
              İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
              Ya gider gitmesine de benim demek istediğim 2 maç olmuş avrupaya gider muhabbeti ne böyle yani artık böyle bir sistem mi var bize gelen iyi yerli hemen avrupaya mı uğurluyoruz yerine kimi alacan tekrar avrupaya topçu pazarlama merkezi mi burası her iyi çocuk giderse ne yapıcaz bak dorukhan kaldı gitmedi eren niye gidecek ki seneye

Yorum

• lazminator61
                • 10.09.2015
                • 5227
                • ögrenci
                • Almanya

bu kadroyla kopenhageni yenemiyorsan, birakalim S.ligini. Yok transfer lazimmisda, adamlarin as kalecileri sakat, sut atamiyoruz. Onca oyunculari sakat yine bir oyun ortaya koyamiyoruz.

Mücadele edicen. Biz ne ilerde nede geride cogalamiyoruz. Cünkü takim fazla kosmiyor.

Yorum

• halilaziz61
                  • 01.01.2005
                  • 5341
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

İlk olarak Doctore tarafından gönderildi
                  Ben onu bunu bilmem turu geçemezsek hocaya yazar. Elindeki malzeme ne olursa olsun, kim sakat kim formsuz hiç farketmez bu iki maça ölüm kalım maçı gibi bakılmalıydı. Adamların bizden çok eksiği var ölüm kalım maçı oynadılar resmen. Şampiyonlar ligine katılamamanın izahı yok benim açımdan. Ben turu isterim ne oynarsan oyna turu geçmedikten sonra boş. Kimse bana izah edemez gruplara kalamazsak ve net hocaya yazar. bu iki maçta insan üstü performans isteyecekti futbolculardan. Yav sen Kouassi güvenip kıytırık süperligde 11 e yazmıyorsun ne alaka CL tur maçınada oynatmak. Dorukhan senin her eksiğini kapadı arkanı topladı bugüne kadar ne demek 80 de oyuna sokmak. Yav bu forumda kimse bu 11 ile çıkmazdı gözün mü kör oldu basiretinmi bağlandı hoca. Analizlerin içinde boğuluyorsun. Yavaş yavaş top dönderiyorsun. O kıytırık ligimizde işe yarar. Turu geçemezsen büyük güven kaybı yaşarsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  +61
                  Evet superligde koassi ile çıkmazken nasıl burada bu hatayı yaptı aklım almıyor.

Hoca bu maç formsuzdu
                  Umarım ikinci maç rakibi daha iyi analiz eder
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• wakaeme
                    • 28.05.2019
                    • 1390
                    • Eskişehir

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi
                    Ruhen de iyi değildik. İlk yarı topu taca atmalar, saçma sapan pas hataları falan kafa olarak bulanık girdik maça. Topu yiyecek, ulan bu benim için kader maçı diyen adamlar göremedim.
                    ilk yarı ne yaşadık anlayamadım topçuların kafalar uzaydı

Yorum

• Enaldo61
                      • 14.02.2010
                      • 23677
                      • Tekirdağ

İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi
                      Böyle diyen var mıydı cidden yaa
                      Bi ara orta saha ve forvet alalım Denswil idare eder deniyordu burda gördüm ben olabilir ben ayıplamıyorum benim de hatalı fikirlerim oluyor ama solak adamın sağ stoper oynamayacağı ayan beyan ortadaydı
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• beratika
                        • 04.09.2013
                        • 1864
                        • İstanbul

Ne diyorsunuz renktaşlar geçer miyiz turu?
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sacit
                          • 16.12.2004
                          • 10754
                          • Trabzon

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
                          Rakibin çok daha sıkıntılı eksikleri vardı.
                          Admaların 2 as kalecisi, biri yedek biri as 2 stoperi, en iyi oyuncusu Ajax'tan geri kiraladıkları sol kanatları...

Adamlar bildiğin 23-24 yaş ortalaması ile nasıl takım oyunu oynanır gösterdiler bize.

Djanini ve Bartra girene kadar oyunu hızlandıramadık.
                          Çok kötüydü!
                          ben de buna kızıyorum işte
                          bu adamlar böyle oynuyor da biz niye bu seviyeye gelemiyoruz

sistem fizik güç hepsi var bunlarda
                          20 yaşında çocuk hiç panik yapmıyor
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.08.2022, 00:40.

Yorum

• yatmaztara
                            • 05.07.2010
                            • 9634
                            • müzisyen
                            • İstanbul

Bu arada hocanın gözlerine baktım ve maalesef Bakayoko ve Bertrand Traore geliyormuş gibi durmuyor
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Macellan
                              • 18.07.2022
                              • 678
                              • Dış Ticaret
                              • İngiltere

.

Yorum

• ilelebeTS
                                • 11.06.2014
                                • 25347
                                • Kocaeli

2-1 yenildik ama Kopenhag beklediğim kadar güçlü bir takım çıkmadı. Erken gol yemeseydik maç da buraya gelmezdi bence. Adamlar golleri bulunca otobüsü çekti. Böyle fizikli takımı açmak kolay değil, hele ki deplasmanda. Trabzon’da taraftar gücüyle rakibi boğup turu geçeriz. Daha farklı oyun bekliyorum orada. Yeni transferler de oynayacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...