Hamsik yokken orta sahada çift orta saha oynamayı deneyelim bari. Berat-Dorukhan ve önünde de Bakasetas gibi. En azıdan geçiş yediğimiz zaman çok net 4+2, 6 oyuncu olur. Hem kontrollü oyun oynayıp hem de orta sahaya Ömür ve Bakasetas'ı birlikte oynatmak bana tutarsız geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dün Bjk'li arkadaşla konuşurken o da böyle dedi. Ts kendini yormadan oynadı diye. Sıcak, yorgunluk vs ben normal buluyorum ama bu böyle devam ederse o zaman sorun olur.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de durum bu. Dünkü düşük tempo rakibi yenmeye yeteceği için öyle oynadık.
Yorum
-
Yeteceği kadar oynadık,ilk yarı 3 olup daha rahat maç olabilirdi.
Ömür bağlantı oyununu fena oynamadı Hamsik'in yokluğunda, önüne atılan topu çok iyi aldı ama kısa mesafede patlayıcılığı olmadığı için kaleye kadar inemedi.Yusuf Sarı o vuruşu yapacak noktaya getirirdi topu gol olur, olmaz ayrı.
Trezeguet ve Visca formsuz. Trezeguet yeni katıldı takıma diyelim ama kanatlar iyi işlemiyor.Kouassi formayı şu anda ha çok hak eder görüntüde. Bakasetas hala vasat.
Sonuçta çok sıkmadan lige 3 puanla başlamak iyi oldu.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Ömür'ün kendi ceza yayından topu alıp rakip kaleye üçe üç/ üçe dört kontra atakları çalışması lazım. Rakip yarısahaya ok gibi uzayabiliyor, ama ikili sıkıştırıldığında pasları tereddütlü ve hatta bazen cesaret edemiyor. Son paslarda biraz daha hızlı düşünüp, isabetli tercihler yapsa sadece kontrataktan hanesine 6-8 asist/asist pası 3-4 gol yazar.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.08.2022, 15:11.
Yorum
-
işte bu yüzden sıkıntılı bir durum varİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen öyle yoğun pres, hücum futbolu falan beklentisinde değilim.
Ama karşında şu takım varken rakip takım senin kadar pas yapabiliyor, oyunun ciddi bölümünde topa hükmediyorsa başın belada demektir.
Topu al, pas pas pas öldür. Hiç lafım yok. Top sende olsun ama.
İstanbulspor kimdir benim kadar topla oynayacak, benim kadar pas yapacak.
Oyunun 2. yarısında tamamen rakibe vereceksin oyunu.
Rakip kim?
İStanbulspor.
Hücum oynama, ama top sende kalacak şekilde oyunu kontrol et.
Avcı'nın Başakşehir oyunu budur.
Topu rakibe vermek değil.
Asla kabul etmiyorum böyle bir saçmalığı. Uğurcan uzun top atacak, niye?
Oyun kuramıyorum İstanbulspor'a karşı.
Çüş derler adama!
bu maç böyleyse kopenag maçı nasıl olacak
ve hatayspor maçı
Yorum
-
Bunu takım olarak çalışmak lazım. Oyuncularımızın koşuları çok doğaçlama duruyor.İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür'ün kendi ceza yayından topu alıp rakip kaleye üçe üç/ üçe dört kontra atakları çalışması lazım. Rakip yarısahaya ok gibi uzayabiliyor, ama ikili sıkıştırıldığında pasları tereddütlü ve hatta bazen cesaret edemiyor. Son paslarda biraz daha hızlı düşünüp, isabetli tercihler yapsa sadece kontrataktan hanesine 6-8 asist/asist pası 3-4 gol yazar.
Yorum
-
En çok neye gülerim biliyor musunuz ? B.k gibi oynuyoruz i yakında patlarız diyen gamlı baykuşlar daha ilk maçta ortaya çıktılar .Süper kupa maçı sonrası inlerine , karanlık kuytulara çekilmişlerdi ..Bu takım 36. hafta sonunda bu oyunuyla şampiyon olursa buna işte çok gülerim.Bu arkadaşlar muhtemelen sevinmezler , bok gibi oynayarak şampiyon olduk diye !!!
Yorum
-
Yav bu taraftara bu hoca, başkan fazla. Hakkaten fazla anasını satayım. Lan sıkmadan, canını dişine takmadan rahat galip gelmişsin zorun ne? Iyi futbolmuşta bilmem neymiş. Lan senin düşündüğünü hoca düşünmüyormu sanıyorsun. Transfer niye gecikti falan. Lan en hazır kadro sende, elzem transfer stoper ve bu bölgeyi bişekilde transfer gelene kadar idare edersin. Ince eleyip sık dokuma zamanı. Bak rakiplerine, hayvan gibi bonservisler ödeyip 3 milyon avrodan başlıyor yaptıkları futbolcu maaşları. Heriflerin maaş bütçesi 35 milyon avro bandında. Senin maaş bütçen yapacağın transferle 20 milyon avro bandına gelecek. Aradaki para uçurumuna rağmen en hazır sensin sen, kendine gel sen Trabzonspor taraftarsın, nankörlük etme. Önümüzde acayip sıkışık takvim var ve bu yolu hasarsız şekilde geçmek için skoru bulup kendimizi kasmamamız lazım. Hocanın 20 yıldır oyun şablonu belli. Bekle vur taktiği, özellikle deplasmanlarda kısır oyun, skoru bul. Iyi futbolu içerde dolu tribünlere karşı oynayacak takım. Hoca da içerdeki her maç öncesi taraftarı tribüne davet ederek özellikle vurguluyor. Eren, larsen, trezeget müthiş hamleler. Tutup tutmama derdin yok. Dışarda skoru nasıl bulursan bul, içerdeki maçlarda seyirci desteğiyle iyi futbol ve 3 puan, bitti bu kadar. Bu takım yine boktan sebeplerle lig sonuna kadar en fazla 3 mağlubiyet alır. Vura vura gideceğiz vura vura...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hele şükür.Forumdaki eleştirel leş kargalarından sonra böyle mesajlara ihtiyaç var.Bu takımı 38 sene aradan sonra ilk resmi şampiyonluğuna ulaştıran yönetim ve hocanın kredisi bende sonsuz.Bu sene olmamazsak da dert etmem.Ama bu takımın zor gol yiyeceğine , çok az mağlubiyet alacağımıza ben inanıyorum.yeter ki hücum varyasyonları çeşitlensin.Yeter ki orta sahadaki eksiğimiz giderilsin..İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav bu taraftara bu hoca, başkan fazla. Hakkaten fazla anasını satayım. Lan sıkmadan, canını dişine takmadan rahat galip gelmişsin zorun ne? Iyi futbolmuşta bilmem neymiş. Lan senin düşündüğünü hoca düşünmüyormu sanıyorsun. Transfer niye gecikti falan. Lan en hazır kadro sende, elzem transfer stoper ve bu bölgeyi bişekilde transfer gelene kadar idare edersin. Ince eleyip sık dokuma zamanı. Bak rakiplerine, hayvan gibi bonservisler ödeyip 3 milyon avrodan başlıyor yaptıkları futbolcu maaşları. Heriflerin maaş bütçesi 35 milyon avro bandında. Senin maaş bütçen yapacağın transferle 20 milyon avro bandına gelecek. Aradaki para uçurumuna rağmen en hazır sensin sen, kendine gel sen Trabzonspor taraftarsın, nankörlük etme. Önümüzde acayip sıkışık takvim var ve bu yolu hasarsız şekilde geçmek için skoru bulup kendimizi kasmamamız lazım. Hocanın 20 yıldır oyun şablonu belli. Bekle vur taktiği, özellikle deplasmanlarda kısır oyun, skoru bul. Iyi futbolu içerde dolu tribünlere karşı oynayacak takım. Hoca da içerdeki her maç öncesi taraftarı tribüne davet ederek özellikle vurguluyor. Eren, larsen, trezeget müthiş hamleler. Tutup tutmama derdin yok. Dışarda skoru nasıl bulursan bul, içerdeki maçlarda seyirci desteğiyle iyi futbol ve 3 puan, bitti bu kadar. Bu takım yine boktan sebeplerle lig sonuna kadar en fazla 3 mağlubiyet alır. Vura vura gideceğiz vura vura...
Yorum
-
Kanatları besleyemeyen bir ortasaha düşünülemez hocam.Bütün problem merkezde.Oraya artık 30 yaşın üzerinde oyuncu alınmamalı.İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış maçları genelde böyledir. Oyun olarak çok şey beklememek gerekir.
Takımın eksikleri belli maçtan önce ne yazılmışsa, maçta bu sorunlar görüldü.
Yönetim işi ağırdan alarak riskli bir tecih yaptı. Kopenhag maçları nerede olduğumuz ile ilgili gerçek ölçütler olacak. Dilerim o maça kadar sezon başı uyuşukluğunu üzerimizden atarız.
Gs 26 yaşında Torreira çekti oraya.30 yaşında Oliveira geldi.28 yaşında Midtsjö geldi.Üçü de son derece kaliteli oyuncular.
Grillitsch 26 yaşında mesela böyle transferler lazım.
Levante ile 2.lige düşen çok kaliteli bir ortasaha var sözleşmesi 2023 de biten.İsmi Jose Campana.Adam 29 yaşında.Onu alacaksın mesela.
Espanyol ile sözleşmesi 2023 de bitecek 28 yaşındaki Sergi Darder var onu zorlamak lazım mesela.Şuan olmasa bile devre arası mutlaka uğraşmak lazım.
Siopis çok koşuyor,çevikliği de iyi tamam ama hepsi bu kadar.Dümdüz oyuncu.Tahta ayaklı adam.Teknik,pas,şut vb. hiçbir şey yok.Alanyanın 500 bin euroya aldığı adam.
4-3-3 de Bakasetas oynayamaz.Bakasetas dediğimiz adamın duran top ve şut dışında hiçbir özelliği yok.Belini döndüremiyor adam.Teknik fena değil ama özelde değil.Pasörlük sınırlı.Oyun kurucu değil.Yardımcı forvet olarak cezasahası çizgisi etrafında oynarsa skor katkısı yapar sadece.Modern takımlar artık 4-3-3 ile oynuyor.
Busquets-De Jong-Pedri,Casemiro-Kroos-Modric,Fabinho-Henderson-Thiago gibi üçlülere baktığımızda bunu görebiliyoruz.Ortasaha kanatları ve santraforu beslemek zorunda yoksa oyun kitleniyor.2 tane kaliteli iç ortasahan olmak zorunda,bunlardan birisi İniesta ve Modric vari topla sürekli dribbling denemeli,diğeri ise Kroos ve Xavi vari merkezde kalıp pas trafiğini yönetmeli.
Modric vari isim olarak Ömürü kullanayım desen,Kroos vari isim olarak ise Hamsiki kullanayım desen yine önlibero eksiği kalıyor ki şuan Hamsikde olmadığı için Ömürün yanına en az iki oyuncu lazım.
Yukarıda örnekler verdim zaten.Jose Campana,Sergi Darder,Florian Grillitsch tarzı kaliteli adamlar lazım.Hamsik artık emekli oldu bunu kabul etmek lazım.
Cl gitti diyelim.Ligde de rakipler iyi diye örneğin şampiyon olamadın.O zaman geriye sadece Avrupa ligi kalıyor.Bize heyecan ve para da lazım.Cl ye katılmak şart ama böyle bir ortasaha ile rakibe üstünlük kurmak da zor.Kontra oynayayım desen ileride Cornelius var.Cornelius ile oynuyorsan ortasahan iyi olmak zorunda.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.08.2022, 11:58.
Yorum
-
Ulan nerelerden nerelere geldik arkadaş.Selçuk-Colman-Jaja,Tolunay-Ünal-Hami vb. üçlülerden geldiğimiz ortasahalara bak.
Kaliteli ortasaha oyuncularımız olsa adamlara teklif gelirdi.Her biri birbirinden vasat adamlar.Ortasahası iyi olan takım her takıma üstünlük kurar ama iyiden kastım uyumlu ve kaliteli adamlardır.
Melo-Selçuklu Gs nin neler yaptığını gördük geçtiğimiz sezonlarda.
Bir futbol takımının birçok bölgede yardımcı oyuncuları olabilir ama ortasahada olamaz arkadaş.Ortadaki üçlü kaliteli olmak zorundaki oyun akabilsin.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.08.2022, 12:01.
Yorum
-
Galibiyet ile başladık çok şükür tebrikler
Bu arada İstanbulspor çok zayıf takım. Çok maç kaybederler gibi duruyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum