Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene malatya maçıyla resital gibi başlamıştık bu senede sivas maçıyla aynı havayı yakaladık.

Trabzonsporun en büyük özelliği avcı hocayla birlikte rakiplere verdiği bunları çok zor yeneriz baskısı. Rakiplerin bizi yere yıkma şansı yok bence.
    geçen sene kaybettiğimiz rize ve Antalya maçlarını kimse hakederek yenildiğimizi iddaa edemez ( zaten rize 3 penaltı antalya 1 penaltı 1 kendi kalemize)

hocanın ben düşük tempo takım savunmasını ön plands tutarak devam edeceğini düşünüyorum (geçen sene bu takıma maç kazandıran ana özellik bireysel oyuncuların yeteneği). Real madrid geçen sene şampiyonlar ligini alırken benzema ile v jouniour un bireysel performansı ön plandaydı.

Yorum

• Arkadaşlar zor rakip kolay rakip fark etmez ilk maçlar her zaman zordur.

Dün aksayan noktalar belliydi sağ stoperimiz yok üzerine takımın beyni sakat, ortasahanın dinamosu da defansta kilit, kötü oyun kaçınılmaz. Bana göre forvet hattında sorun yoktu, adamlar a sınıf oynamadı ama ortasaha yeterince besleyemedi.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Habire Waka yı dillendirenler, hele ki böyle bir maçtan sonra ya Waka'dan, ya da Menajerinden para mı alıyor bunları yazmak için? [emoji1]
        Waka gelse ne yapacak Sağ stoperi mi dolduracak Hamsik’in yerine mi geçicek? Salın artık adamı.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar zor rakip kolay rakip fark etmez ilk maçlar her zaman zordur.

Dün aksayan noktalar belliydi sağ stoperimiz yok üzerine takımın beyni sakat, ortasahanın dinamosu da defansta kilit, kötü oyun kaçınılmaz. Bana göre forvet hattında sorun yoktu, adamlar a sınıf oynamadı ama ortasaha yeterince besleyemedi.
          Aynen. Ayrıca ben kötü oynadığımızı da düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak oflu_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel özet. Takım bu ve transferler da yapılsa, Avcı olduğu sürece beklenilen takıma evrilmeyecek.
            Geçin o mantığı. Yine bu futbolu oynayıp başarılı olabilme şansımız nedir, belki %30.
            Kimse, ilk maç, sıcaklık vs. bahane aramasın.
            Yüzde 30 mu? Bu takım geçen yıl şampiyon oldu. Hemde şampiyonlar ligi kadrosu kuran rakiplerini eze eze. O yüzden böyle oranlar falan verirken bu kadar rahat olmayın derim

Yorum

• Bu futbol anlayışı ile şampiyon olduysak, bu anlayışla devam edeceğiz. Bu hocayla, bu yönetimle devam edeceğiz. Kimse başarıyı getiren, doğru yoldan takımı ayırmaya uğraşmasın. Bu futbolu beğenmeyen gitsin barçayı izlesin
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 06.08.2022, 09:23.

Yorum

• İlk 3 puanımız hayırlı olsun.Tüm oyuncularımızın ayaklarına sağlık.Akyazıdan sonra ki ikinci evimiz olan olimpiyat stadında kazanmaya devam etmek güzel.

Maçı değerlendirirsek herşey istediğimiz gibi gitti.Özellikle ilk golü bulana kadar iyi idik.Beklerin oyuna katıldığı dakikalar ve bakasetas ile abdulkadirin sahneye çıktığı anlarda çok rahat pozisyona girdik ama bunu genele yayamadık.Tabi bunda rakibin zayıflığı da etkili oldu.Bize karşılık veremeyişleri bizim oyuncularında konsantrasyonunu düşürdü.Bu duruma bağlı olarak pas hatalarımız artmaya başladı ve özellikle ikinci yarıda tamamen ritmimizi kaybedip kötü bir 45 dakika geçirdik.

Kuzeyin kralına sezonun ilk golünü atmak çok yakıştı.90 dakika sahada kalması aslında yönetime bir mesaj olmalı.Bu durum bir forvet daha lazım olduğunu gösteriyor.Corneliusu daha hesaplı kullanmak lazım.Bu şekilde her maç 90 dakika sahada kalırsa oyuncu erken yıpranır.

Bakasetas ve abdulkadir maçın kilit oyunculariydi.Beklediğim kaliteli kilit paslar tam istediğim gibi degildi ama yinede birkaç güzel pas denemeleri oldu.Bakasetas ömüre göre biraz daha iyi idi.Visca ve trezeguetten verim almak istiyorsak bu pas denemelerinin hem sayısını hem kalitesini arttırmaliyiz.Örnegin orta sahada selcuk colman gibi bir ikili olsa visca ve trezeguet gol rekoru kırabilirdiler.

Maçtan akilda kalan güzel şeylerden bahsedersek eren ve larsen takıma önemli güç katıyor.Ikiside çok faydalı oynuyor.Özellikle larsen tam istediğim bek ozelliklerine sahip hem savunmada dengeli duruyor hemde hücumda iyi şut atip, duran toplarda etkili oluyor.

Duran top gollerimizin artmaya başlaması sevindirici.Cornelius ve vitor hugonun yanına larseninde katılması iyi oldu.Onunda kornerlerde çıkıp vurabilmesi önemli avantaj.Ayrica taç atışlarinda belli oranda bir düzelme var.Daha öncelerde attiğimiz taclarin yarısını rakibe atiyorduk.Şimdi daha isabetli atmaya başladık.Bu konuda çalışmalarin işe yaradığını görmek güzel.Idmanlarda bu konu uzerinde calismaya devam.

Maçtan akilda kalan basit hatalara da değinirsek yan ortada iki basit kafa vurdurduk.Tabi dorukhan orjinal stoper olmadığı için bu durum gayet normal.Dorukhan yine elinden gelenin en iyisini yaptı.

Bir diğer basit hata larsenin etkili olan şutundan önce abdulkadir ve viscanın aynı topa hareketlenip birbirlerini bozmasi acemiceydi.Bir diğer acemilik ise savunma arkasına atılan bir top da Corneliusun ofsaytta olduğunu farkedip pasif pozisyona geçip arkadan gelen trezeguete topu bırakmaliydi.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu futbol anlayışı ile şampiyon olduysak, bu anlayışla devam edeceğiz. Bu hocayla, bu yönetimle devam edeceğiz. Kimse başarıyı getiren, doğru yoldan takımı ayırmaya uğraşmasın. Bu futbolu beğenmeyen gitsin barçayı izlesin
                  Ligdeki çoğu takım oynanan futbolun defolarını çözdü. Geçen senenin sonlarında gördük bunu. Çoğu takım hücum bile ettirmiyordu Nwakaemesiz.

Bu oyunu oynayacaksak gelişmesi gerekiyor. Mesela rakip önde basınca orta sahada top yapamıyorsun. Sürekli Uğurcana dön Uğurcan uzun oynasına sarıyor maç. Ondan da önemlisi öne geçtiğimiz hiçbir maçta topa sahip olamıyoruz. Dün rakip takım ikinci lig seviyesindeydi ve ikinci yarıdaki topla oynama oranları rezalet seviyesinde kötüydü.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdulkadir normal oynadı vallahi. Takım ne oynadı ki Abdulkadir e takılacağız?
                    Şut çalışmış, çok belli çektiği şuttan.

Takımın bu zayıf rakibe karşı oynuna hükmedememesi beni endişelendirdi.
                    Karşında 2. lig takımı var. 2 yabancı ile oynuyorlar. Topu çeviremiyor takım. Uğurcan'dan top şişiriyor, olacak iş mi?
                    Gücü olmayan takıma karşı, şu sahadaki takımın oynadığı şey nedir?

Umarım istisnadır. Umarım ilk maç istisnası olarak kalır.
                    Umarım ağır idmanlardan kalan yorgunluktan, sakatlık yaşamamak için antreman havasında oynamıştır takım.

Yoksa su sahada oynanan şeyin adı futbol değil.
                    Resmen izlemedim maçı. İzleyemedim. Sürekli başka şeylere kaydı ilgim.
                    Tamam galibiyet aldık da, biraz da izlenecek birşey vereceksin.
                    Çok zayıf bir takıma karşı, son derece yetersiz bir futbol.
                    Trabzonsporluyum diyen herkesin bu düşünceye katılmaması bana çok anormal geliyor... çok doğru söylemişsin (abdulkadir konusu hariç ) o adamdan hiç bir cacık olmaz..varsa 2 3 milyon veren hemen satılması gerekir
                    En son makbernatsu tarafından düzenlendi; 06.08.2022, 10:24.

Yorum

• çokta dile getirmek istemiyorum ama istanbulsporla fb bjk gs oynasaydı dün en az 4 5 gol atıp havaya girerlerdi..diyeceklerim bu kadar

Yorum

• şuan da takımı ileri çıkaran dikine oynayan tek adamımız abdülkadir onuda yeme gönderme derdine düşmüşsünüz lig başlangıçları zor olur rakip farketmez bence de eksik yanlarımız var transfer şart oğlu şart bu takıma ama eldeki adamlarıda yerden yere vurmaya gerek yok daha yeni ısınıyor takım ritim tutması tabi zaman alacak rosenborg maçı ölçü olacak bizim için şimdilik +3 keyfini çıkarın mutlu haftasonları
                        BENİM SEVDAM SANA
                        BORDO MAVİM

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abdulkadir normal oynadı vallahi. Takım ne oynadı ki Abdulkadir e takılacağız?
                          Şut çalışmış, çok belli çektiği şuttan.

Takımın bu zayıf rakibe karşı oynuna hükmedememesi beni endişelendirdi.
                          Karşında 2. lig takımı var. 2 yabancı ile oynuyorlar. Topu çeviremiyor takım. Uğurcan'dan top şişiriyor, olacak iş mi?
                          Gücü olmayan takıma karşı, şu sahadaki takımın oynadığı şey nedir?

Umarım istisnadır. Umarım ilk maç istisnası olarak kalır.
                          Umarım ağır idmanlardan kalan yorgunluktan, sakatlık yaşamamak için antreman havasında oynamıştır takım.

Yoksa su sahada oynanan şeyin adı futbol değil.
                          Resmen izlemedim maçı. İzleyemedim. Sürekli başka şeylere kaydı ilgim.
                          Tamam galibiyet aldık da, biraz da izlenecek birşey vereceksin.
                          Çok zayıf bir takıma karşı, son derece yetersiz bir futbol.
                          Olağanüstü bir durum yok.Geçen sezonda Hamsik sakatlandıktan sonra berbat oynuyorduk sadece Wakanın özel becerileri bizi taşıyordu hücum hattında.Değişen tek şey Wakanın gidişi oldu.

Sivas maçında Hamsik var iken daha iyiydik en azından oyunu yönetiyordu adam.Aynı Sivas maçında Hamsik olmasa farklı bir maç olacaktı.

Ortasahada Siopis-Bakasetas-Ömür üçlüsüyle organize oyun oynamak ve yaratıcılık imkansız.

Siopis teknik kapasitesi ve pas kalitesi son derece sınırlı bir isim,atletizmi ve mücadelesine hayranım ama neticede kalitesi sınırlı.

Bakasetas yardımcı forvet profilinde şutlarıyla ön plana çıkan ancak topla etkinliği sınırlı,oyun kurucu yönü olmayan,orta alanda oyunu organize edemeyen bir oyuncu.

Ömürün teknik kapasitesi ve dribbling becerisi iyi ama sonuca giden şeylerde eksikleri var.Kilit pasları atmakta zorlanıyor mesela.Şut olarak eksikleri vardı ama dün uzaktan çok güzel bir şut çıkardı onu beğendim.Orta alanda ofansif anlamda birşeyler yapmaya çalışan tek isimdi Ömür eksiklerine rağmen.

Hamsiki unutmak lazım,o sakatlıktan dönüp form tutmak kolay değil o yaşta ayrıca bir daha sakatlanma riski de yüksek.Hamsikle sezon sonu vedalaşacaz zaten.Muhteşem futbolcu,muhteşem karakter ama artık vücut kaldırmıyor.Hazırlık maçları dışında bir tane ciddi diyebileceğimiz ilk resmi Sivas maçıyla hemen sakatlandı.

Acilen 6 ve 8 numara alınması şart.Lille ile sözleşmesi biten Xeka önlibero için muazzam olur.Hoffenheim ile sözleşmesi biten Grillitsch ise merkez ortasaha için muazzam olur.

Xeka-Grillitsch-Ömür üçlüsü oyunu domine eder net olarak.Sözleşmesi bitmiş bu iki oyuncuyu ne yapıp edip Cl kozunu da kullanarak transfer etmeliyiz.

Gs Xekadan çok daha iyisini,6-7 milyon euroya Torreirayı aldı.Harika bir transfer yaptı.Merkeze aldıkları Oliviera,ileri uca aldıkları Seferovic hep kaliteli adamlar.

Yönetimin transferde bütçeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışması doğru ama artık hızlanma zamanımız geldi.Bütçeden biraz taviz verebiliriz.

Kopenhag karşısına bu 11 çıkarsa duman oluruz.Bunlar sert bir pres karşısında dağılır deplasmanda.İstanbulspor gibi berbat bir takım bile bizden fazla pas yaptı,üstüne ikinci yarı kısmen baskı yedik.

Yorum

• Futbolumuz geçen yılda sıkıcıydı. Bence sonuç geldikten sonra en sıkıcı futbolu oynamaya devam edebiliriz. Formaya eklenen yıldızda sıkıcı sezon uyarısı ya da TFF şampiyonluk priminde sıkıcı sezon kesintisi yok sonuç olarak Ama pas sayımızın böyle kalitesiz bir takım karşısında bu kadar düşük kalması yine topla oynama oranlarımım %50 %50 olması , orta sahamızın geçen yıl ikinci devre boyunca olduğu gibi maç boyu topa hakim olamaması/oyunu tutamaması gelecek adına ışık vermiyor. Mesajım kendi içinde çelişiyor gibi görünebilir ama beklentim iyi oyundan çok oyunu tutabilen, az pozisyonada girse organize şekilde bunu yapabilen bir takım. 90 dakika baskılı oyun beklentim yok.
                            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rakip orta bölgeyi tamamen kapatıp basıyor. Orta saha paralize oluyor. Oyun hızı çok yavaş. Yavaşlık bizi presin kucağına düşürüyor. Uzun toplarda da temaslar-paslar kötü, oyunu hızlandıramıyoruz. Hamsik'in olması da bu sorunu tamamen yok etmiyordu. Bu İstanbulspor bile atağı sona erince, top Uğurcan'a gelince bir adım geri atmıyor. Önde bekliyor. Herkes bu sorunumuzu biliyor. Hele de ikinci yarıdaki gibi geri çekilince oyun süreki geride oynanıyor ve rakip yığıla yığıla geliyor artık.

İstediğimiz transferler gelse de bu sorun kolay kolay çözüleceğe benzemiyor. Oyuncular hareketsiz. Böyle presi kırmak zor. Hızlı hücumla pres yapanı cezalandıralım desek 3'e 1 iken bile organize olamayıp atağı hiç ediyoruz.
                              Bunlar tamamen kaliteden kaynaklanıyor.Ortasahada Hamsik dışında topu kullanabilen adam yok doğal olarak adamlar sadece ona baskı yaptı mı takım zorlanıyor.

Sen kur bakalım Torreira-Hamsik-Ömür gibi bir üçlü.Bak bakalım o zaman topu ayağından alabiliyorlar mı ?

Ortasahada bir bütündür tek bir kişinin ayağına bakmaz.

Örneğin Selçuk-Colman-Jaja gibi bir üçlü çıksa rakip takımlar 2011 de olduğu gibi kolay kolay topu göremez.

City de yavaş oynuyor ama kalite var adamlarda.Her biri teknik olarak muazzam oyuncular.

Topyekün saldıran Bayern Villarreale kaybetti Cl de.Aynı şekilde Liverpool zar zor eledi Villarreali.

Sorunu Avcının taktiğinden ziyade oyuncu kalitesinde görüyorum.Avcı oyunun belirli bölümlerini rölantide götüreyim,ihtiyacım olursa yarım saat tempolu oynarım maçı alırım kafasıyla takımı oynatıyor.Geçen sezon başka türlü şampiyonda olamazdık zaten.Waka ve Hamsik gibi yaşlı oyuncularla yüksek tempolu oynayamazsın.

Çek kardeşim oraya Xeka ile Grillitschi.Ondan sonra rakipler gelsin topu alsın bakalım yiyorsa.Sen kanatlarını besleyemiyorsun ki sorun oradan kaynaklanıyor.Hamsik dışında ara pas atan,çapraza uzun pas atan,oyunu domine eden adam yok takımda.

Yorum

• Hoca bazen saçma sapan işler yapıyor ikinci yarı o kadar kötü oynuyoruz.. değişiklikleri 75 ten sonra yaptı güya beş oyuncu değiştirme hakkın var.. bir de üstüne Sivas maçında sağ kanatta Şov yapan adamı sola atıp öldürdü.. hocanın kendisini uyaracak bir yardımcı hocaya da ihtiyacı var yabancı olur yerli olur bilemem bazen tutuluyor sanırım hoca kimseyi dinlemiyor.. git hocam Nuri Şahin gibi kendini geliştirmek isteyen bir yardımcı bul kendine yeni şeyler dene mesela basit takımlar karşısında…genç oyuncularını oynat kerem taha gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X