Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. Düşük Tempoda Oynuyoruz

Tamam, ligimizin temposu düşük lakin biz takım olarak bu seviyenin de altında bir tempoda oynuyoruz. Haliyle topu çevirme hızımız da oldukça düşük! Bu iki unsur birleşince doğru pas kanalı bulamadığımız için topu ayağımızda eveleyip geveliyoruz. Bazı oyuncularımız yaklaşık on saniye topu ayağında tutup nereye atsam hesabı yapıyorlar. Mesela ilk yarıda Dorukhan'ın topu yürüyerek taşıması...

2. Orta Saha Kurgumuz Problemli!

Evet, orta saha kurgusunda bir sorun var. Sivasspor maçında üç tane on numaradan bozma adamla çıktık, yanlıştı! Bu maçta sayıyı ikiye indirdik ama sorun devam ediyor. Bence Ömür ve Bakasetas'ın aynı anda sahada olduğu her kurguda bu sorun yaşanacaktır. Maalesef 6-8-10 numara pozisyonlarında doğru oyuncu kullanmıyoruz. Ömür ve Bakasetas'tan 8 numara yapmaya çalışıyoruz ancak olmuyor. Çözüm aslında belli. Herkesi yerinde oynatacaksın. Siopis/Dorukhan 6 numara oynayacak, Transfer/Doğucan 8 Numara oynayacak, Bakasetas/Ömür/Hamsik ise 10 numara oynayacak. Bu oyuncu grubundan istediğin 6-8-10 numarayı seç ve oynat, eminim bugün ki kötü görüntüyü bir daha görmeyiz.

Yorum

• İki hafta sonra Kopenhag bize boyumuzun ölçüsünü gösterdiğinde bugün ''İyiydik'' diyen arkadaşlara selamlarımı ileteceğim. Gözümüze sokarcasına kötü futbol oynuyoruz, takımın orta sahasında ciddi bir sorunu var ama hala iyiydik diyenler var. Ne diyeyim, bazı insanlar bazı gerçekleri biraz geç fark ediyor sanırım. Zamanla siz de sıkıntıları göreceksiniz, eminim.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömür serbest dolaşıyor sahada, Baka taktiğe bağlı daha çok, hücuma çıkmadı neredeyse. Bu adam kaleye yakın konumlanmalı.

Aslında yer yer ikisine de serbestlik verildi ama dediğin gibi Ömür biraz daha sık hücuma çıkmayı denedi. Bakasetas konusunda da katılıyorum. Bu adamı kaleden uzaklaştırarak hem oyuncuya hem de takıma zarar veriyoruz. Bence bu adam kaleye üç şut atarsa bir tanesini gol yapma becerisi olan özel bir adam. Bu nimetten faydalanmamız lazım.

Yorum

• İyi galibiyet tebrikler hoca tebrikler takım
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Şu maçtaki oyuna iyi diyebilmek için rakip takımdan, ligdeki diğer takımların durumundan, Avrupa'da, dünyada oynanan futboldan bihaber olmak lâzım, bu oyun geçen sezonki gibi hedefe götürmez ki o oyunu tamamen kısır olmaktan kurtaran en net futbolcunu gönderdin "Nwakaeme", bu oyunda yine onu ararsın, bu sezon koşullar farklı, oyunun değişmesi ve gelişmesi gerekiyor, transfer gerekiyorsa transferleri yaptırtacak teknik direktör, 3.lük, 4.lük değil seri şampiyonluklar ve Şampiyonlar Ligi'nde bir takım görmek ortak temennilerse şayet.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Maçtan önce burda 5 atarızcılar şimdi burda takımı gömüyor. Beyler. ..Bu takım kimseye 5 atamaz öyle bir formatı yok dedik anlamıyorsunuz.Bu takım rizeye karşı 1 maçı kaybetti kendi sahasında zorla kazandı malatyaya karşı kendi sahasında zorla kazandı altaya karşı 2 maçıda zorla kazandı takımın hali budur.Bu takım 20 puan fark yaparkende böyle oynuyordu alanya maçı hariç oh diye bir maç izlemedik .O yüzden uçmaya kaçmaya gerek yok kendi hayalinizdeki kıyafeti bu takım giyemez takıma sallamayada gerek yok 10 maç 20 puan yaparsak ilk 3 içinde bitiririz aksi taktirde bu seneden beklentiniz olmasın.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk maçlar ilk maçlar ilk maçlar

Klasik laflar

Tek gerçek var, Bizim takım böyle ağır temposuz ve sağa sola pas yaparak ve düşüne düşüne oynamayı kendine alışkanlık edindi. Bence ligin kadro olarak en zayıf takımına karşı ruhsuz oyun oynama hakkımız yok. Futbolcu maç seçmeye başlarsa işimiz kötü demektir. Yaratıcı oyuncumuz yok , Hamsik varken bile o mevkiye adam lazımken, şimdi o da yok ve orta sahada deli danalar gibi sağa sola koşturan, FİFA oyunlarındaki gibi kol takılınca adamla beraber topla taca kadar giden oyunlar vardı ya, ha işte tam da öyle, kafasını kaldırıp oynayan yok, Ömür 5 kişinin arasına dalmayı marifet sayar, Siopis, kendi kendine kavga ederek oynadığı halde seyirciden alkış toplar... Golluk pası kim verecek? Atak organizasyonu diye hiç bir şey yoktu bu maçta, Ondan kelli iki tane duran toptan gol bulduk. Velhasılı beğenmedim.. hamsik yokken, Dorukhan'ı stoperde oynatma anlayışına da kıl oldum.

bakasetas ve Ömür aynı anda sahada olmaz. Ömür normal koşullarda 11 başlamaması lazım ama yok işte ne yapalım mecburuz oynatmaya

Trezege böyle kendine oynarsa ve pası düşünmese bu da sorun olur. Gol attırmayı sevmeyen oyuncuyu da sevmem
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 4-5 meselesini anlattık, "olağan" beklenti ile sahada bunun karşılığının olamaması taraftarın sorunu değildir.

Yorum

• Geçen sene duran top falan çalışmamışız biz. Bu sene bu duran toptan çok can yakacaz belli oldu.

Takımın bu halini yorgunluğa, eksik orta sahaya ve sıcak havaya bağlamak istiyorum. Taşlar yerine oturacaktır diye düşünüyorum. Aksi halde bu şekilde Ş.L' ne kalamayız.

Yorum

• Orta sahası üretken olmayan ve forveti agır tank gibi olan takım bu oyunu oynamaya mahkummmmm bu oyuna ragmen a.avcı bu takımı şampiyon yaptı x bir hoca 5.zor yapardı anlayamayana anlatmaktan bıktıkkk.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kimse kızmasın
                        Trezege bakasetas vşsca yı topla wakayemenşn verdiği katkıyı veremiyorlar ve veremeyecekler,yok el freniydi bilmem ne,geçnşz kardeşim..bu takımı şampiyon yapan waka ile uğurcandı..skora yaptığı katkı inanılmazdı..
                        .....

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ömür'ün ilk yarıdaki pozisyonu penaltı mıydı?

bu adam hızlıydı ama gel gelelim kendisinden 5 adım gerideki adam yakaladı bunu. garip bir pozisyondu.

bal yapmayan arı artık ömür benim gözümde.
                          ömür uzun mesafelerde hızlı olamaz aga,kısa boylu bir oyuncu sonuçta,

kısa mesafelerde ise hızlıdır,ikisi ayrı şey

yani dediğin pozisyona şaşırmadım,
                          TEKKEBALL

Yorum

• Bakasetas Milli maclar gelsin diye dua ediyordur...6 hafta sonra, yine nasil bir futbolcuya sahip oldugumuzu görecegiz herhalde
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orta sahası üretken olmayan ve forveti agır tank gibi olan takım bu oyunu oynamaya mahkummmmm bu oyuna ragmen a.avcı bu takımı şampiyon yaptı x bir hoca 5.zor yapardı anlayamayana anlatmaktan bıktıkkk.
                              Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Cornelius hangi teknik direktör döneminde transfer oldu ? Yani bu nasıl değerlendirme nereden baksan olmuyor. (Bu arada hepsi de iyi futbolcular yanlış anlamaya müsaitler farklı anlamasın.)

Yorum

• Takımdan oyun yönünde farklılık beklemek yanlış çünkü biz artık buyuz bazı oyuncularımızda formsuzluk var visca bakasetas başı çekiyor ve trezeguet de daha tam ısınamadı takıma ama şu net forvete hareketli aralara kaçan ortasahaya teknik ve topla kaleye gidip şut atabilen ve defansa da malum yere toplamda 3 transfer şart

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X