Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baka ileride oynamalı, Ömür'ün yerine net transfer lazım, Ömür'ün yeri yedek kulübesi çünkü şunu çok iyi yapıyor diyeceğimiz bir tane özelliği yok, orda oynayacak oyuncunun özel oyuncu olması lazım, hele de ŞL'de oynayacak takımın..
    Baka'yı oynattığımız yere transfer lazım. Bakasetas da verimli olduğu 10 numarada oynamalı. Böylece Hamsik yokluğunda da saha içi organizasyonunu üst seviyede tutabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çoğunluğun aksine Bakayı bugün beğendim. İki üç tane kritik top attı araya. Kalan da al ver işte. Oynadığı pozisyonun gereklerini yapıyor. Kaleye uzak olmasu onun suçu değil.
      Ben anlayamıyorum bazı şeyleri. Çok iyi ilk yarı çıkardı ancak millet hala onu 10 numara oynuyor kafasıyla izlediği için yetersiz buluyor. Adamı 8 olarak göremiyor kimse. Gayet ara paslarla çiktı ve pas kesti çogu zaman.
      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Eren ve Larsen bu kadar iyi oynarsa yakında sakatlanır. Biz de böyle bir takımız

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk yarıda iki oyuncu da sekiz oynadı. Yerleri değişmesi bir şey ifade etmez. Bakasetas 8 numara oynayınca silik görünüyor ama iki üç tane araya güzel top attı. Hakkını yememek lazım.
          Ömür serbest dolaşıyor sahada, Baka taktiğe bağlı daha çok, hücuma çıkmadı neredeyse. Bu adam kaleye yakın konumlanmalı.

Yorum

• Hamsik’i her türlü arıyor takım.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ben bugün bakasetas'ı beğendim. İlk yarı için Hamsik'ten eksik bir oyunu yoktu. Adam eksiltti, kritik güzel paslar verdi, oyunu açtı.

Yorum

• Tam Beratlık maç. Sahaya atıp top yapmak lazım.

Yorum

• Hoca Bakayı ileri atıp Ömürü merkeze çekmeli,tersini yapıyor ve bu konuda ısrarcı, niye bu kadar zorluyor anlamıyorum. Baka geride, Ömür de ilerde potansiyellerinden uzaklaşıyorlar.

Yorum

• Takımı beğendim. Orta sahada Hamsik değil de Siopis olunca Dorukhan'ı stoper oynatıp pasla çıkma planı tutmadı ama onun dışında istediğimiz şeyleri yaptık.

Bi de içerde Hugo ve Cornelius gibi 2 kule olmasına rağmen neden kornerleri paslaşarak piç ettiğimizi h anlamadım.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bakasetas geçen sezon sonuna göre daha iyi gözüktü, en azından Ömür ve Visca’ya nazaran. Araya 2-3 top bıraktı çok net. Trezeguet’in koşularını iyi gördü her defasında.
                      Ama rakip o kadar kötü ki, çok boşluk veriyorlar, Baka’nın performans artışı da olmayabilir bu durum.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• vaiscaya laf eden taş olur.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baka'yı oynattığımız yere transfer lazım. Bakasetas da verimli olduğu 10 numarada oynamalı. Böylece Hamsik yokluğunda da saha içi organizasyonunu üst seviyede tutabiliriz.
                          Bu gerceklesebilseydi tur sansimizi cok yüksek görürdüm.Baka ya yazik oluyor gercekten. Bütün yetenekleri ve yaraticiligi bosa harcaniyormus gibi..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• devre arası frankurt bayern maçını açtım adamlar bu işi aşmış böyle tempo yok. gruplara kalırsak bayern ile aynı yere düşmeyiz umarım.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trezeguet'nin işi zor çünkü yerine geldiği oyuncu Nwakaeme. Buna karşılık Trezeguet de hem açık sahada hem de dar alanda çözüm üretebiliyor. Sanki fizik olarak (Ekrandan gördüğüm kadarıyla) biraz daha zamana ihtiyacı var.

Visca'ya gelirsek... İkinci maçta üçüncü asistini yaptı. Ee, zaten istatistiklerine bakarak ona hayran olmadınız mı? Yine istatistiğini yapıyor işte. Başakşehir'de tek başına uçup kaçmıyordu ki...
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Rakip ne kadar güçsüz olursa olsun skor 1-0 devam ettiği sürece ortada büyük bir risk var demektir. 2. golü erken bir şekilde bulmalıyız.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X