siopis,trezeguet,larsen,cornelius en begendigim isimler.larsen bu sezon mimimum 3-4 kafa golu atar.surekli kovaliyor.yalniz ligi cer cop takimlarla doldurdular.istanbulspor bu kadroyla lige nasil yukselmis.bu kadro ligde kalirsa seneye ligi kapatsınlar.golu atinca sevinemedim bile.seyir zevki kalmadi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Karşımızda süper lig seviyesinde olmayan bir rakip var. Ancak ilk yarıda duran top dışında net gol pozisyonu üretemedik. İki tane ceza sahası çevresinden şut attık başka da bir şey üretemedik. Bakın tekrarlıyorum, karşımızda süper lig seviyesinin bile altında bir rakip var.
Bizim takımda tempo namına bir şey yok. Beklerimiz oyunu hızlandırmak istiyor lakin orta saha buna duyarsız kalıyor. Dorukhan'ın orta sahaya yaklaşıp pas oyununa katkı vermesi lazım. İlk yarıda bunu hiç hiç denemedi. İlk yarının son 15 dk.lık bölümünde Ömür biraz kıpırtandı takımın oyun hızı hemen değişti. Ama genel olarak inanılmaz temposuz oynuyoruz. Şu karşımızdaki ekibi pas yaparak başını döndürmemiz lazım. Lakin bu görüntüden uzak bir oyun şeklimiz var.
Yorum
-
İnanılmaz bir rahat geçiriyorsun çünkü rakibin inanılmaz kötü !!!İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaf olsun diye elestirenler o kadar belli oluyor ki.. komiksiniz.
İnanilmaz rahat bir mac geciriyoruz. İlk mac genel olarak takim oyuna hakim.
3-5 maç sonra takım puanlar kaybettiğinde konuşmamak için önceden eleştiriyoruz.
Pasla çıkamıyorsun, sürekli geri oynuyorsun kalecin sürekli ileri şişiriyor, ilerde çoğalamıyorsun ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Doğucan - Siopis
.... Bakasetas .....
Denenebilir belki 20 dakika. Cornelius'a yakın oynayan bakasetas daha verimli olabilir.
Şu an geride yerleşim ve beklerin oyunu iyi.
Önde yaratıcılık ve eksikliği çekiyoruz. Alacağımız merkez orta saha çok önemli. Zira doğru oyuncuyu alamazsak nur topu gibi bir 8-10 oyuncusu sorunu çıkacak.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
8 numara oynuyor 10 numara oynamıyor adam Abdulkadir ile birlikte oynayınca oyunu bozuluyor adamın.İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetasin sahada oldugunu yeni gördüm. Hayalet bu adam. Her mac 10 kisi oynatiyor.
Ayrıca hayalet felan da değildi.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ömür ve Visca’nın birlikte koşup vuramadığı pozisyona sinir oldum. Eğer ikinizde böyle istekli o topa koşuyorsanız birlikte vurun ama vurun, aman çıt kırıldım bi yeriniz inciniz ikiniz birden atlayın topun üstünden.
Siopis, güç olarak olmasada hız akıl kalan herşeyiyle müthiş bir süpürücü ve takipçi.
Bize oyun kurucu lazım. 8 numara lazım. Hamsik’ten daha dinamik olursa seviye atlarız.
Sağ stoper ve 8 numara alırsak. Yedek kalitemizde bir tık yükselir. Şuan yedeklere bakınca insanın morali bozuluyor (Yusuf Erdoğan, Kerem Şen, Berat Özemir, Emrehan Gedikli) bu 4 oyuncu yerine kullanabileceğimiz adamlar olması lazım.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
ciddi bir düşüş var, bizim için ortasaha transferi stoper kadar önemli.İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetasin sahada oldugunu yeni gördüm. Hayalet bu adam. Her mac 10 kisi oynatiyor.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İstanbulspor bu haliyle ptt liginde en iyi düşmemeye oynar, süper ligde 1 numaralı düşme adayıdır. yabancı bir takım değil diye heralde fazla üstlerine gitmiyoruz yoksa ilk yarı en az 3 olmalıydı. bizim dışımızda 3 istanbullu, başakşehir vs olsa idi heralde ilk yarı 3-4 olmuştu maç. kazanmak önemli ama ligin ilk maçı güzel bir fırsat, rakiplere gözdağı verilebilecek bir ortam. ama biz yine defansta kaleciyle uyuz uyuz paslaşıyoruz
. bu oyun tarzımızı hiç sevmiyorum elimizden geldiği ölçüde adamları kalemize getirmeye çalışıyoruz, adamların kaleye gelmeye mecali yok.
from BOGAZIÇI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum