İnsanlar da perişan oluyor kardeşim git gel hem birsürü para hem de birsürü çile.Adam ailesiyle yaşıyor İstanbulda takımının maçına ayda yılda bir gidiyor gitmişken de çoluk çocuk hanım komple gideyim istiyor hal böyle olunca git gel 3-4 bin lira paranın yolu yemesi içmesi yakıtı bileti felan filan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
bursaspor maçıİlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hakan yemişken denen rezil adam bizi bir maçta ofsaytı görmeyerek yakmıştı ama hamgi maç çıkaramadım şimdi o zaman olay olmuştu.
dün gibi aklımda
bariz ofsayt vardı
Yorum
-
Bu takım bariz rakip hataları olmadığı süreceki sivas maçındaki gibi...... Kimseye 5 -6 tane atamaz Uğurcanın performansı ve oyuncuların motivasyonu kaderimizi belirleyecek.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemel kadrolara göre kağıt üstünde 5-6 tane atarız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
-
Çok az bilet satılmış seyirci etkiside olmayacak.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
cuma günü ve 261 tl oluşuİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok az bilet satılmış seyirci etkiside olmayacak.
Yorum
-
Adamlar sandı ki 261 e ful çeker stat. Bu aklı kim veriyor bunlara diyeceğim ama öyle aklı başında biri yok aralarında sanırım. Öyle olsa bu kadroyu biraz güçlendirirlerdi. Zaten hocaları dedi ya fikstür çekiminde 2. lig ile 1lig arasında fark olmadığını göstereceğiz Trabzon'a diye. Bir 5 yiyin de aklınız başınıza gelsin sizin.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İstanbulspor az maliyetle takım oluşturup,yüksek gelir elde etme peşinde.
Sonuçta yatırım için satın alınmış bir kulüp bu.
Büyük takımların kadrosunda düşünmediği yerli ve yabancı oyuncuların kiralanması için ideal takım olduğu için büyük takımların kadro şekillenmesini ve buralardan düşecek oyuncuları ücretlerinin büyük kısmını geldiği kulübe ödeterek takım oluşturmayı hedefliyorlar.Onlar için ilk 1 ay zor geçer ama kadrolarına bu yolla iyi oyuncular katarlar.
Skor tahminim 1-4DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
5 bin kişi bile bilet almamış, yazıklar olsun. Lafa gelince Trabzonspor İstanbul'a taşınsın der millet ama 2 maç üst üste İstanbul'da oynanınca 5 bin kişi ancak geliyor. Herşeyi geçtim bu takım geçen sezon şampiyonu ünvanı ile geliyor oraya, gövde gösterisi yapmamız lazımdı.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum