Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gecen yil İstanbul takimlari leşti biz fark yarattik. Bu sene farkli .fb şampiyon olamazsa ali gidiyor. O yuzden sahada disarda tum gucunu harcayacak. Gs saglam kadro kurdu. Bjk kapali kutu.Biz aynıyız. Yani şimdi soruyorum corne sakatlansa senin forvetin kim? Yani inşallah ben yanilirim

Yorum

• şüphesiz iyi bir başlangıç olacak. Hamsik'e takılmayalım. Biz geçen sene Nwakaeme'siz ve Hamsik'siz nice maçlar kazandık. Önemli olan koordinasyon ve oyun içindeki olgularımızdır.
      Farklı galibiyet bekliyorum.

Yorum

• İstanbulspor kötü takım. Kazanırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• her anlamda eşi benzeri görülmemiş son yılların en fazla konuşulan sezonlarından birisi olacak.

bu yazı burada dursun sezon sonu alıntılarım.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• UĞURCAN-LARSEN-DORUKHAN-HUGO-EREN-SİOPİS-BAKASETAS-ÖMÜR-TREZEGE-VISCA-CORNELİUS. Abdullah Avcı’nın kadrosu kesin bu olacak bence.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kupa tarifesine benzer bir tarife muhtemel, iyi başlasın, iyi bitsin.

______________UĞURCAN
              __LARSEN__DENSWİL__HUGO___EREN
              _____________DORUKHAN
              _______ABDÜLKADİR_______BAKASETAS
              __VİSÇA____________________TREZEGUET
              ___________CORNELIUS

Dorukhan stoper başlarsa orta sahada Doğucan ile de başlanabilir.

Hangi 11 ile başlanırsa başlansın mutlak favori çıkılan maç.
              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.08.2022, 01:29.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• larsen dorukhan hugo eren
                djaniny
                ömür baka
                visca corne trez

Yorum

• İstanbulspor'un kadrosunu gördüm de, yani bu takımın TFF 1.Lig'i kazanmasına bile imkan yok dersiniz o derece. Niye çıktınız arkadaş o zaman? Bu sene görünen o ki Konya, Başakşehir dışında 4 büyükleri zorlayabilecek pek takım yok gibi duruyor. Arada sürpriz mağlubiyetler olacak tabii ama ne bileyim kalite çok düşmüş gibi geldi bana.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Ologo'yu bir izleyelim bakalım. :F

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbulspor'un kadrosunu gördüm de, yani bu takımın TFF 1.Lig'i kazanmasına bile imkan yok dersiniz o derece. Niye çıktınız arkadaş o zaman? Bu sene görünen o ki Konya, Başakşehir dışında 4 büyükleri zorlayabilecek pek takım yok gibi duruyor. Arada sürpriz mağlubiyetler olacak tabii ama ne bileyim kalite çok düşmüş gibi geldi bana.
                      Konya, Başakşehir, Ads, Antalya ve sürpriz Karagümrük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hayırlı olsun başlıyoruz galibiyet olsun

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bilet fiyatları biraz pahalı geldi. 5000 Dolayında satılmış bilet var şuan.

Maç anına kadar 10.000 civarında seyirci olursa olur.

Bizim seyircimiz ailesi ile eşiyle dostuyla maça giden bi kitle.

X takım taraftarı gibi kanka gel maça gidelim olayı çok az.

1 Hafta içerisinde bizim aileye süper kupa maçı ile birlikle maliyeti 2500'ü geçiyor doğal olarak gitme konusunda kararsız kalabiliyoruz.

2 Maça gideceğim diye kombine parası harcamış oluyorum. Bütceyi zorluyor bu tip durumlarda peş peşe maçlar.

Çoğu kişinin iş çıkışı olmasından çok bu durumdan etkilendiğini düşünüyorum
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Böyle maclarda süprizler cikabiliyor. Dikkat etmek gerekir. Galip gelme olasiligimiz fazla ama olasi bir beraberlige sasirmam acikcasi..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu maç 2-3 hafta sonra olsaydı bu bilet fiyatlarıyla da dolardı.

6 gün önce aynı stadyumda maç oynanması ilgiyi azalttı.Cuma günü olması da bir etken.

İstanbulspor nasıl olsa gelir Trabzonspor taraftarı para kazanalım diye fiyatı yüksek tuttu ama bu durumu hesap edemedi.

Bu akşam 7-8 bin kişi ancak olur, İstanbulspor tribün hasılatı elde edeceği 4 maçın birisini iş bilmezlik yüzünden iyi para kazanamadan geçmiş olacak.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Düşmeye çıkmış bi takım puan kaybı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Türkiye kupası maçı gibi bir şey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X