Gecen yil İstanbul takimlari leşti biz fark yarattik. Bu sene farkli .fb şampiyon olamazsa ali gidiyor. O yuzden sahada disarda tum gucunu harcayacak. Gs saglam kadro kurdu. Bjk kapali kutu.Biz aynıyız. Yani şimdi soruyorum corne sakatlansa senin forvetin kim? Yani inşallah ben yanilirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kupa tarifesine benzer bir tarife muhtemel, iyi başlasın, iyi bitsin.
______________UĞURCAN
__LARSEN__DENSWİL__HUGO___EREN
_____________DORUKHAN
_______ABDÜLKADİR_______BAKASETAS
__VİSÇA____________________TREZEGUET
___________CORNELIUS
Dorukhan stoper başlarsa orta sahada Doğucan ile de başlanabilir.
Hangi 11 ile başlanırsa başlansın mutlak favori çıkılan maç.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.08.2022, 01:29.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İstanbulspor'un kadrosunu gördüm de, yani bu takımın TFF 1.Lig'i kazanmasına bile imkan yok dersiniz o derece. Niye çıktınız arkadaş o zaman? Bu sene görünen o ki Konya, Başakşehir dışında 4 büyükleri zorlayabilecek pek takım yok gibi duruyor. Arada sürpriz mağlubiyetler olacak tabii ama ne bileyim kalite çok düşmüş gibi geldi bana.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Konya, Başakşehir, Ads, Antalya ve sürpriz Karagümrükİlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbulspor'un kadrosunu gördüm de, yani bu takımın TFF 1.Lig'i kazanmasına bile imkan yok dersiniz o derece. Niye çıktınız arkadaş o zaman? Bu sene görünen o ki Konya, Başakşehir dışında 4 büyükleri zorlayabilecek pek takım yok gibi duruyor. Arada sürpriz mağlubiyetler olacak tabii ama ne bileyim kalite çok düşmüş gibi geldi bana.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bilet fiyatları biraz pahalı geldi. 5000 Dolayında satılmış bilet var şuan.
Maç anına kadar 10.000 civarında seyirci olursa olur.
Bizim seyircimiz ailesi ile eşiyle dostuyla maça giden bi kitle.
X takım taraftarı gibi kanka gel maça gidelim olayı çok az.
1 Hafta içerisinde bizim aileye süper kupa maçı ile birlikle maliyeti 2500'ü geçiyor doğal olarak gitme konusunda kararsız kalabiliyoruz.
2 Maça gideceğim diye kombine parası harcamış oluyorum. Bütceyi zorluyor bu tip durumlarda peş peşe maçlar.
Çoğu kişinin iş çıkışı olmasından çok bu durumdan etkilendiğini düşünüyorum...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Bu maç 2-3 hafta sonra olsaydı bu bilet fiyatlarıyla da dolardı.
6 gün önce aynı stadyumda maç oynanması ilgiyi azalttı.Cuma günü olması da bir etken.
İstanbulspor nasıl olsa gelir Trabzonspor taraftarı para kazanalım diye fiyatı yüksek tuttu ama bu durumu hesap edemedi.
Bu akşam 7-8 bin kişi ancak olur, İstanbulspor tribün hasılatı elde edeceği 4 maçın birisini iş bilmezlik yüzünden iyi para kazanamadan geçmiş olacak.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum