Değil arda kardeşler ali kc yonetse ıstanbul o kadrosuyla puan alamaz lar sen.. oğuzhan hakan yeşil ologo duhan.. melıh topal li abazaj ıbrahim ethemi.. ebertt
Kadro itibariyle elbette öyle ancak maç içi değişkenler zaman zaman farklı sonuçlara sebep olabiliyor...
Lige 2'de 2 yaparak gireriz gibi ancak sonrasın da hem ligde hem de playoffta rüzgar tersine dönmez inşallah, yapılması gereken transferler yapılmadı..
İstanbul Trabzonspor maçının bilet fiyatlarını ve Taraftarımıza ayrılan
tribünleri beğenmedim yetersiz buldum, bu konuda Trabzonspor yönetimini
yetersiz veya duyarsız görüyorum. Koskoca Olimpiyat Stadını İstanbulspor'un
doldurabilecek taraftarımı var? nasıl olsa stat geliri İstanbulspor'un hakkı
verin tribünleri Trabzonspor Taraftarlarına, Doğu tribünler 150 lira, kale arkaları
75 lira olsun, maksat şölen olsun. İstanbulspor'u küçümsemek için yazmadım
malum gerçekler maç seyirci ile güzelleşiyor. Aşağıdaki video
Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa maçında kaydedilmiştir.
Bilet alamıyorum arkadaş ya bjk passo ligim de var diye geçen sezon bilet alayım diye çıkardım şimdi iptalde etsem alamıyormuşum son 10 gün diye varmı çare bilen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ölüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Bu sene gs -fb yarisini izleriz. İnşallah şampiyonlar ligine kalirizda kasa para gorur. Bizim kadro uc kulvar icin yeterli degil
Orta sahamız vasat, sahaya akıl koyacak futbolcumuz yok, bunun sonucu topu tutamama, baskıdan çıkamama ve kaos futbolu malesef, transferde sınıfta kaldık, gidenlerin yeri doldu belki ama kaliteyi artırmadık, geçen sezon Hamsik sakatlandığından beri bu takım top oynamadı, o kadar puan farkı olmasa şampiyonluğu bile vericektik net, şu zamana kadar orta sahaya bir beyin transferi yapılmaması fiyasko malesef..
Yorum