Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Değil arda kardeşler ali kc yonetse ıstanbul o kadrosuyla puan alamaz lar sen.. oğuzhan hakan yeşil ologo duhan.. melıh topal li abazaj ıbrahim ethemi.. eberttİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErce ayrılır ayrılmaz ilk maçta Arda'yı verirler diyordum yanılmadım...
Yorum
-
Abi bu kadar emin misin ya top yuvarlak vallaha hiç belli olmaz.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğil arda kardeşler ali kc yonetse ıstanbul o kadrosuyla puan alamaz lar sen.. oğuzhan hakan yeşil ologo duhan.. melıh topal li abazaj ıbrahim ethemi.. eberttS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
1 hafta önce fb'li kardeşime İstanbulspor maçına Erce'nin abisini verecekler demiştim.
Bunu tahmin eden başka arkadaşlar da vardır.
Ülke kurumlarını ve kurumları yöneten insanların düşünce yapısını çok iyi öğrenmişiz.
Bazı hakemler vardır art niyetli değildir ama o işi iyi yapabilecek yeteneği,kalitesi yoktur.Kötü hakemdir.Maçı yüzüne gözüne bulaştırır.
Bu işte böyle bir hakem.
Bizim maçlara gelmesin diye Erce gitsin istememiştim.En son Larking tarafından düzenlendi; 04.08.2022, 13:25.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Artı istanbulspor un geçen yıl en iyisi rroca sakat.. bunlardan 3 gömlek üstte gradel erdogan yatabare pozisyon bulamadı ethemi abazaj ıbrahim 3 kuşu hiç bizi yapamaz.. oyunun başında 10 kişi kalalım yine kazanırız.. 9 yada8 kişi kalırsak beraberlik... hatayi da rahat geçeriz.. ama kopenhag dönüşü antalya sikinti
Yorum
-
Arkadaşlar kalite önemlidir ancak takım olabilmek hepsinden daha önemlidir. O nedenle üç atarız, beş döşeriz gibi sözler etmeden önce İstanbulspor'un oyununu görmek lazım. Ben bu takımı hiç izlemedim, hazırlık maçlarında nasıl oynadılar bilmiyorum. Bunları bilmeden sıkmamak lazım. Ha belki maçı 0-5 kazanırız, bilemem. Ama bilgi sahibi olup yazmak lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum