Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şaka maka lig de başlıyor. Lige yeni çıkan takımla ilk hafta oynamak avantajdır bizim ligde, çünkü toplama takım oluyorlar, sistemleri falan oturmamış oluyor. Sivas tarifesi yaparız gibi geliyor.

Bunlar transfer yaptı mı bu arada, hiç takip edemedim?
    Aslında toplama takım değiller, çok fazla transfer yapmadılar ama hem kalecileri hem de as stoperleri gitti, sadece kalecinin yerine yabancı kaleci aldılar.

Bu açıdan rakip 1. ligteki kadrosunun zayıflamış haliyle karşımıza gelecek ama hoca da dahil çoğunlukla takım durduğu için uyum sorunu ve ne yaptığını bilmeyen bir takım gibi olmayacaklardır.

Bence bu maçla ilgili en büyük soru işaretleri: bilet fiyatları ne kadar olacak, ne kadar yer açılacak, gidip takımı ilk maçında da destekleyebilecek miyiz
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında toplama takım değiller, çok fazla transfer yapmadılar ama hem kalecileri hem de as stoperleri gitti, sadece kalecinin yerine yabancı kaleci aldılar.

Bu açıdan rakip 1. ligteki kadrosunun zayıflamış haliyle karşımıza gelecek ama hoca da dahil çoğunlukla takım durduğu için uyum sorunu ve ne yaptığını bilmeyen bir takım gibi olmayacaklardır.

Bence bu maçla ilgili en büyük soru işaretleri: bilet fiyatları ne kadar olacak, ne kadar yer açılacak, gidip takımı ilk maçında da destekleyebilecek miyiz
      Biletleri çok abartacaklarını sanmıyorum. Bize de doğru tribünü verirler diye düşünüyorum. Bu tamamen Trabzon bağlantısından dolayı. Yoksa başka bir takım olsa kale arkasını bin tl ye açar.

Cuma akşam zor olsa da biletler makul olursa yine doldururuz büyük bir bölümünü stadın.

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

arkadaslar Trabzonspor logolu passolig karti ile giresun stadindaki maca girebiliyormuyuz?
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar Trabzonspor logolu passolig karti ile giresun stadindaki maca girebiliyormuyuz?
          Trabzonspor için satışa çıkan biletlerden alabilirsin sadece giresun tarafından bilet alamazsin

Yorum

Buna kulüpler tribün bazlı kendileri karar veriyor. TFF Logosuz pasoligler için genelde kontenjan hepsi açıyor, ama diğer takım pasoliglerine kulüpler girebilir veya giremez şeklinde karar veriyor
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

maçina göre degisebilir,, baska bir takimla oynadiklarinda Trabzonspor logolu karta engel koyacaklarini sanmiyorum
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

eyvallah tesekkürler. maksatim bu haftasonu hazir izindeyken bir mac izleyebilmek, malum giresun komsu sehir hem gezip hemde giresun-adana macini izlerim diye düsündüm trabzonspor passo kartim ile
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Transfer yapmadılarsa averajı düzleriz ilk maçtan. Bizim takım lige hırslı girecektir.

Yorum

eyvallah tesekkürler. maksatim bu haftasonu hazir izindeyken bir mac izleyebilmek, malum giresun komsu sehir hem gezip hemde giresun-adana macini izlerim diye düsündüm trabzonspor passo kartim ile
                    biletler satisa çiktiginda bakarsin, su an satisa çikmamis
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Hazırlık maci kadrolarına baktım. Tamamen 2.lig kadrosu duruyor. Neyi düşünüp böyle bir şey yaptılar anlayamadım. Aldıkları paraları cebe atıp olduğu kadar oynayıp düşüp gidecekler mi, yoksa cidden bu kadro ile ligde tutunacaklarını mi sanıyorlar acaba?

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

madem küme düşeceksiniz niye lige çıkıyorsunuz bu nasıl iş anlamadım. böyle takımlara izin verilmemesi lazım.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Şöyle bir lig tablosu bekliyorum. Perilerim böyle söylüyor

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana öyle geliyor ki savunmaya kamyon çekip kontra bekleyecekler
                            İsterse 95 dakika Çin Seddi kursunlar.

Yara yara geçeriz.

Trezege soldan deler geçer (onu izlemek büyük zevk)

Ayrıca Olimpiyat stadı bizim 2. evimiz gibi oldu. Gurbetçiler orayı karnavala çevirir ve lige 3 puanla başlarız inşallah
                            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 02.08.2022, 08:02.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

'Stadyum Konserleri' çerçevesinde Süper Lig’de 2022-23 sezonunun açılış maçı olan "İstanbulspor - Trabzonspor" müsabakasından önce saat 20:30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda "Madrigal" sahne alacak.
                              Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

Cornelius hazır sıcakken sallar 2 tane.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X