Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | İstanbulspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Farklı kazanacağımız bir maç olsun, gözdağı gibi bir giriş bekliyorum takımdan
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şikecilerle ayni gun mac kasti yapilsa bu kadar olur bizimkilerin cikis saati onlarin gidis saatine denk gelecek toplu ulasimda yine sıkıntı cikmaz insallah..
      Bir de açılış maçını genelde sâdece şampiyon oynamıyor mu ? Saat farkı var ama gün farkı yok niye ? 2.fb oldu diyem mi, peehhh, eşşekler yaa
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

stadyum hala belirsiz mi

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir de açılış maçını genelde sâdece şampiyon oynamıyor mu ? Saat farkı var ama gün farkı yok niye ? 2.fb oldu diyem mi, peehhh, eşşekler yaa
          2020demi ne şikeciler açmış sezonu. bi ara şampiyon açılış maçını oynar uygulaması terk edildiydi diye hatırlıyorum ondan herhalde. ama hatırladığım ve bakabildiğim kadarıyla açılış günlerine hep tek maç konmuş. bu şikecilerin avrupa maçı varsa var. cumartesiden salıya maç oynayamayacaklarsa canları cehenneme.
          açılış maçını şampiyon yapıyor işi de hikaye kalacak kalacak tvlerde saatlerce salya akıta akıta şikecileri konuşacaklar
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2020demi ne şikeciler açmış sezonu. bi ara şampiyon açılış maçını oynar uygulaması terk edildiydi diye hatırlıyorum ondan herhalde. ama hatırladığım ve bakabildiğim kadarıyla açılış günlerine hep tek maç konmuş. bu şikecilerin avrupa maçı varsa var. cumartesiden salıya maç oynayamayacaklarsa canları cehenneme.
            açılış maçını şampiyon yapıyor işi de hikaye kalacak kalacak tvlerde saatlerce salya akıta akıta şikecileri konuşacaklar
            Aynen büyük saçmalık.. şampiyon açılışı yapmaz desinler kabul ama bu ne
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stadyum hala belirsiz mi
              Olimpiyat denmişti
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FB Kiev'e elenmesi halinde ki pek mümkün gözükmüyor 4 Ağustos'ta Avrupa Ligi 3.tur maçı oynama durumu olduklarından bizim maçı 21:45'e alabilirler...
                Kiev’in elemesini beklemiyordum. Neyse en azından maçı 21:45’e alırlar…
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

bu sıcakta 21:45 iyi gider

(UEFA)

Yorum

alın bakalım şu müptezellerin maçını başka güne.
                    şampiyonun maçı var bugün.

Yorum

#SporTotoSüperLig'in ilk haftasında oynanacak Fenerbahçe - Ümraniyespor karşılaşması 5 Ağustos Cuma gününden 8 Ağustos Pazartesi gününe alındı. Süper Lig, 5 Ağustos Cuma günü 21:00'de oynanacak İstanbulspor - Trabzonspor maçıyla başlayacak.

+

İstanbulspor - Trabzonspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakanın %30 deplasman seyirci kapasite ile oynanması bekleniyor. (20 bin üstü taraftar)
                      https://tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=38233
                      En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 28.07.2022, 21:41.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

İlk maçı hep ilk sevda gibi gözlüyoruz enteresan bir duygu.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Bilgilendirme

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 5 Ağustos Cuma günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 19.15’te oynayacağımız İstanbulspor karşılaşması, TFF kararı gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na alınmış olup saati 21.00 olarak değiştirilmiştir.
                          Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

Olimpiyatta mıyız abi?
                            [MENTION=40734]MetehanS[/MENTION]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yaw berbat bir denk geliş oldu. Yıllık iznime denk geldi, şehir dışında olacağım, gelemiyorum Kupa maçını ve ilk lig maçını kaçırıyorum.

Ama diğer maçlara gideceğim inş. haberleşiriz.

İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olimpiyatta mıyız abi?
                              <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@MetehanS<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X