Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa 2022 | Trabzonspor 4 - 0 D.G.Sivasspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
-
-
Haydi bakalım İstanbul'dan müzeye bir kupa daha eklensin, her ne kadar stadın fizikî koşulları zorlasa da tribünlerin de coşkusuyla baskın bir oyun ve uzatmaya bırakmadan net bir galibiyet bekliyorum, öyle olmalı 🙂Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğu tribünde yeni biletler çıktı ortaya.
bir de sey sorayim yaa bilen varsa, dogu alt ve üst tribün arasi geçis olabilir mi içeriden ? bir kardesim bir kuzenim maça gidecek ikisi de kiz tek basina da izlemek istemiyorlar ... benim bileti de transfer edemiyorum yoksa yan yana olurlardi... eldeki bilet 709 blok, alabilecegim 315 alt var alt üst duruyor 2 tribün ama bilemedim geçis olur muTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Turnikelerden geçtikten sonra hatırladığım bi daha kontrol yok. Merdivenden çıkarsan yukarı, çıkmazsan aşağı bloklara giriyorsun.
Bizim taraftarda da koltuk numarasına göre oturma alışkanlığı yok. Beraber izleyebilirler bence
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer edemeyenler iptal mi etti naapti ama bildigim kadariyla sâdece kulübü arayip iptal edebiliyormusuz passoyu aradim öyle dediler...
bir de sey sorayim yaa bilen varsa, dogu alt ve üst tribün arasi geçis olabilir mi içeriden ? bir kardesim bir kuzenim maça gidecek ikisi de kiz tek basina da izlemek istemiyorlar ... benim bileti de transfer edemiyorum yoksa yan yana olurlardi... eldeki bilet 709 blok, alabilecegim 315 alt var alt üst duruyor 2 tribün ama bilemedim geçis olur mu
Yorum
-
Doğru hatırlıyorsun
turnike sonrası alt üst vs hiç farketmiyor istediğin blok ve kata girebiliyorsun
ben Altay maçına doğu üstte başladım
namazı kıldım doğu alta geçtim, serbest, kontrol yok
İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurnikelerden geçtikten sonra hatırladığım bi daha kontrol yok. Merdivenden çıkarsan yukarı, çıkmazsan aşağı bloklara giriyorsun.
Bizim taraftarda da koltuk numarasına göre oturma alışkanlığı yok. Beraber izleyebilirler bence"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Tribünde bir yıldız el sallar mı yarın? Jaja misali.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Fajr, Kayode, Konate ve Ahmet Oğuz gitmiş. Polonya'dan bir forvet almışlar. Çok yeni bir transfer daha yaptılar; N'jie. Oynar mı bilmiyorum. Kâğıt üstünde biraz zayıflamışlar gözüküyor. Sert, pres yaparak oynarlar klasik. Deplasmandaki maç gibi Hamsik'e pres yapıp oyunu sağ stoperimize doğru yönlendirirler.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 30.07.2022, 00:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum