Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa 2022 | Trabzonspor 4 - 0 D.G.Sivasspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel bir akşam oldu ben oyunu beğendim.Sağ stoper eksiğimiz kesinlikle devam etmekle birlikte Dorukhan kusursuza yakın oynadı söylemeden geçemem. Larsen umarım bu maç performansını senenin tamamında gösterir sağlam oynuyor.Hamsik ise hakikaten tvden başka tribünden bambaşka görünüyor müthiş adam gerçekten büyük oyuncu. Cornelius ise yedeği her kim olacaksa kolay forma vermeyecek hem hırslı hem becerikli.

Merdivenlerde çömelerek tıkış tıkış oturan 50 yaşındaki abimizden babasının omzunda maçı seyreden kardeşimize kadar tüm taraftarımıza teşekkür ederim . Harikaydık
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tahminlerim arasında rahat galibiyet vardı. Kuş zekalılar Emrehan'nın pozisyonuna ağlıyorlar. Lan maç 4-0 (dört sıfır) maçın bşiştmesine de 2 dakika var bu kadar mı kıtsınız. çatır çatır oynadı Trabzon bu kadarını beklememenin şoku yaşanıyor.

Ağlayın sızlayın gümbür gümbür geliyor Trabzonspor.

Yorum

• Hamsik geçen sezon başındaki gibi sol içe geçtiğinde tregezeyi, tregeze de corneyi kral yapar
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Derli toplu, ne istediğini bilen bir takım görüntüsü verdik. Bu şekilde oynarsak ligde 10 takım karşımızda 1 puan bile alamamalı. Sivas ve benzeri kalitede 10 takım var çünkü. Kalan takımlara karşı gösterdiğimiz performans belirleyici olur. Tabi her zaman ideal kadro çıkamayacağız. Bunu da hesaba katmak gerek. Sivas çok kan kaybetmiş ve yerlerini dolduramamış. Çok zayıftılar.

Bakasetas ve Trezeguet iyi anlaşıyor. Bu sevindirdi. Hamsik zaten tam bir orkestra şefi. Bu adam olmasa takımın oyun planı çok büyük sekteye uğrar.

Zayıf halka Abdüş. Kendini bir türlü bir adım ötesine atamıyor. Hala aldığı 10 topun 7-8 tanesini geri veriyor.

Kouassi beklediğimden çok daha iyi toparladı. Hiç bir beklentim yoktu transfer yapmış kadar sevindim performansına.

Cornelious kral. Kaldığı yerden devam.

Beklerimizin ikisi de çok iyi.

Dorukhan ise tam bir görev adamı. Maç boyunca çok üstün performans gösterdi.

Takım bozulmamış ve bekler sayesinde güçlenmiş. Transfer olarak bir adet sağ stoper, bir tane Hamsik yedeği yeterli bence.

Yorum

• Her maça bu motivasyonla ve ne istediğimizi bilerek çıkarsak, bizi zaten kolay kolay ligde kimse yenemez.
            Yoğun press karşısında oyun kurmakta inanılmaz zorlanıyoruz, buna bi çözüm bulmamız lazım. Hazırlık maçlarında da göze batan büyük problemimiz buydu.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yeni transferlerimiz iyi çıktı, çok sevindirici. Demek ki uyum süreci zart zurt çok mühim değilmiş, adamlar çıktı oynadı. Ama hala bu takımın üç eksiği var, saymaya gerek yok herkes biliyor. Neyse ki Tjikuzu’lara, Amiri’lere, Zargo Toure’lere alışmış bu bünyeye bu kadro da çok harika.

Yorum

• Iyi bir görünüm verdik.
                Dogru taktik ve hesaplamalar ile Insallah
                bu sene de ipi gögüsleyen biz oluruz.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• alamasak çok üzülürdüm lan :F Allah bereket versin

Yorum

• Geçen sezon son dönemde zaafımız haline gelen arka direğe yüksek topları kullanmaya çalıştılar arada ama Larsen ve Eren hava toplarında geçit vermedi.

Yorum

• Uğurcan yere yatmadı resmen idman yaptık.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İtiraf edelim, dün herşey beklediğimizden güzel ve kolay geçti.

Ancak olaylara çift taraflı bakmak gerektiğini düşünüyorum, şöyleki;

Evet, takım beklediğimizden ve hazırlık maçlarına nazaran çok daha iyiydi. - Ancak Sivasspor'un da çok kötü olduğunu unutmayalım.

bununla beraber,
                        Evet, Sivas kötüydü diyenler haklı - Ancak, üç kızkardeş ve ek bir kaç takım hariç, ligin seviyesi de bu. genelde bu seviyelerle karşılaşacağız. bunu da unutmayalım.

Evet, genelde lig seviyesi düşük- Ancak 6-7 takımın seviyesi bundan çok yukarlarda olacak. Ayrıca CL maçlarını da düşünüp, takım ve oyun kalitesini arttırmamız gerektiğini de önemsemeliyiz.

Bugün yendik mutluyuz, takımı övüyoruz - Ancak, SADECE TAKIMIN İYİ OLMASI İÇİN YAPICI ELEŞTİRİ YAPANLAR, takımdaki eksikleri ve üzerine konulması gerekenleri söyleyence de kulak arkası yapmayalım.

tüm bunların sonunda söylemek istediğim;
                        Takım farklı galibiyet aldığından ve olumsuz beklentileri gerçekleşmediğ için Savaş baltalarını saklayan arkadaşlara sesleniyorum;

Allahını seven, takım takıldığında da "aha işte size söyledik, Sivas ı yenince herkes şampiyonluk rüyası görmeye başladı.."vs. yorumlar yapmasın.

...
                        Sonuç olarak; takım çok iyi diyenler, amacı takımın iyi olan olumlu eleştirileri hemen yermesin. "gördünüz mü? hani takım öyleydi eksikti meksikti..." demesin.
                        ancak bununla birlikte, sadece kendi düşüncesi gerçekleşsin diye, olumsuz sonuçları bekleyip, "gördünüz mü hani takım çok iyiydi, bu takımdan bi cacık olmaz" vs. söylemlere girmesin.

Ya aslolan benim fikrim, benim haklı olmam senin haksız olman değil ya, önemli olan takımın başarısı.

Trabzonspor her sene başarılı olacaksa her sene yüzlerce milyonlarca kez haksız olmaya yanılmaya razıyım..
                        ve her defasında karşı fikirde olan arkadaşa, "Haklıymışsın arkadaşım ben yanılmışım, sen haklıymışsın" demekten yerinmem, hatta mutlu olurum.

bu düşünce olmak zor olmamalı. şahsi düşünce ve egolar Trabzonsporun üzerinde olmamalı! bu düşünce takımı aşağı değil yukarı çeker kanaatindeyim.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sezon için 90 puan demiştim 81 oldu ama ilk yarı 48 demiştim 46 topladık

bu sezon daha yüksek toplama şansımız var.
                          Ozaman bu senede şampiyonuz hocam. Varol [emoji3526]

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozaman bu senede şampiyonuz hocam. Varol [emoji3526]

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah. takıma güveniyorum açıkçası.

kadro pek bozulmadı ve bir arada oynama pratiği kazanmış bir iskelet var. bu futbolda bana göre en önemli unsurlardan ve de zaman isteyen bir olgu.

bu yüzden ilk yarı 45 diyorum ikinci yarı 89 yaparız.

Yorum

• Sivas kötüleniyor ama bence yine ilk 6'ya girerler. Fener gibi takımlar Sivastan biraz zor puan alır. Buraya not düşeyim

Yorum

• 2010 yılında da bursa mı kötüydü yoksa biz mi iyiydik tartışması olmuştu. sonra bizim iyi olduğumuz ortaya çıktı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X