Sezonu kupayla kapatıp kupayla açmak önemliydi. Herkesin emeğine sağlık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa 2022 | Trabzonspor 4 - 0 D.G.Sivasspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsura osura kazandık, bu sezon şampiyonluk daha kolay olabilir.Üzerimizde baskı,stres vs olmayacak.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
MAÇTAYDIK
Taraftar da takım da öyle rahat ki, nasıl isterse maç O ŞEKLE GELİYOR…
Eren
Larsen
Trezege
direk adapte olmuş. Eren i bu kadar iyi beklemiyordum, tam bir makina sol bek
Trezege, takım tanıdıkça ligin ÇOOOOK ÜSTÜNDE Bİ ADAM, böyle hızlanan görmedim, kşmse anlayamadı, Hamsik bile pası veremedi, çok özel bi oyuncu
Dorukhan oyunuyla STOPER KAVRAMINA yeni yorum kattı, tarihe geçecek performans
ÇOK MUTLU Bİ 50 bin vardı( kapılar açıldı 15-20 bin
Biletsiz girdi)Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza çok itici insan tebrik eder sergen de böyleydi bunlar jimnastik yapsınlar kendi başlarına eglensinler bu tarz takım sporlarını hak etmiyorlar
Yorum
-
İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu lig fikstürünüde incele bi hocam. Skorları soylemene gerek yok. Kac puan toplarız onu söyle bende sana şampiyon olabilirmiyiz onu söyleyeyim. [emoji16]
MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sezon daha yüksek toplama şansımız var.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah.Kouassi'ye de sallamışsınız.Emrehan'ı da 10 dakikalıkperformansı ile yemişsiniz.Sezon geçmez sizin gibilerle..
Emin olun bu maç yenilsek ve o hareketi yapsa en çok bağıran siz olurudnuz.
Emrehana gelince Enis destan iki kat daha topçu ondan
Olucu tosun belli eder.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi atmaya çalıştı 2sindede penaltı oldu. Kendine oynuyor arkadaşımız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyonlar ligi maçında aynısıni yapar penaltı olmaz burada saç baş yolariz.
Benim mantığım açık bir futbolcu kendi için oynuyorsa o adamın takımda yeri yok. Çünkü futbol bir tak oynu sen değil takım kazanmali
Kaybeden TS oluyor sonra
Baştan önlemi alacaksın sonra önemli bir maçta puan kaybı ve elenme yaşandığında iş işten geçmiş oluyorEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 31.07.2022, 00:10.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Sergen adamdır yerine göre Rıza huysuzun bilgisizin teki nasıl hoca oluyor bu adamlar anlamak zor git beden öğretmeniyle çık daha iyi rızadan beş gömlek daha güzel yönetir takımını daha iyi temsil eder..
Yorum
-
Maçın artilarindan bahsetmek istiyorum
Allah'a şükürler olsun ki tam bir taktik takımı olmuşuz
Hiçbir zaman taktik disiplinden tabi vermiyerek oyun oynamaya çalışıyoruz ve taraftar da buna sabrediyor
Buradaki en büyük pay Avcının dir
Bu gidişle daha iyi de olacağız
Hele şampiyonlar ligine kaldık mi dadindan yenmez.
Büyük ihtimalle bu sene de ligin favarisi olacağız çünkü oyundan zihinsel olarak kopma yaşamıyoruz maşallah
Terezege ye atılan toplar wakayemeye atılan gibi ayağa atılan toplardi
Bu mantık ilerde değişecektir
Wakayeme ayağına istiyordu trezege savunma arkasına ve önüne atilan toplarla orayı dağıtır, dağıtacaktir
Hazırlık maçları ölçü olmadığından hic yorum yapmadım. Ama emrehani beğenmedim sonradan oyuna girip topa yetisememesi idmanda bu adamlar ne yapıyor sorusunu sordurdu
Koussayi de bencilliği dolayısıyla eleştiririm. Böyle devam etmemeli kimsenin TS nin havasını bozmaya hakkı yok.
Mertens gelir mi bilmem ama oraya böyle bir topçu alınırsa kajveni al yaslan geriye.
Tebrikler hoca tebrikler takımNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk 30 dk Sivas diriydi sonra bittiler. Zaten kadroları biraz erimişti. Rakibin orta sahada kalabalık durmasının klasik sıkıntılarını yaşadık. Sonrası çok rahattı.
Orta sahadaki sorunu halledersek çok başka bir boyuta geçebiliriz. Bizim takımın tek sorunu, daha doğrusu en büyük sorunu rakibin presi karşısında oyununun yavaşlaması ya da durması. İlla o pası bulanık atıp topu zora sokuyoruz. Havadan kafayla paslar, gereğinden fazla topu bombeli atmalar... Sonra pres ile topu kaptırıyoruz. Orta saha kalabalık olunca Hamsik bile yetmiyor. Herkes markajda. Bunu çok çalışarak aşarız.
Hamsik 6 numarada biraz hırpalanıyor. Bu nedenle normalde yapmayacağı 3-4 tane hatalı pası oldu. Hamsik 6 numara ise Ömür ve Bakasetas ile sağlıklı bir orta saha oluşturmak imkânsız. Bakasetas'ın yerine daha çabuk, fizik kalitesi daha iyi ve ayağı iyi birini bulmalıyız. Ya da çok iyi alan savunabilen bir 6 numara alıp Hamsik'i 8'e koyacağız.
Derinde beklediğimiz anlarda Bakasetas-Hamsik zaaf oluşturuyor. En azından biri Dorukhan gibi iyi çarpışmalı.
Trezeguet ve Kouassi beni çok rahatlattı. Visca ya yedeğe ya merkeze doğru kayacak gibi geliyor bana. O sert deparları yok artık. Djaniny girdikten sonra kendini forvete attı. Deneme miydi, spontane mi gelişti bilmiyorum.
Eren ve Larsen fizik kalite kattı. Larsen hava toplarında da iyi. Eren'in çizgiye inmesi o sürati, Puhaç gibi dağınık koşmuyor, oyunu nasıl rahatlatıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum