Ulkede ki ekonomik durumdan haberi olmayanlara hava hos bekara kari bosamak kolay derler bekar olsam ogrenci vs tek tabanca olsam yemem icmem disimden tirnagimdan arttirir yine giderim.. ailece o fiyatlarin altindan kalkabilecek tuzu kurular soylenen fiyatlar dogruysa doldurur stadi, bu fiyatlara suru psikoloji ile hareket eden cogunlugu elinde bulunduran istanbul takimi taraftari bile o stadi dolduramaz cok zor millet kan agliyor inim inim gider ts clapdan ayirdigim 2 bin ile alisveris yaparim coluk cocugun ustune birsey alirim gideni de tutan yok ekonomik durumu iyi olan buyursun gitsin gozumuz yok..sampiyon olmus isi bitirmis takimin kume dusmus takimla oynayacagi bu fiyatlar abarti gunumuz sartlarinda insallah dolar full ceker stad beni aşıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!
Daraltma
X
-
Aslında yönetime fiyatlar konusunda benimde bir eleştirim olacak .
Sezon başından sonuna kadar çağırdığında stadı hınca hınç dolduran taraftara bir kere de sen kulüp olarak destek çıksan ne olur ?
Arkadaşlar bu ülkede asgari ücret 4000 TL.
Yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi 500 lira ile 3 bilet alsan zaten alınan maaşın çoğu gidiyor . Bir de maratonlar için 1000 TL üzerinden bahsediliyor ki , ŞAMPİYONLAR ligi maçı izlemeyeceğiz sonuç olarak .
Bugün TS CLUB ' tan herhangi bir şey almaya kalksan enflasyondan dolayı minimum 400 tl..
Veren var veremeyen var. Yönetimin biraz da bunu düşünüp hareket etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Evet Trabzonspor sevdası para ile ölçülemez ancak cepte de yeterli para olmayınca sevdana kavuşamıyorsun işte .
Yorum
-
yönetim bu para meselesini iyice abarttı. beşiktaş, antalyaspor, karagümrük maçlarını pahalı yaptın tamam da şampiyon olmuşsun bu fiyatlara ne gerek var. asgari ücretle geçinen insan bu fiyatlara 2 maç üst üste stada gelemez. hepimiz bu takımı seviyoruz evet ama bunu manipüle etmeye gerek yok.
Yorum
-
Henüz erken belki ama, bir sonraki Başakşehir maçı hakkında fikri veya bilgisi olan var mı? Yani o maçta bir şekilde bilet alıp Trabzonspor'u destekleyebilme imkanımız olacak mı sizce?
Maç Başakşehir'in küçük stadında mı olur?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Dünkü futbolu görünce Altay yensin galibiyet parasını alsın diyorum
Yorum
-
kale arkası 500 lira
maraton 1000 lira
geçmiş olsun. maksimum 1-15bin kişi toplarız herhalde.En son danger00 tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 19:52.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Altay maç fiyatları çok pahalı.
Bu taraftar aylardır kulübümüzün peşindeyiz.
Hepimizin gücü bir yere kadar. ŞAMPİYONU görmek için, kupayı görmek için bekleyen taraftarlarımız adına üzüldüm.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızlarımı ilk defa maça getirecektim, maalesef bu fiyatlarla yalan oldu
200 tlden filan baslanmaliydi.
Govde gosterisi yapilacak macta, anca bu fiyatlara 20.000 kisi olur.
Yonetime ulasilip, rakamlar indirilmeli.
Yorum
-
Haydi bakalim Istanbul. Trabzonda bu fiyatlarla 30 saniyede doldurduk stadi. Gösterin bakalim sevginizi
Bu stad dolmaz ise birdaha yok Istanbulda tarfatar söyle yok burasi böyle demesin hic kimse.
Sampiyon takimi izlemeye kupayla kutlama görmeye gidiyorsunuz unutmayin!2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum