Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam yapma. Maçın beşinci dakikasında açılan takım ile maça kontrollü başlayıp bizim risk alamayacağımız dakikalarda ğzerimize gelen takımlar bir mi
    Vallahi şu düşen Altay ve Göztepe deplasmanlarını gözlerimle izlemesem, Giresun'a karşı nasıl kurdeşen döktüğümüz falan hatırlamasam... Bazı rakipler o kadar pervasızca saldırdı ki üzerimize. Bizim hızlı hücum enstrumanımız Visca gelince bir nebze oluştu. Özellikle Gervinho sakatlandıktan sonra.

Göztepe maçı mesela. Toplasan 2 pozisyona giremedik Göztepe karşısında. Ama dediğim gibi zoraki bir pozisyon ile Gervinho attı maçı aldık.
    Bunun gibi maçlar az değil.
    Ve maalesef biz genelde oyunun ilk yarılarında tüm takımlara karşı zor durumlara düştük. İkinci yarılar müdahale ile nispeten toparladık. Yani bize maçların başında atılan dayaklar daha fazlaydı.

Yorum

Biz bu sene sadece rakiplerimizi değil, türk futbolundaki kirli düzeni de yendik
      Biz çeyrek asırlık makus talihi devirdik.
      Bundan sonrasında inşaallah yol açık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında bizim de üzerimize geliyor takımlar.
        Lakin takım tertibi açısından bizim ani atağa uygun bir kadromuz yok.
        Yani bunu avantaja çeviremiyoruz.
        Bizim kadromuz oyunu sete çevirip, yavaş oynayarak, sürekli pas ile rakibin açığını aramaya uygun.

Bu da rakiplerimizin ya bizim paslaşmamız sonucu otobüs çekmesine, ya da fizik kalitesi ile bize üstün gelerek bizi kendi yarı sahamıza kapatmasına sebep oluyor.

Mesela deplasman Göztepe, deplasman Altay, deplasman BJK, deplasman Fener., içerde dışarda Giresun maçları, içerde dışarda Antalya maçları. Aklıma bir çırpıda gelenler.
        Bütün fizik kalitesi üstün takımlar üzerimize geldiler. Alenen bizi kendi sahamıza kapattılar. Ama biz o açıkları ya değerlendiremedik, ya çok zor değerlendirdik.
        Küme düşme potasında, gelene geçene yenilen takımlar dahil.

Şampiyonluğu aldık, ama kapatmamız gereken defolarımız, çözmemiz gereken sorunlarımız var.
        En büyük sorunumuz orta saha. Hoca sezon başı dominant oyun sinyalleri veriyordu. Geri koşmak zorunda kalmayacağız dediğini hatırlıyorum. Bu dominant set hücumu oynayacağız demek kabaca. Kadro olarak denedi de. Bu kadronun iyi oynaması için topa %70 falan sahip olmamız gerektiğini yazdığımı hatırlıyorum. Sonra Avrupa'dan elenme sonrası geçen sezonki kontrollü oyuna döndü. Onun hakkını bahsettiğin maçlarda zorlansak da verdik. En kötü maçları bile çevirecek duruma geldik, Konya deplasmanı ve içerideki Alanya maçında Gervinho'nun kaçırdıkları. Edgar ve Hamsik'in sakatlığı, Hamsik hariç tek pas yapan orta saha olan Berat'ın bitişi hocanın elini kolunu bağladı. İkinci yarıdaki belirgin fiziksel düşüş de etkileyince topun arkasına da kötü geçmeye başladık.

Şampiyon olduk diyen var. Olduk baba kutladık bile Ama oyunumuzdaki iyi ya da kötü hiçbir şey tesadüf değil. Hepsi net ortada. Alanya maçında sonraki oyun hep aynı. Rehavet dedik düzelmedi. Stres dedik olmadı. Şimdi yine rehavet oldu. Evet, bayram izni vs maç bi de Cuma pek ümidim yoktu. Ama son 20 dkdaki oyun son dönemin bir özetiydi. Bu maça has bir oyun değildi.

Takımın konfor alanı öne geçtikten sonra az adamla hücum edip defansı geride tutmak ve genel olarak geri yaslanmak. Takım boyu uzuyor. Orta saha kolay geçiliyor. Bir de bu oyunu aslen iki 10 numara ile oynuyorsun. Sonra öndekiler de geri gelmekte zorlanıyor. Bir de senin bahsettiğin öndekilerin bu oyuna uygun olmaması var. Derinde bekleyince 60 metreyi Cornelius ve Nwakaeme ile git gel yapamazsın. Hızlı alan kateden adam lazım.

2 saniye önde bastık gol attık. Ondan sonra diğerlerine karşı farklı oynuyorlar diyoruz. Sen oyuna ortak ediyosun rakibi sen. Topu verip yaslanıyorsun. Bir yerden sonra çıkamıyorsun da. Adama özgüven geliyor. Ondan sonra Nuri Şahin bas bas önde bas der tabii. Pişman edemiyorsun rakibi.

Yorum

Hocam yapma. Maçın beşinci dakikasında açılan takımlar ile maça kontrollü başlayıp bizim risk alamayacağımız dakikalarda ğzerimize gelen takımlar bir mi
          Sadece taktik değil, tavırlardan da belli. Bir tane fb maçında yapılan hakem hatasına reaksiyon göremedim ben. Antep maçında Ertuğrul köpek gibi oynadı, Nwakaemeyi vura vura yıldırdı. Hakeme itirazlar etti. Fb maçında bir tane itirazını göremedik nedense.

Bir de beğeniyordum ben bu çocuğu. Büyük hayal kırıklığı..
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevgili Muharrem Usta âşığı beyefendi,
            Gayet usturuplu ve sakin bir şekilde yazdığım (ki Abdullah Avcı gündeme geldiği andan beri yazdığım bütün yorumlar forumda duruyor) yoruma gelip fütursuzca hiddetlenen sizdiniz ve karşılığını aldınız.
            Lütfen ahlâk normlarından nasibinizi alınız. Teşekkürler.

Kusura bakmayın ama siz hayal görüyorsunuz.
            Gayet usturuplu ve sakin şekilde yazıp gelecek maçta istediğiniz futbolcular oynar diyen bendim.
            Ancak nedense söylediklerim zorunuza gitti, saçma sapan bir agresiflikle garip benzetmeler yaptınız.
            Kusura bakmayın, haddinizi ve ahlak normlarını aşıp şahsıma bu konuda yönlendirme yapamazsınız.

Gerçi yazdığınız şeylerin içeriğini kurcalayınca geçmişte biriktirdiğiniz takıntılar ortaya çıkıyor.
            Forumda sizin gibi üç beş tane insan var. Her şart ve koşulda kendinizi itina ile belli ediyorsunuz.
            Vakti zamanında Hacıosmanoğlu yerine Muharrem Usta'yı işaret ettiğim için Usta aşığı olmuyorum.
            Kaldı ki bu saçma meselenin konu ile alakası nedir? Dur söyleyeyim. Sıkıştım, buradan nasıl sıyrılırım refleksi!

Yorum

• Şampiyonluk geldikten sonra maçlara konsantre olunması pek kolay değil. Hele ki önümüzde önemli bir kupa rövanşı varken bu daha da zordu. Dolayısıyla takımı bu maç özelin de eleştirmeyi doğru bulmasam da 2 ayda 2 galibiyet almamız düşündürücü. Yine de son dakikada gelen puan kaybı üzdü. Daha önce de söylediğim gibi böylesine şaşalı bir erken şampiyonluktan sonra bizim mümkün olduğunca ikinci ile aramızdaki puan farkını korumamız gerekiyordu. Ama görünen o ki bu fark daha da azalacak...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmayın ama siz hayal görüyorsunuz.
                Gayet usturuplu ve sakin şekilde yazıp gelecek maçta istediğiniz futbolcular oynar diyen bendim.
                Ancak nedense söylediklerim zorunuza gitti, saçma sapan bir agresiflikle garip benzetmeler yaptınız.
                Kusura bakmayın, haddinizi ve ahlak normlarını aşıp şahsıma bu konuda yönlendirme yapamazsınız.

Gerçi yazdığınız şeylerin içeriğini kurcalayınca geçmişte biriktirdiğiniz takıntılar ortaya çıkıyor.
                Forumda sizin gibi üç beş tane insan var. Her şart ve koşulda kendinizi itina ile belli ediyorsunuz.
                Vakti zamanında Hacıosmanoğlu yerine Muharrem Usta'yı işaret ettiğim için Usta aşığı olmuyorum.
                Kaldı ki bu saçma meselenin konu ile alakası nedir? Dur söyleyeyim. Sıkıştım, buradan nasıl sıyrılırım refleksi!
                Bana verdiğiniz cevabın "gayet usturuplu" olduğunu düşünüyorsanız tartışmaya daha fazla lüzum olmadığını düşünüyorum.

Mutluluklar.

Yorum

• sezon boyu 11 oynayıp takımı taşıyan ve şampiyon olduktan sonra relax a bağlayan oyunculara pek lafım yok. maçın başında daha 4. dakikada 3 tane saçma sapan top kaybı yapan Serkan Asan ben buyum, benim bu takımda işim yok demiyor da ne diyor. sezon boyu rezilleri oynayan Berat şampiyonluk sonrası maçta beni şaşırttı çok iyi oynadı.
                  şampiyonluğu almışsın, forvetin gol krallığına oynuyor ama yedekte. koy oynasın gol atsın kral olsun ne olacak? Ömür freni çekilmiş araba gibiydi keşke Murat Cem hiç çıkmasaydı. aldığı her topu durdurup sürekli geriye verdi. öyle ki gol pozisyonuna girerken bi yerde dönüp 60 metre uzaktaki Uğurcan a geri pası verdi. kaleci geri pasları tam hastalık.
                  Wakaeme hiç girmese de olurmuş. kupa maçlarında da görevini yapacaksa yapsın sonra herkes kendi yoluna.
                  Altay maçında Taha Emrehan Kerem gibi çocukları biraz da olsa sahada görsek çok güzel olacak.
                  from BOGAZIÇI

Yorum

• Arkadaslar takim oyun oynamiyor son on mactir antep,k.gumruk,antalya,hatay bunlari yenemedin hala yok sampiyon olduk demeyin bunun sl var

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Hazırlık maçı tadında bir maçtı.Rotasyonlu çıktığımız kadro elinden geleni yaptı.Ilk onbirdeki kadrodan açıkçası daha fazla pas hatası yapar diye düşünmüştüm beklediğimden daha yüksek isabetli paslar yaptık.Eksik kaldığimız nokta ise kalite eksikliğiydi.Özellikle önümüzdeki sezon türk oyuncu grubumuzun kalitesini arttıramazsak şampiyonluk yarışında işimiz çok zor olur.Turkiye liginden 2-3 gurbetcilerdende 1-2 tane olmak uzere 4-5 tane ilk onbire girdiğinde sırıtmayacak a milli takima aday oyuncu bulmamız gerek.

Maçtan kalan güzel şeylere değinirsek zaman zaman defanstan sogukkanli çıkışlarımız güzeldi.Djaniny nin şık golü güzeldi.Ahmetcan ve Beratin performanslari güzeldi.

Bizim için 2 tane final maçı var.Bir kayseri de biri de olimpiyatta bu çocuklara çifte kupa yakışır.hadi çocuklar.

Yorum

• Dünkü maça dair canımı sıkan tek şey penaltı konusu. Ünal Hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam eleme turunda son dakikalarda penaltı kaçırdık, Molde maçında son dakikalarda kaçırdık, Giresun maçında son dakikada iki tane kaçırdık. Var uygulaması olmasa Karagümrük ve Adana maçlarında kaçan birer penaltımız var. En sonuncusu da dünkü penaltı. Penaltı mı çalışırız, penaltı hocası mı tutarız bilmiyorum ama şu problemi de halletmemiz gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünkü maça dair canımı sıkan tek şey penaltı konusu. Ünal Hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam eleme turunda son dakikalarda penaltı kaçırdık, Molde maçında son dakikalarda kaçırdık, Giresun maçında son dakikada iki tane kaçırdık. Var uygulaması olmasa Karagümrük ve Adana maçlarında kaçan birer penaltımız var. En sonuncusu da dünkü penaltı. Penaltı mı çalışırız, penaltı hocası mı tutarız bilmiyorum ama şu problemi de halletmemiz gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hep bu video aklima geliyor. Antrenmanda siraliyorlar penaltı golleri
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

Biz bu sene sadece rakiplerimizi değil, türk futbolundaki kirli düzeni de yendik
                            O düzeni İnşallah yıkacağız da

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Her iki takım için de antrenman maçı havasında geçti. Adeta bir ter atma maçı. İki takımın da formalite icabı çıktığı bir müsabaka. Bu nedenle ne oynanan futbola ne de sonuca odaklanmıyorum.

Maç öncesi hatay futbolcularının şampiyon takımı alkışlaması takdiri hak ediyor. Spor böyle güzel.

Performansı ile beni şaşırtan futbolcu Berat oldu. Gayet iyi oynadı. Ama rakip ortasahada çok temposuzdu bunun etkisi de olabilir.

Takımda yaklaşık 7-8 haftadır net sırıtan şeyler var. Önümüzdeki sezonun planlaması iyi yapılmalı. Doğrudan ilk 11 oynayacak 5 net transfer gerekiyor.

Takım iskeletinde Uğurcan, Hugo, Dorukhan, Visca, Cornelius, Mümkünse Nwakaeme tutulup kalan bütün mevkilerde net ilk 11 oynayacak oyuncular monte edilmezse önümüzdeki yıl bizi işkence bekliyor demektir.

Yorum

• Trabzonspor rekora ulaştı

Şampiyon Trabzonspor, tarihinin en uzun liderlik serisini tekrarladı. 1979- 1980’deki gibi 28 haftadır aralıksız zirvede yer alan Fırtına, sezon sonunda rekoru 30 haftaya çıkartacak.

Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon rakamları alt-üst eden, ligde ezeli rakipleriyle görülmemiş puan farkları yaparak şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor , bir rekor daha kırdı. 9. haftadaki Fenerbahçe zaferinden sonra zirveye çıkan ve bir daha da kimseye kaptırmayan Bordo-Mavililer, liderlik serisini 28 maça çıkardı. Bordo-Mavililer böyle bir seriyi sadece 1979-1980 sezonunda yapmıştı.

Karadeniz ekibi, lig sonunda rekoru 30 haftaya çıkartmış olacak. Maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 10 puan önünde yer alan şampiyon, son iki maçta Altay ve Başakşehir’le (d) karşılaşacak.

82 puanı geçerlerse...

78 puandaki Trabzonspor, kalan 2 haftada 82 puan rekorunu da kırabilir. Öyle ki Bordo-Mavililer 1995- 1996 ve 2010-2011 sezonlarında en yüksek puana ulaşmış ve 82 ile ligi tamamlamıştı. Her iki dönemi geride bırakıp, tarihe geçmek için Fırtına’ya 2 maçta 2 galibiyet gerekiyor.

45 sn kala gol yemeseydik Altay maçında uğursuz 82'yi geçmiş olacaktık.

Altay'ı yenelim ve ligi 2 mağlubiyetle bitirelim. Başakla berabere kalırsak 82 olacak. Büyük ihtimalle TD bu maçtan 4 gün sonra oynanacak kupa finalini düşünerek rotasyonlu çıkacak. 81 puan ve 3 yenilgiyle de ligi bitirebiliriz.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X