Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BJK maçı kararını niye bekletiyor bu güven vermeyen basiretsiz tff

Antalya'yı yenerek şampiyonluğu puan farkıyla garantilersek, BJK maçı tekrar edilse de kaybımız olmaz. Oynatılması işimize de gelir. Extradan 2 puan alırız. Valerien Ismael'in balonu söndü.

Koç'ların Ali'den talimat mı bekliyor acep Servet efendi?

Bu kadar uzun süre verilmeyecek bir karar olmadığını düşünüyorum.

Birileri yine bir hinlik peşinde
    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 27.04.2022, 09:52.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl yani bu takımın kendi evinde 1 puan alamayacağına dair şüpheniz mi var
      Rahat ol renktaş

Sahasında yenilmeyen tek takımız.

Takım ilk mağlubiyetin rövanşını almak isteyecektir.

Sıkıntı etme. Bak keyfine, çayını demle, efsanenin gollerini izle
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BJK maçı kararını niye bekletiyor bu güven vermeyen basiretsiz tff

Antalya'yı yenerek şampiyonluğu puan farkıyla garantilersek, BJK maçı tekrar edilse de kaybımız olmaz. Oynatılması işimize de gelir. Extradan 2 puan alırız. Valerien Ismael'in balonu söndü.

O maçı bir daha oynatamaz abi cumartesi 1 puana şampiyon olacaksın neyine oynatacak o maçı saçma sapan bir itiraz zaten şampiyon olacan kutlama yapacan futbolcularda salacak ee yok sen şampiyon olmadın ortalık toz duman olur.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

BJK maçı kararını niye bekletiyor bu güven vermeyen basiretsiz tff

Abi Antalya maçını alacaz
          Bu dakkadan sonra o staddan çıkacak takım yok.
          Barça gelse yine yok.

O iş geçti net bir skorla iyi bir futbolla alacaz hemde

Beşiktaş maçı da tekrarlansin ballı kaymak olur puan rekoru kırılır
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Antalya maçını alacaz
            Bu dakkadan sonra o staddan çıkacak takım yok.
            Barça gelse yine yok.

O iş geçti net bir skorla iyi bir futbolla alacaz hemde

Beşiktaş maçı da tekrarlansin ballı kaymak olur puan rekoru kırılır
            Oynatamazzzzz cumartesi gecesi şampiyon olacaksın futbolcularda konsantre mı kalır daha dünyada eşi benzeri var mı böyle bir durumun maç sonucuna etki eden bir durum yok yok dışardan kullanılmamışta içerden kullanılmış yapma ya osuruklara bak sen pardon şampiyon olamdınız 1 maç daha var o iş bitti.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Kuzey kale arkası alttan izleyecek var mı ? Tekim o tarafta tanışalım )

Yorum

• Samsun'da dün gece sokaklara asılı şanlı bayraklarimiz birkaç kendini bilmez tarafından indirilmiş. Utanmazlar bir de Twitter'da hashtag çalışması başlatmış. Samsun'da kutlamalara müsaade yokmuşmuş. Dağına taşına kurban olduğum memleketim yine üvey çocuk muamelesi görüyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kusura bakmayın ama böyle tarihi bir anda sahaya seyirci girmemesini beklemek biraz hayal. normal sıradan bir takım başarı elde ettiğinde dahi bunu yaparken, dünya üzerindeki en tutkulu taraftarlardan birinin 38 sene onca olaydan sonra bulduğu imkanı değerlendirmemesi pek gerçekçi değil.
                      Aynen gardaşım. Antalya maçında dalın sahaya da şöyle bloklar topluca ceza yesin, biz de kupa kaldırılacağını bildiğimiz için 6 ay öncesinden kombine alarak yer ayırttığımız Altay maçına giremeyelim.
                      Naber?

Yorum

Profesyonel lige dönen komşu Amasyaspor'u da kutlar, başarılar dilerim.

Amasya'lı Bünyamin Gezer TRTSPOR'da bahsetti bundan.

İlçe takımı Merzifonspor ile çekişmişsiniz. Bu da ilginç olmuş.
                        Çok teşekkür ederim kardeş. 17 yıllık hasret bitti sonunda 3. lige yükseldik.
                        evet gruplarda ilçemiz Merzifonsporla çekiştik ama iki playof maçı oynadık. Bartınspor ve Ankara tki takımlarını eledik.
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Stad çevresinde iftar açma durumu nasıl oluyor arkadaşlar? Nevale getirmek mi lazım çorba vs. uygun bir şeyler satılıyor mu?

Yorum

• anliyorum, son düdükten sonra millet sahya girmek istiyor, ama tüm TS düsmani tamda bunu bekliyor, ceza kesip kupayi altay macinda bos tribüne kaldirmak.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oynatamazzzzz cumartesi gecesi şampiyon olacaksın futbolcularda konsantre mı kalır daha dünyada eşi benzeri var mı böyle bir durumun maç sonucuna etki eden bir durum yok yok dışardan kullanılmamışta içerden kullanılmış yapma ya osuruklara bak sen pardon şampiyon olamdınız 1 maç daha var o iş bitti.
                              Is çıkarıyorlar işte
                              Hikaye bence de oynatmazlar ama bura Türkiye olmaz denen şeylerin normalleştiği ülke
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Binada iyi işçilik var beğendim bayraklar da yakışmış selamlar
                                ve ALEYKÜMSELAM kardeşim. varolasın sağolasın
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X