Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizi de üst üste koyup şampiyon olduk ya..zor geliyor biliyorum ancak çaresi var merak etmeyin..
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahahahahahahaha belki mac iptal edilir taraftarin yüzünden.Besiktas macida tekrar edilir belki.Hep beraber görecegiz cocuklar!
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün gün beklediğim hareket erceden geldi. oooooo ismail köybaşı fenere koybaşı tezahüratını başlattı alnsdmjkandjkasndkaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsin la sen ! dümbük ! 2010dan beri burdaki adamı görmemişsiniz.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Şahini tebrik ederim.
İlerde bir gün kulübümüze çalışmasını diliyorum.
Son andaki agresifliğini ise oyuncularını korumasına bağlıyorum.
Bana kalırsa yurt dışında büyük takım çalıştıracak.
Öyle bir potansiyel hissediyorum kendisinde.
Yolu açık olsun.
Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
Nuri gibiler istanbulun kolesidir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsin la sen ! dümbük ! 2010dan beri burdaki adamı görmemişsiniz.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri sahin ve bazi oyuncularin tesvik aldigini dusunuyorum.
Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
Nuri gibiler istanbulun kolesidir.
Kendisini sürekli geliştirmeye çalışan yenilikler kovalayan biri.
Başarılı bir kariyeri olsun.
Kendisini sever ve takdir ederim her zaman.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri sahin ve bazi oyuncularin tesvik aldigini dusunuyorum.
Nuri gibiler istanbulun kolesidir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum