Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sizi de üst üste koyup şampiyon olduk ya..zor geliyor biliyorum ancak çaresi var merak etmeyin..
      Hahahahahahahahaha belki mac iptal edilir taraftarin yüzünden.Besiktas macida tekrar edilir belki.Hep beraber görecegiz cocuklar!

Yorum

• Foruma cok fazla yazan biri degilim fakat gun icerisinde surekli buradayim surekli okuyorum. Sampiyonluk macinin konusunda benimde mesajim olsun istedim.

Şampiyon TRABZON!

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hahahahahahahahaha belki mac iptal edilir taraftarin yüzünden.Besiktas macida tekrar edilir belki.Hep beraber görecegiz cocuklar!
          kimsin la sen ! dümbük ! 2010dan beri burdaki adamı görmemişsiniz.

Yorum

• Oğlum hakikaten biz şampiyon mu olduk şimdi? Abi hiç yaşayamayacağız zannediyordum bunu

Yorum

• TEKKEBALL

Yorum

• [ATTACH]21407[/ATTACH]
                amasyadan şampiyona selamlar
                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Maçtan sonra sokağa çıktım görüntüleri kaçırdım.

Takımın maç sonu sevincini, röportajları falan izleyebileceğim link var mı?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bütün gün beklediğim hareket erceden geldi. oooooo ismail köybaşı fenere koybaşı tezahüratını başlattı alnsdmjkandjkasndka
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Boşver Oğuzhan..forum yönetimi onu yem olarak kullanıyor herhalde
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuri Şahini tebrik ederim.

İlerde bir gün kulübümüze çalışmasını diliyorum.

Son andaki agresifliğini ise oyuncularını korumasına bağlıyorum.

Bana kalırsa yurt dışında büyük takım çalıştıracak.

Öyle bir potansiyel hissediyorum kendisinde.

Yolu açık olsun.
                        Nuri sahin ve bazi oyuncularin tesvik aldigini dusunuyorum.
                        Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
                        Nuri gibiler istanbulun kolesidir.

Yorum

• Saha dolu, tribünler dolu. Bu kadar millet nereden çıktı, tuvalette mi saklanıyordu hepsi?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ben özürlüyüm, bana satasmasana.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nuri sahin Abdullah hocaya buyuk ayip etti. Deli danaya dondu. Tamam yenmeye ugrasirsin ama boyle degil. Tahrik ettiler. Allahtan nuriyi adamdan sayan olmadi, yoksa istenmeyen olaylar olmustu.
                              Ben Nuride o karakteri görmüyorum.

Kendisini sürekli geliştirmeye çalışan yenilikler kovalayan biri.

Başarılı bir kariyeri olsun.

Kendisini sever ve takdir ederim her zaman.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teknik bilgisi vs çok potansiyelli biri ama yanlışlık olmuş sahaya girilmiş 2 dk içinde boşaltılmış saha, neyin tafrası bu anlamıyorum. Hadi Veysel karaktersiz bir topçu her pozisyonda belli ediyor bunu ama Güraya noluyor anlamıyorum. Eski forma giymiş topçularda gereksiz bir istek oluyor niyeyse.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X