Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avcı hocam;

k.gümrük maçında siopis yoktu biglia döktürdü.

lütfen a.demir maçında siopis direk 11 de başlasın oyuna
    vargas yunus hızlı tehlikeli oyuncular

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avcı hocam;

k.gümrük maçında siopis yoktu biglia döktürdü.

lütfen a.demir maçında siopis direk 11 de başlasın oyuna
      vargas yunus hızlı tehlikeli oyuncular
      Karagümrük maçında Hoca'nın ilk 11 tercihleri hatalıydı.

Dün de gördük ki Siopis varsa o oynar.

Vakeme varsa o oynar.

Adana Demir deplasmanından mutlaka puanla dönmeliyiz.

Aksini düşünmek dahi istemiyorum.

30. hafta sonunda (Rize'ye yenildiğimiz hafta) puan durumu;

İkinci ile aramızda 15
      Üçüncü ile aramızda 17 puan fark vardı.

Bu hafta ikinci ile aradaki fark 8'e, üçüncü ile 9'a inme ihtimali var.

Rize, BJK, Gaziantep ve Karagümrük maçlarından bir veya ikisini kazansaydık bu kadar ince hesap yapmak zorunda kalmayacaktık. Nereden nereye getirdik şu işi ya? İçim hiç rahat değil. BJK-FB maçının nasıl sonuçlanacağını bilemeyiz. 3 ihtimalli sonuçta. Altay maçına kadar 4 puanı alarak şampiyonluğa ulaşmalıyız. Aksi halde riskli olur.

Hoca maç sonrası taraftarımız en ufak bir kaygı yaşamasın. Biz çok iyi bir takımız. Sakat oyuncularımızın dönmesiyle hamle gücümüz de arttı. İki kupaya da talibiz dedi.
      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 20.04.2022, 09:48.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Nwakaeme'nin sakatlandığı bilgisi 1 Nisan şakası mı? Hiçbir yerde haber yok, ne bu şimdi?

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nwakaeme'nin sakatlandığı bilgisi 1 Nisan şakası mı? Hiçbir yerde haber yok, ne bu şimdi?

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka değil, maçtan sonra Abdullah hoca söyledi. Nwakaeme yanına gelmiş, söylemiş. MR'a girecek dedi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka değil, maçtan sonra Abdullah hoca söyledi. Nwakaeme yanına gelmiş, söylemiş. MR'a girecek dedi.
            Evet. Tam da en kritik maç öncesi olacak iş değil bu

Maçtan önce en büyük beklentim sakatlıksız şu maçtan çıkmamızdı.

Bakalım ne olacak*

İğneyle oynar mı acaba*

Diğer maçlar için riske etmez belki de Hoca?

Hayırlısıyla şu sezonu şampiyon tamamlasak ve makus talihimizi bir yensek var ya inanıyorum ki bundan sonraki sezonlar her şey daha güzel olacak.
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 20.04.2022, 10:01.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Visca, Baka, Ömür gibi ofans hattındaki oyuncuların formsuzluğu kalan maçlar için handikap

Bu arada gelecek haftadan itibaren ilk 3 takımın maçları aynı gün ve saatte oynatılmalı (Sosyal medya hesabım yok. Sosyal medya hesabı olan arkadaşlar kulübe iletebilir mi? Çok önemli bir konu bu. Şike ve teşvik yaşanmaması açısından)
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Hücum gücü yüksek bir rakiple oynayacağız.Kendi sahasında iyi oyun oynuyorlar.Geçenlerde bjk gibi ligin güçlü oyunu olan bir takımına net üstünlük kuran bir adana takımı vardı.Dikkatli olmalıyız.

Rakibin zaaflarına gelirsek iyi hücum yapabilen bir takım fakat defansta açıklar da veren bir takım.Eğer takım savunmasını iyi yapabilir ve maçın içinde kalabilirsek geçen her dakika bizim lehimize gelişir.

Tabii böyle bir rakibi yenmek için ekstra performanslara da ihtiyaç var.Atanla tutanın mutlaka yüksek performans vermesi gereken bir maç.

Orta sahada siopis dorukhan gibi dinamik oyuncular ile başlamak mantıklı olur.Hamsik ve Visca dan da üst düzey bir uyum bekliyorum.Son maçlarda viscayı birçok kez savunmanın arkasina kaçırdi Hamsik yine bunları bekliyorum.Santrafor olarak da Cornelius ile başlamalıyiz hem son maçta gol attı özgüveni daha yüksek olacaktır.Hemde defansif katkısı da olan bir oyuncu.

Savunma hattından yüksek konsantrasyon bekliyorum.Topu orta sahaya taşımamızda yardimci olmalılar.Rakibin baskısını kırmak için her oyuncumuz pas bağlantısinda yer almalı.Basit ve çabuk oyun maçın şifresi.

Uğurcan dan yüksek konsantrasyon bekliyorum.1 puanı o bize getirecek.Hücum yıldizlarimız da kalan 2 puanı alacak.3 puanla döneceğiz.Allahin izniyle.

Yorum

• yenemiyorsan yenilme prensibi ile oynamamız lazım.
                  Ama içimden bir his 1-0 olacak bizim olacak diyor

Yorum

• Üzülerek söylüyorum ki bu hafta şampiyonuz... Gönül isterdi ki içsahada olalım maç bitiminde tüm taraftarlar sahaya girsin 433'e malzeme çıksın ama olmayacak
                    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Bireysel performanslar bir tık yükselebilse

Yorum

• Trabzonspor'un oynadığı oyunu kişilerden bağımsız ele alırsak takımın temelde iki problemi var.
                        Birincisi ''Topu Hızlı Çevirmemek'', ikincisi ise ''Pas Opsiyonu Yaratmamak'' diye özetleyebiliriz.
                        Mevcut takımda istikrarlı bir şekilde topu hızlı çeviren ve oyuna hareket getiren iki isim var. Hamsik ve Siopis!
                        Diğer oyuncular (bazen istisnalar olsa da) neredeyse statik oynuyorlar ve durağan bir görüntü ortaya çıkıyor.
                        Haliyle temposu düşük, rakibi açmakta zorlanan bir takım görüntüsü ortaya çıkıyor.

Abdullah Hoca da bu durumun farkında, dün maçtan önce yaptığı röportajda topu hızlı çevirmeliyiz dedi.
                        Hocanın bu durumu görmesi güzel, zira bu işe kafa yorduğunu ve oyunculardan istekleri olduğunu gösterir.
                        Peki bu noktada yapılması gereken nedir? Öncelikle hızlı bir şekilde gevelemeden tek pas oyunu yapmalıyız.
                        İkinci husus ise Ömür, Visca, Djaniny gibi oyunculardan savunma arkası delici koşular istemeliyiz.
                        Bu üç oyuncu bu koşuları deniyor ama istikrarlı bir şekilde yapmadıklarını söylemek lazım. Sıkıntı burada çıkıyor.

Abdullah Hoca, sakatlık sürecinde Hamsik'i neden aradığı, Djaniny'i neden tercih ettiği aslında açıkça ortadadır.
                        Hamsik topun hızlıca çevrilmesini sağlıyor, Djaniny ise savunma arkası koşuları ile takıma pas opsiyonu yaratıyor.
                        Cornelius iyi oyuncu ama bu yüzden kenara geliyor. Bakasetas iyi oyuncu ama durağan oynuyor. Keza Ömür de öyle!
                        Burada Ömür'e vurgu yapmak istiyorum. Zira hocanın istediği oyunu oynayacak kapasitesi var ama tembellik ediyor.
                        Topsuz koşuları az deniyor, topsuz oyunda rakibi ısırmıyor. Aslında bunları iyi yaptığı maçlar var ama tembellik ediyor.

Oyun hızı ve topsuz koşular noktasında hücum oyuncuları üzerinde durdum ancak burada bekleri de ele almak lazım.
                        Burada her iki bekin de hücum aksiyonlarına katılıp rakip savunma arkasına sürpriz koşular yapması oldukça önemli!
                        Bakınız son maçlarda Peres ikili oyunlar ve verkaçlarla rakip savunma arkasına pek çok defa kaçtı. Bunlar güzeldi.
                        Puchaz'dan bunları göremiyoruz. Tabi burada Nwakaeme'nin bencil oyunu da etkili oluyor ama Puchaz yetersiz kalıyor.
                        Her neyse, takımın problemi belli. Yapılması gerekenler de belli. Umarım bu maçta bir değişim görürüz.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Visca, Baka, Ömür gibi ofans hattındaki oyuncuların formsuzluğu kalan maçlar için handikap

Bu arada gelecek haftadan itibaren ilk 3 takımın maçları aynı gün ve saatte oynatılmalı (Sosyal medya hesabım yok. Sosyal medya hesabı olan arkadaşlar kulübe iletebilir mi? Çok önemli bir konu bu. Şike ve teşvik yaşanmaması açısından)
                          Abi bu yorumuna katılmıyorum. Dün visca 3 asist yapıyordu kouassi atamadı bakasetas atamadı cornelius atamadı adam daha ne yapsin visca aklıyla oynayan bir oyuncu ona sahip olduğumuz için çok sansliyiz

Yorum

• İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avcı'nın Kouassi'yi neden oynatmadığını hep beraber gördük. Şu haliyle Nwakaeme'nin çırağı olamaz. Ama erkenden hemen çöp diyemeyiz. Yavaş yavaş form tutacak (inşallah). Ama şampiyonluk garantilenmeden de Kouassi'ye güvenerek oynatmaz Avcı.
                            Hocam olaya 90 dk olarak bakmamak lazım. Nwakamenin döküldüğü maçlarda 15-20 dk çok rahat şans bulabilirdi. Kimse zaten neden 11 başlamadı demiyor. Kouassi, Koita son 5 dk maça girecek yetenekte adam değiller .

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi bu yorumuna katılmıyorum. Dün visca 3 asist yapıyordu kouassi atamadı bakasetas atamadı cornelius atamadı adam daha ne yapsin visca aklıyla oynayan bir oyuncu ona sahip olduğumuz için çok sansliyiz
                              Evet dün biraz kıpırdanır gibi oldu ama ben Göztepe maçına kadar olan periyottaki Visca'yı izlemek istiyorum.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Biz Visca‘dan sürekli gol bekliyoruz ve aslinda hata ediyoruz. Adamin asil görevi attirmak ama yaptigi asisti gol yapacak adam yok. Bos yere asil isini yapan adama kiziyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X