İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Eşekbahçe ve tinercilerin taraftarı kuduruyor sosyal medyadaHadi eşekbahçeyi anlıyorum onlar yılların ezikliğiyle yapıyor da tinercilere ne oluyor. Maaş verdikleri adamın şampiyon olması delirtti enayileri
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
bu takım bu sene vuraaa vuraaa şampiyon. ağlayanlar ağlamaya devam etsin keyifle takip ediyorum. istanbullular yıllarca kollanmaya o kadar alıştılar ki adil bir sezonda taş gibi bir rakibe karşı kollansalar bile ellerinden birşey gelmediğini farkettikleri için "hakem", "lig tescil edilmemeli" gibi salakça argümanlarla sanki biz kollanıyormuşuz havası yaratmaya çalışıyorlar. istediğiniz kadar ağlayın, zırlayın. haftaya bu takım ŞAM-Pİ-YON!!
(Haftaya şanlı taraftarımızdan kendi evimizde inanılmaz bir destek bekliyorum. o stadı yıkalım beyler)
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüfür et diyen yok..Yallah taşın altına..5 haftadır zihnimizin ırzına geçtiniz..İsim isim ezberledik sizi !!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bence şampiyon olduktan sonra puan farkının hiç bir önemi yok ama fb 3-4 maç kazandı inanılmaz ağlamaya başladılar atanmış şampiyon vs, komik tabi trol yorumlar bunlar ama sırf sene sonunda yok şöyle olmasa böyle olmasa şampiyonduk, lig tescil edilmesin falan diye lobi yapmasınlar diye puan farkı açılabildiği kadar açılsın istiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı: "Haftaya Trabzon şehrinin 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceğiz, arkamızda duran bize inanan tüm Trabzon halkına teşekkürler."6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZonguldakta büyük sevinç var.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada abdulkadir'e penaltı vurdurulması ve vurduğu penaltı unutulmamalı
Yorum
-
Allah'ım sana şükürler olsun.. şampiyonluk sevincini yaşadık.. kuduran kudursun.. inandık bayrakları 38. haftada astık..bu takıma güvendik.. çok şükür..bu hafta sonu tekrar oradayım..bekle beni KuruçeşmeBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada abdulkadir'e penaltı vurdurulması ve vurduğu penaltı unutulmamalı
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePesimistmiş.Kardeşim haftalardır sen ve senin gibilere laf sokmak için bekledim.Utanmadan şimdi burada hala yazıyorsunuz.Şampiyonluğa inanmayan adamın işi yok bence burada !!!
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülededi mi bunu? Video linki var mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum