Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne dedim abi ben şimdi [emoji3]
    Tamam biraz pesimist bir insanım ama burada moral bozmadım yeminle

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
    Pesimistmiş.Kardeşim haftalardır sen ve senin gibilere laf sokmak için bekledim.Utanmadan şimdi burada hala yazıyorsunuz.Şampiyonluğa inanmayan adamın işi yok bence burada !!!

Yorum

• Eşekbahçe ve tinercilerin taraftarı kuduruyor sosyal medyada Hadi eşekbahçeyi anlıyorum onlar yılların ezikliğiyle yapıyor da tinercilere ne oluyor. Maaş verdikleri adamın şampiyon olması delirtti enayileri
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bu takım bu sene vuraaa vuraaa şampiyon. ağlayanlar ağlamaya devam etsin keyifle takip ediyorum. istanbullular yıllarca kollanmaya o kadar alıştılar ki adil bir sezonda taş gibi bir rakibe karşı kollansalar bile ellerinden birşey gelmediğini farkettikleri için "hakem", "lig tescil edilmemeli" gibi salakça argümanlarla sanki biz kollanıyormuşuz havası yaratmaya çalışıyorlar. istediğiniz kadar ağlayın, zırlayın. haftaya bu takım ŞAM-Pİ-YON!!

(Haftaya şanlı taraftarımızdan kendi evimizde inanılmaz bir destek bekliyorum. o stadı yıkalım beyler)

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küfür et diyen yok..Yallah taşın altına..5 haftadır zihnimizin ırzına geçtiniz..İsim isim ezberledik sizi !!!
          Kardesim orada engelle butonu yok mu? Niye okuma zahmetinde bulunup kendine iskence ediyorsun? Engelle gec, git. yok isim isim ezberlemis de yok irzina gecmisim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında bence şampiyon olduktan sonra puan farkının hiç bir önemi yok ama fb 3-4 maç kazandı inanılmaz ağlamaya başladılar atanmış şampiyon vs, komik tabi trol yorumlar bunlar ama sırf sene sonunda yok şöyle olmasa böyle olmasa şampiyonduk, lig tescil edilmesin falan diye lobi yapmasınlar diye puan farkı açılabildiği kadar açılsın istiyorum
            Ya onlar numune hâkâ kafaları basmıyor, takımları her sene hedefsiz kalınca seri galibiyetler alıyor havaya giriyorlar, bizim için güzel olan tarafı gaza gelip seneye İsmail Kartal’la devam etmeleri olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah Avcı: "Haftaya Trabzon şehrinin 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceğiz, arkamızda duran bize inanan tüm Trabzon halkına teşekkürler."
              dedi mi bunu? Video linki var mi?
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zonguldakta büyük sevinç var.
                Biz de ankarayı yıkıyoruz

Yorum

• Bu arada abdulkadir'e penaltı vurdurulması ve vurduğu penaltı unutulmamalı

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada abdulkadir'e penaltı vurdurulması ve vurduğu penaltı unutulmamalı
                    seneye bu takımda görmek istemediklerimden +5 üstü veren varsa yollanmalı

Yorum

• Allah'ım sana şükürler olsun.. şampiyonluk sevincini yaşadık.. kuduran kudursun.. inandık bayrakları 38. haftada astık..bu takıma güvendik.. çok şükür..bu hafta sonu tekrar oradayım..bekle beni Kuruçeşme
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Bizde Çerkezköy ü yıkıyoruz
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada abdulkadir'e penaltı vurdurulması ve vurduğu penaltı unutulmamalı
                          Bizim taraftarlar arasında o anlet yapılsa %95'i atamaz derdi. Genel karamsarlıktan bağımsız.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pesimistmiş.Kardeşim haftalardır sen ve senin gibilere laf sokmak için bekledim.Utanmadan şimdi burada hala yazıyorsunuz.Şampiyonluğa inanmayan adamın işi yok bence burada !!!
                            Neyse sana cevap vermeyeceğim

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dedi mi bunu? Video linki var mi?
                              Hocam twitterda spor sayfaları paylaştı. Videosu yok bende

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X