Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 33. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet. Riyakar medyada, gereksiz yaratıklar yine ötmeye başladı.

Cuma akşamı hayallerini bitireceğiz inşallah
    İnşallah.. Üç kuruş etmeyen insanlar lağım ağızlarından pislik saçıyor. Ortalık yeterince kirlendi.
    TRABZONSPOR
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
    ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah.. Üç kuruş etmeyen insanlar lağım ağızlarından pislik saçıyor. Ortalık yeterince kirlendi.
      O meşhur sözü bir kez daha hatırlayalım öyleyse:

TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.
      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.04.2022, 15:05.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

O meşhur sözü bir kez daha hatırlayalım öyleyse:

TÜRKİYE'DE FUTBOL TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.
        TRABZONSPOR
        Mustafa Kemal ATATÜRK
        NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
        ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübün cezali koltuklara o mac özelinde el koyup satma hakki olmali.
          Kesinlikle katılıyorum. Ama bunu yapma hakkı ancak son 1-2 gün olabilmeli

Yorum

• Geçtiğimiz haftalardaki zor maçlarda puan kaybetmek anormal değil ama biz o maçları kazanabildiğimiz için farkı bu kadar açabildik rakipleri psikolojik olarak bu sayede yıpratabildik. Bu maçlara dönüp bakınca pek çok kere inanılmaz işler olduğunu da hatırlıyoruz. Rakibimiz bizden çok daha iyi oynasa da başta uğurcan olmak üzere herkes çok iyi performans gösterdi ve o süreçten çok güçlü çıktık o sayede. Şimdi de yapmamız gereken bu. Her şeyini ver kalan altı maçın hepsini kazan al doksan puanı bak işine. Bu takımın bunu yapacak gücü olmasa neyse diyeceğim. İki sıfır geriye düştüğünde bile kaybedeceğini düşünmediğim takım sahada ne yaptığını bilmez hale gelmiş bunu bir an önce düzeltmek lazım ve bu maç çok iyi bir fırsat. Herkese kim olduğunu buraya nasıl geldiğini gösterme maçı olarak görüyorum bu maçı ben
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Annesi çocuğunun passoligi ile maça girebilirmi? Çocuk hastalandığı için. Bilgisi olan varmı bu konuda
              Tabiki olmaz. İşi garantiye alıp bi Passo çıkartın bence..

Yorum

• 61Saat'e göre muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Denswil, Siopis, Hamsik, Ömür, Visca, Djaniny (Nwakaeme) Cornelius
                Ömür yerine Bakasetas ile çıkardım. Dün yazmıştım Doruk ve Siopis'i yerleştiremiyorum diye hoca böyle bir çözüm bulabilir

Yorum

• Wakanin perf.dusuklugu kuassinin ilk onbirde baslama isi devam ederse wakanin imza atmadi demektir veya taraftara bakin oynamiyordu demek icinmi.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Karagümrük-3 puan
                    Adana-3
                    Antalya-3
                    Hatay-0
                    Altay-3
                    Başakşehir-0
                    Bana göre geçen sene bjk nin şampiyon olduğu puanla 84 puanla şampiyon oluruz inş. Şampiyonlukta adana maçında gelir gibi inş.
                    Orada bjk 40 maçta 84 puan burada 38 maçta 84 puan
                    Sahada oynamadan kazanamıyoruz ama sadece 2 kere yenilmiş bir takımız rakiplerimizin kalitesi belli.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçtiğimiz haftalardaki zor maçlarda puan kaybetmek anormal değil ama biz o maçları kazanabildiğimiz için farkı bu kadar açabildik rakipleri psikolojik olarak bu sayede yıpratabildik. Bu maçlara dönüp bakınca pek çok kere inanılmaz işler olduğunu da hatırlıyoruz. Rakibimiz bizden çok daha iyi oynasa da başta uğurcan olmak üzere herkes çok iyi performans gösterdi ve o süreçten çok güçlü çıktık o sayede. Şimdi de yapmamız gereken bu. Her şeyini ver kalan altı maçın hepsini kazan al doksan puanı bak işine. Bu takımın bunu yapacak gücü olmasa neyse diyeceğim. İki sıfır geriye düştüğünde bile kaybedeceğini düşünmediğim takım sahada ne yaptığını bilmez hale gelmiş bunu bir an önce düzeltmek lazım ve bu maç çok iyi bir fırsat. Herkese kim olduğunu buraya nasıl geldiğini gösterme maçı olarak görüyorum bu maçı ben
                      Bunu oyunculara aşılamak Sn. Başkan'a ve TD Avcı'ya düşmekte

Olası bir puan kaybı şehirde ve camiada moral bozukluğu ve stres başlangıcına neden olabilir ki kazanamama serisi tehlikeli bir gidişattır.

Bu maç bu nedenle çok çok önemli, şampiyonluğa bedel bir maç

HERKES SUSACAK CUMA AKŞAMI
                      TRABZONSPOR'LULAR KONUŞACAK.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karagümrük-3 puan
                        Adana-3
                        Antalya-3
                        Hatay-0
                        Altay-3
                        Başakşehir-0
                        Bana göre geçen sene bjk nin şampiyon olduğu puanla 84 puanla şampiyon oluruz inş. Şampiyonlukta adana maçında gelir gibi inş.
                        Orada bjk 40 maçta 84 puan burada 38 maçta 84 puan
                        Sahada oynamadan kazanamıyoruz ama sadece 2 kere yenilmiş bir takımız rakiplerimizin kalitesi belli.
                        Başakşehir maçı büyük ihtimal Olimpiyatta olur ve 61.000 taraftar bu maçı alır.

En zor maç Adana DS maçı bence çünkü şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç olacağı için müthiş bilenecekler. Murat Sancak şimdiden başladı zaten
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

En zor maç Adana DS maçı bence çünkü şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç olacağı için müthiş bilenecekler. Murat Sancak şimdiden başladı zaten
                          Deplasman yasağı 2022 sonuna kadar devam ediyor..61 bin taraftar nasıl olabilir ki.. Karagümrük maçına bile giremedik.. kapıda kaldık.. girenler oldu ancak binde bir kişi.. daha önce passo su olmayanlar girebildi sadece

Keşke olsa ancak olmuyor maalesef
                          En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 12.04.2022, 15:55.
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deplasman yasağı 2022 sonuna kadar devam ediyor..61 bin taraftar nasıl olabilir ki.. Karagümrük maçına bile giremedik.. kapıda kaldık.. girenler oldu ancak binde bir kişi.. daha önce passo su olmayanlar girebildi sadece

Keşke olsa ancak olmuyor maalesef
                            Bilgi için teşekkür ederim renktaşım
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Terimin 2002 de ki Uefa Finalinde yaptığı konuşmayı dinlersen ne demek istediğimi anlarsın.

Ne anlatıyor mesela bu adam.Pirlonun kitabında yazdıklarını okuyun.Burası şov yapma yeri değil.Biz bilgiyle konuşuyoruz.Fatih Terimin aldığı kupalara birşey söylemiyorum ama kendisi kesinlikle taktik konusunda bilgili değil.Tamamen gazla oynatan bir adam.

İlginç olan sizsiniz.Bir iki tane şov amaçlı yazan birileri var burada.Onlara özellikle cevap vermiyorum zaten artık.Tamamen ezbere konuşan tipler.
                              Taktik konusunda bilgisi olmayan birinin tamamen gazla Uefa kupası dahil neredeyse 30 kupa kazanması size normal gelebilir. Ben bu yargıyı “ilginç” buluyorum sadece.
                              8. Kuşatma

Yorum

Başakşehir maçında onların iddiası olabileceği için maça asılacaklardır diye tahmin ediyorum. Tabi o zamana kadarki sonuçların nasıl olacağını bilemem
                                Taraftar olarak da TFF logolu passolar giriş yapabilirse yine bence baya taraftar olacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X