Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32. Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonda değil de Adanada şampiyonluğu garantilemek yada kutlamak hiç sorun değil. Nihayetinde ilk şampiyonluğumuzu İzmirde almışız , yeniden tarih yazılıyor varsın böyle başlasın.

Ama isteksiz , coşkusuz sönük oyun eleştirilerine katılıyorum. Antepin iç saha performansının tavan olması yada Djanini baka siopis eksikleri bizi bu kadar çözümsüz bırakmamalı. Kazanamıyorsan kaybetme maçı oynamadık hazır konyada mağlub olmuş çıkıp süpürecektik bunları.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İster öngörü ister 6.his deyin, Nuri Hoca'nın Abdullah Avcı'yı tebrik ettiğini hayal ediyorum...

Şifre" 3-0-3 " ve finish.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Kaleye kaç şu çekti bir tanesi kaleyi bulmaz mı bir de frikij atıyor.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dün Kouassi ve Yunus Mallı kendi çaplarında hareketlilik getirdi oyuna. Hoca daha fazla şans vermeli. Yunus birçok oyuncumuzdan daha iyi top sakladı.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün Kouassi ve Yunus Mallı kendi çaplarında hareketlilik getirdi oyuna. Hoca daha fazla şans vermeli. Yunus birçok oyuncumuzdan daha iyi top sakladı.
            Kesinlikle
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu zihniyetle bu şampiyonluk iyi geldi,neymiş şampiyonluk deplasmanda gelirmiş de,derde bak derde,Allah başka dert vermesin ne diyelim.

Şaka gibi yemin ediorum,her hafta zevkini çıkarmak yerine ...
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaleye kaç şu çekti bir tanesi kaleyi bulmaz mı bir de frikij atıyor.
                Seneye abdüş yok. Başka takacak futbolcu bulmamız lazım tarafta olarak

Yorum

• Beni üzen nokta sarf edilen cümleler oldu. Bütün maçları kazanmak istiyoruz dediler şampiyon olsak bile düşüncemiz devam edecek dediler ilginçtir o günden beri galibiyet alamıyoruz Maçta bazı anlar vardı kısacık bir an oluyor oyuncular bütün klaslarını ortaya koyup iki üç saniyede pozisyon üretiyorlar. bunu bu sene defalarca yaptık. Ne zamanki yapabileceğimiz şeyleri unutuyoruz o an maç gidiyor. Bu takım salt kalitesiyle bile maç çözebilmeli. Başakşehir maçı iki takımın mükemmel savunma yaptığı özel bir maçtı ama bu maç öyle değildi. Özellikle ilk yarı orta sahalar bile ortadan kaybolmuştu nasıl gol bulamadık biz bu maçta anlamak mümkün değil
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Çok garip bir taraftar profilimiz var..14 puan farkı ile öndeyiz , adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz , 38 sene sonra resmen şampiyon olacağız , buna rağmen hala ağız burun kıvıranlar mı ararsın , bu oyun seneye ümit vermiyor diyenlere mi kızarsın , şampiyonlar liginde ne yapacağız diye gam modunu sonuna kadar açana mı hayret edersin ..Bilemiyorum.Ya hu tadını çıkartın ..Formsuzluk da olacak , kötü oyun da..Bırakın artık şu sıkıntılı ruh halini bi kenara..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömür sevdasından vazgeçmemiz lazım. Çocuk olacak diye takımı eksik oynatıyoruz.
                      Nwaka bu formdaysa yedek bekleyebilir son dakikalar tehdit olarak atarız sahaya.
                      Ortasahayı hakeden Dorukhan-Siopis-Hamsik dir böyle kolay kolay kimse bize üstünlük sağlayamaz.
                      Soldada Djaniny başlayabilir.
                      19-20 sezonunun son maçlarındaki bırakmışlığı gördüm bu maç ve gerçekten sinir bozucu.
                      ben herzaman diyorum ömürün pozisyon bilgisi 0 koskocaman sıfır...şut desen ondan da beter..bu adam olmaz..sezon sonu 2 3 ne verirlerse aza çoğa bakmadan satılsın..yeter arkadas bu tipi sahada görmek ıstemıyorum

Yorum

• Ne kadar dert ettiniz cidden ya...

4-5 haftadır kötü oynuyoruz doğru ama, futbolda inişler çıkışlar olabilir...

14 puan fark atmışız zevk almak varken niye bu kadar dert sıkıntı ediyorsunuz canlar...

Biraz relax lütfen...

Biz Şampiyonuz, artık onlar düşünsün biz değil...

Biz bu şampiyonluğu öyle de böyle de kutlayacağız yani...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Sampiyonlugu kendi sahamizda kutlayamayacakmisiz. Simdiki dert de bu. La havle… Sapiyon olsunlar da yeter ki nerede olurlarsa olsunlar. Ben mutfakta bile kutlarim.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne kadar dert ettiniz cidden ya...

4-5 haftadır kötü oynuyoruz doğru ama, futbolda inişler çıkışlar olabilir...

14 puan fark atmışız zevk almak varken niye bu kadar dert sıkıntı ediyorsunuz canlar...

Biraz relax lütfen...

Biz Şampiyonuz, artık onlar düşünsün biz değil...

Biz bu şampiyonluğu öyle de böyle de kutlayacağız yani...
                            Ne inişi çıkışı kardeşim sen Trabzonspor un böyle oynadığını hangi ara gördün ? Çakıldık debeleniyoruz bırakın pembe hayalleri takım 1 gram top oynamıyor kaç haftadır. Yeter artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne inişi çıkışı kardeşim sen Trabzonspor un böyle oynadığını hangi ara gördün ? Çakıldık debeleniyoruz bırakın pembe hayalleri takım 1 gram top oynamıyor kaç haftadır. Yeter artık

Arkadaş sayfalardır haykırıyor, haklı tabiki. 5 haftada 1 galibiyet alan Hoca mı olur. İstifa da bir hizmettir. Avcı istifa...

Hasbinallah. Sabır ver yarabbim. Bu arkadaşın özelinde şampiyon olmuş takıma denmeyen kalmadı şurda. Bu takım bi daha maç alamaz mı dersin, seneye ilk 4 e giremez mi dersin, cl de elek olur mu dersin, üç büyükler bizden daha mı iyi dersin... Garip garip yorumlar. Afaki mevzular üzerinden türlü fantastik söylemler. Bu kadar negatif yüklü olmayı nasıl beceriyorsunuz?
                              En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 10.04.2022, 21:44.
                              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaş sayfalardır haykırıyor, haklı tabiki. 5 haftada 1 galibiyet alan Hoca mı olur. İstifa da bir hizmettir. Avcı istifa...

Hasbinallah. Sabır ver yarabbim. Bu arkadaşın özelinde şampiyon olmuş takıma denmeyen kalmadı şurda. Bu takım bi daha maç alamaz mı dersin, seneye ilk 4 e giremez mi dersin, cl de elek olur mu dersin, üç büyükler bizden daha mı dersin... Garip garip yorumlar. Afaki mevzular üzerinden türlü fantastik söylemler. Bu kadar negatif yüklü olmayı nasıl beceriyorsunuz?
                                Tamam reis siz haklısınız . Sıkıntı yok devam. Herşey çok iyi gidiyor sorun yok. Çırpınmıyorum bıraktım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X